eşim memur olarak çalışıyor ve akşam eşimin kadın iş arkadaşlarıyla buluştuk. Bir tane kız var 3 ay önce sanırım atanmış, ismini falan hep duyuyordum da tanışmak bugüne nasip oldu. Neyse, sohbet muhabbet ettik kücük bir bebeğim var bebeğimi falan sevdi iyi bir kızdı hoşuma gitti sohbeti yani. Sonra bir ara bana siz kaç yaşındasınız diye sordu bende 27 dedim, hmm Ali hoca sizden birkaç yaş büyük o zaman dedi. Bende yoo hayır 1 yaş büyük benden dedim. Nasıl yani 33 yaşında değil mi, bugün bana öyle dedi aa çok şaşırdım dedi. Bende bozuntuya vermedim güldüm sana şaka yapmış herhalde dedim. Sonra eşim beni almaya geldi eşime de dedim kıza böyle böyle demişsin diye, eşim de aa gerçekten mi inanmış mı ona yaa öylesine dedim sonra kaçlısın diye sorunca bende işte 95liyim dedim oradan hesaplaması gerekirdi zaten kurumdaki diğer herkes güldü şaka yaptığımı anladı kız anlamamış herhalde dedi. Neyse bende kızmamış gibi yaptım ama bir kurulmadım değil. Haksız mıyım ya? Ne gereği var yani evli barklısın sen yani… Eşimin böyle şakacı konuşkan bir kişiliği var ama yine de rahatsız oldum işte. O an sinir olsam da eşime belli etmedim kıskandığımı görmesin bir yerleri kalkar diye. Ama hala sinirim geçmedi ne gereği var ki? Laubali olmamış mı?
Adamların ömürlerinden çalıyorsunuz resmen. Ne güzel adam işinde gücünde iş arkadaşları ile olan yemeğe seni de götürüyor belli ki sosyal biri kocan şakacı sohbeti muhabbeti bol insanlarla arası iyi ne var bu diyalog da adamı darlayip bu sana bunu mu sordu diye açıklama yaptırıyorsun.
Bak sana bir tavsiye vereyim kardeş abi tavsiyesi olsun sana bu. Böyle iyi adamları darlarsan kontrol altında tutmaya çalışırsan onu sorgulayıp sıkıştırırsan o adam seni aldatır ve buna da sen sebep olursun.
Kendinