Her kadın eşini başka bir kadına baktı diye kıskanıp tartışma çıkarırdı. Ayrıca biraz empati yapmanı tavsiye ederim. Aynı durum senin başına gelseydi ne yapardın? Eşin trafikte çok yakışıklı bir erkeğe baksa nasıl tepki verir idin? Aman gözü kaymıştır deyip geçiştirir miydin yoksa eşin gibi tartışır mıydın önce bir bu düşün ve eşini buna göre yargıla. Yaptığın kesinlikle doğru bir davranış değildi. Üstüne bir de pişkin pişkin gelmiş çok güzel oturuyordu ne yapayım demişsin. Böyle konuşan bir adama ne yapılsa müstehaktır. Dua et sadece boşanmak ile tehdit edip eyleme geçirmemiş.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bir kadın takıntılı veya ruh hastası değilse doğru veya yanlışı birbirinden ayırt edebilir diye düşünüyorum yani eşine Eğer bir kıskançlık yaptıysa mutlaka haklı bir sebebi vardır belki sen bakınca Evet gözlerimi mi kapatmam lazım diyorsun ancak bir kadın art niyet veya normal niyetli bakışı da birbirinden ayırt edebilir diye düşünüyorum Evet gözlerini kapatma ancak bir kadına da dönüp özellikle bakmamanı tavsiye ediyorum çünkü trafiktesin ve mutlaka başına çevireceksin eğileceksin yan tarafa bakmak için böyle bir uğraş içerisine girme bir kadın olarak ben eşinin penceresinden bakmayı seçtim ona göre görüş yazdım bir erkek olarak başkaları da farklı düşüncelere girer tabii ki neyse sen böyle çiçek böcek bir şeyler al eşine iki öpücük kondur gönlünü almaya çalış
22 Yorumla
Soran+1 yılTamam gönlünü almaya çalışıyorum. Teşekkür ederim ablacım
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence doğru değil.
Sizin gibi erkeklerin bu kadar umursanıp adam yerine konulması ne bileyim bana gerçekten saçma ve mantıksız geliyor. O kadın eline geçse yatacağından eminim senin. Eşin de emin. Neyi niçin saklıyorsun deyip kadının kucağına atar sevişmeni izlerdim. Nasılsa değer arzeden bir varlık değil sadece bir erkeksin sonuçta.. Karının sana kendini bu kadar değerli hissettirmesi açıkçası beni üzdü. Ne düşmüş üstüne bu kadar.00 Yorumla
+1 yılHerkes yorumlarda biraz ağlamış sanki. Adam araba sürerken karşıdaki sürücüye baktı diye olay çıkarmak ne. Sanki bir kadınla evlenince sadece o kadına bakabileceksiniz ve diğer kadınlar 5 saniyeden uzun bakamazsınız (!). Ve boşanmayla tehdit etmesi? ben şimdiye boşamıştım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kızması hoş olmamış direkt yapıştırmalıydı bir tane. Doğru hareket bu olurdu.
"Çok güzel oturuyordu bende durup baktım biraz"
Şu ifadenizden alıcı veya yiyici gözüyle baktığınız anlaşılıyor..
Eşinizde mal değil ya bunu hissetmiş haklı olarak tepkisini vermiş.
Yoksa insan insana tabiki bakabilir 'insan' gibi..46 Yorumla
Soran+1 yılYani hatamın farkındayım. Her zamanki gibi çaktırmadan bakmam gerekti.
Soran+1 yılAyrıca erkeğe şiddet hayır!
Soran+1 yılSenin beyin yerindeki çorbadan alayım teyzecim
- +1 yıl
Ne yapistirmasi be. Verdigi cevaplara bak bir de piskin. Bosamak paklar bunu
Soran+1 yıl@kovaburcuzekasi senin derdin ne
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın senden ayrılsa bile haklı çünkü biliyor seni ona bakarken de hayaller içine girdiğini biliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece baktım hayal kurmadım
+1 yılÇok güzel oturuyodu durup baktım biraz. Avel misin abi sen? Arabada güzel oturmak nedir ya, her güzele bakacaksın madem niye içlerinden birini seçip evleniyorsun?
35 Yorumla
Soran+1 yılGüzellerden birini seçtim ama bakmayayım mı hiç kimseye?
- +1 yıl
Soruyo hâlâ ya. Bakma kardeşim bakma. Karın da baksın o zaman yakışıklı çekici bulduğu her adama.
Soran+1 yılTamam her zamanki gibi çaktırmadan bakmaya özen göstereceğim.
- +1 yıl
Vakit kaybı troll
Soran+1 yılNe trolu ya. Bugün yaşandı hem de İstanbul 15 Temmuz köprüsünde..
+1 yılYanındaki kadına saygısızlık bu nerden bakarsan bak tutar dalın yok. Yanımda bir kadın bunu yapsa çok ağır konuşurum sevgilim olmasa bile saygısızlık yapmayacak ben varken ben gidince kime bakarsa baksın yapma sende hoş bir hareket değil bu kardeşim.
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam abi. Ama normalde o kadar bakmam da. Bugün ne oldu bilmiyorum
- +1 yıl
Gurur kırıcı bir kadın için sevgili falan olsa hadi neyse diyecek diyecem ama eşine yaşatma bunu bakacaksın o bariz ama yanında yapma bari 😀
Soran+1 yılNormalde çaktırmadan bakarım da ama işte
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılGözün dışarı kaymış iste daha ne olsun pislik. Bir de esinin yaninda bakiyorsun. Senin gibilerin nesli tukensin inşallah. Baktin kadin oturabilir istedigini yapabilir don onune. Sen gelmis ne onu izliyorsun veya dikkatli bakiyorsun. Guvenilmez erkek modeli. En basinda birakicaksin bunlari. Hangi kadin diken üstünde geçirmek ister bir evliliği sanki.
06 Yorumla
Soran+1 yılVallah pislik değilim ama baktım bir kere napayım.
- +1 yıl
Evet pislik degil karaktersiz haysiyetsiz namussuzsun
Soran+1 yılBaktım ve bir daha olsa yine bakarım. Ama bu eşimi sevmediğimi anlamına gelmez. Çok seviyorum hem de!
- +1 yıl
Umarim esin de gördüğü butun erkeklerin tüm yerlerine bakar. Cunku ben olsam ya karakterimi bozar bunu yapar ya da ondan boşanirdim
Soran+1 yılBoşanmak ne alaka. Bekara çok kolay geliyor ama sen bir sor... Uzaktan davul sesi hoş geliyor...
Yani bir ülkede yapmur yağdı diye ülke değiştirmek mi?- +1 yıl
Aman ne abarttiniz bosanma isini. Bunlarin hepsi evlenirken abarttiginiz icin. Evlilik gayet siradan bir durum. İnsanlar evlenip bosanabilir. Zamaninda bosanmamis üstüne bir de cocuk yapmış ebeveynler yuzunden bu haldeyiz.
+1 yıltesadüf eseri bakarsan amenna ama bilerek 2. defa bakarsan bu aldatmadır... aldatma illa tenin tene değmesi ile olmuyor!
eşin senin yaptığını yapsaydı eminim ki eşine demediğini, yapmadığını bırakmazdın!
kendine yapılmasını istemediğini bir başkasına yapmayacaksın paşam!04 Yorumla
Soran+1 yılTamam tövbe ettim bir daha yapmıyorum.. Oldu mu?
- +1 yıl
bunu bana değil eşine söyle
Soran+1 yılAğzıma sıçar :D. Önceden de çaktırmadan bakıyordum da
- +1 yıl
bir de utanmadan anlatıyorsun Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Eşin veya sevgilin fark etmez, yanında partnerin olan. kişi varken bir başkasına bariz bakişlar atmak, ona karşı ciddi saygısızlık olur.
O yokken olur ama varken olmasi büyük ayıp bence.
Sen özürünü dile, eşin de fazla abartmasin barışın.
Sonucta evlilik gibi uzun soluklu, yıpratıcı bir iliskide çiftler bir başkasını hayal edebilir. Bu normaldir. Normal olmayan durum ise saygısızca onu yok saymak.
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahah. Bu nasil bir aciklama ya. Evlilik uzun soluklu ve yıpratici midir.. madem yıpratıyor oyleyse neden evlisin? Baskasini hayal edebilme durumuna is geldiyse zaten o iki kisi iki yabanci olmuştur. Kopmustur onlar. Devami zarar ziyan olur
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Empati yap kardeşim bakmaya bakıyorsun sonra neden daliyorsun evli barkli adamsın en azından karın yanında değilken göz banyonu yap bu yaptigin hayat arkadaşına saygısızlık bosanirim demeside onun kendine saygısızlığı bosanirim denmez varsa bir geçim sıkıntısı bosanilir ikidebir dile getirilmez
10 YorumlaAbaza misiniz? Çok güzel oturdu ne demek? Ya o da evliyse? Utanmıyor musunuz? Eşiniz haklı. Madem bir kadın gördün başını çevireceksin. Nasıl oturduğu seni ilgilendirmiyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılAbartma ya bacım. Kadın görüp başımı çevirmek ne alaka ya. Ben köle miyim. O zaman beni eve bağlasın
Esın yanında bır erkege dalıp baksa oturusu cok guzel derse nasıl hıssedersın hayatında bırı varken baska bır kadına bakman dogru bırsey sankı haklı bosansa ayrılsa yerıdır ıyı nıyetlı bakmamıssın demek kı
00 Yorumla
+1 yılYani eşinin yanında bakamassın.. oda senin yanında şortlu atletli adamlara bakarsa durum nereye gider?
13 Yorumla
Soran+1 yılBaksın
- +1 yıl
Boşanın kanka sen karını sevmiyosun
Soran+1 yılÇok seviyorum hem de. Ama göz banyosu yaptım diye de boşanamaz ya
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Evet, sen altın kuralı bozmuşsun. Yanında sevgilin varken başka kadına bakılmaz. Yoksa dayak yemekten beter olursun. Çaktırmadan bakmalıydın
02 Yorumla
Soran+1 yılYa normalde öyle bakıyordum da ama bugün asıl olmuş ben de anlayamadım. :(
Ben olsam buyuk olay cikarirdim. Kendinden pay bic?
11 Yorumla
Soran+1 yılO zaman beni eve bağla iple bitsin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılO bir erkege baksa sen ne yaparsın sonuna kadar haklı
20 Yorumla
+1 yılKendini hanımının yerine koy ve düşün.
Eşin yanında farklı adamları kesse ne düşünürdün?01 Yorumla
Soran+1 yılPek takılmam
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok güzel oturuyordu durup baktım biraz ne ya. senin için en güzel oturuş karının oturuşudur, durup bakacaksan ona bakacaksın!
00 Yorumla
+1 yılHayret, erkeklerin görüşü gayet iyi. Bakmayacaksın, ne de olsa aklından neler geçtiğini bir sen bir Allah bilir...
00 Yorumlahacı çok güzel oturuyo diyosun. d? ciddi olamazsın heralde dimi, hani bakarsın ama nası baktığın önemli. karına bak karına üstün gül koklama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılUtanmaz arlanmaz tabiri senin için soylendi sanırım hadsiz birde burada soruyor. Iyi o zaman eşinde başka erkeklere baksin guzel oturuyor diye
00 Yorumla
+1 yılNe gevşek adamsın be karın da erkeklere baksın o zaman sen abartma.
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartmadığı sürece bir şey diyemem ben.
- +1 yıl
Abartsa da bişey demeyecek gibisin ama bilemedim.
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. eşinin, yeşil gözlü kaslı bir erkeğe gözü takılsa sen ne yapardın?
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartmadığı sürece sorun yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani karında yakışıklı erkek görse oda bakar, abartmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılAbartmayı sever galiba bizim kızlar.
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. normal abartırlar çaktırmadan bakmayı öğrenmen lazım acemisin galiba :P
01 Yorumla
Soran+1 yılYooo çaktırmadan da bakıyorum ama bu sefer dayanamadım :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşin başka bir adama senin o kadına baktığın gibi baktı naparsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Birinci bakış insanlık hali olabilir ama bakmaya devam etmek sakıncalı…
10 Yorumla
+1 yılHadi gözün çarptı tamam , ama durup incelediğini söylüyorsun tabii ki kavga çıkarır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Kiskanmis ama normal bir kıskanma. Pekte sağlıklı değil ama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Kızması normal karşılımabilir ama o kadar tepki vermesi olağandışüna kaçmış
00 YorumlaHahahaa eşin sıkıntılı gizli gizli aldatıyodur bile seni canın ne istiyorsa onu yap 😁😁
00 YorumlaEşiniz haklı ben olsam bende sinirlenirim, eşin aynısını yapsa sen nasıl karşılarsın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kadınların hassas noktası bu nereye bakıyosun öyle?
Yani bir defa bakılır. Ama öyle tren öküz ilişkisi gibi bakılmaz07 Yorumla
Soran+1 yılKestim biraz işte. Kadın güzel
Cevap sahibi+1 yılO zaman çeneye de katlanacaksın. O başka adamları gözünün önünde kesse hoşuna gider mi?
Soran+1 yılÇok takılmam ya
Cevap sahibi+1 yılMaşallah genişliğine hayran kaldım insan yanındaki kişiye saygıdan gözü takılsa bile sürekli bakmaz bakamaz
Soran+1 yılSürekli bakmadım. Ara ara baktım
Cevap sahibi+1 yılBu sürekli bakmaya giriyor
Soran+1 yılÖzür dilerim. Bir daha sürekli bakmam. Çaktırmadan bakarım artık..
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenişliğinde bu kadarı eşinin yanında bakamazsın eşin yokkende bakamazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılGözlerimi bantla kapatayım o zaman
+1 yılKadının yaptığı çok doğru bide utanmadan çok güzel oturuyordu diyorsun 😳 çok güzel oturmak ne demek acaba yazık kadına sana göre ne var demi ama onun kalbini ve hislerini ne düşündüğünü nasıl kırıldığını bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılHay ben senin Abaza erkek her yerden belli olur seni keşke almasaymış benim eşim yapıcak ha yumruklarım onu senin ne kendine saygın kalmış ne eşine ne de ilişkine başlı başınca saygısız herşfin tekisin
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin bile yorumuna hayran kaldım daha doğrusu 1 kişi harici kendinde problem ara
+1 yılBen eşini yerınde olsam orada ağzının üstüne çarpardım ya çocu dıye
03 Yorumla
Soran+1 yılErkeğe şiddet hayır!!
- +1 yıl
Tertemiz döverim yapmışlığım da var
Soran+1 yılSilivri soğuk haberin var mı?
+1 yılBir de pişkince çok güzel oturuyordu demesi tam cinnetlik.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen aptal mısın bakamazsin hiçbir kadına bide çok güzel oturuyodu baktım diyor ya Slakkk eşinin yerinde olsam senin gibi itten boşanırdım
03 Yorumla
Soran+1 yılBüyük kararı veren kişi kendisi değilken başkalarına akıl fikir vermekte zorlanmaz..
Cevap sahibi+1 yılBüyük kararı verirdim boşardım seni
Soran+1 yılTamam gel evlenelim sonra boşarsın :)
+1 yılyorumlarda millet fazla abartmış ama sen de birdaha o kadar bakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarın yanındayken elalemin kadınına niye bakiyosn
11 Yorumla
Soran+1 yılHata yaptım abla..
Hatalı sın
Özür dile hediye al
Gönlünü al14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacam artık
Soran+1 yılYa ama dayanamıyorum... Erkek işte
+1 yılSen ne kadar geniş adamsın ya
110 Yorumla
Soran+1 yılYooo
- +1 yıl
Nasıl yoo yorumun altında karımda başkasına bakabilir yazmışsın
Soran+1 yılSadece bakmak işte sanki onunla yattım..
- +1 yıl
Seven adam başkasına bakmaz karısı baksa kabullenmez olay çıkarır seviyorsa gözlere perde iner başkasını görmez
Soran+1 yılSeviyorum ama bende perde yok
- +1 yıl
Hadi ordan senin ki sevgi değil
Soran+1 yılVallah çok seviyorum hem de çok.
- +1 yıl
Seviyosan bakma başkasına karınıda baktırma
Soran+1 yılTamam.
- +1 yıl
Ay helal olsun be. Su soruyu sorana birinin agzinin payini vermesi gerekiyordu
Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Erkekler kapatilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Kanka şaka mısın ahahaha eşine saygısızlık yapmışsın kendini de savunuyorsun bir de.
Soran+1 yılSaygısızlık değil de ne bileyim hata yaptım kabul ediyorum. Ama o kadar da abartmaması gerek bence..
+1 yılÇok merak ettim ya nasıl oturuyordu acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlatılmaz görünür :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok güzel oturuyordu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılVallah ya
bakmamalısın. ben olsam ben de aşırı kızardım
01 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma. Dayanamadım
+1 yılBunlar evlenince bile aynı
01 Yorumla
Soran+1 yılBunlar derken?
Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Şimdi 3sn mi baktın 3 dakika mı? Arada fark var 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılAra ara baktım 5sn
Soran+1 yılBir daha yapmam diyorum. Bir günah yaptım diye öleyim mi şimdi. Çaktırmadan bakarım artık. Tövbe
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok canım ne olacak bak bak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. Durup baktıysan dik dik kızabilir tabi ki
00 YorumlaAz bile yapmış🙄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Ben olsamda kizardim abartsada esin hakli.
00 Yorumla
+1 yılAbartmiyo gayet yerinde tepki vermiş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklı önüne bakcan kadınlara değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartmış çok hatta kıskanmıştır
00 Yorumlaeşinede bakmadılarmı
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilemem
+1 yılOf karın seni boşar umarım
11 Yorumla
Soran+1 yılYapma beee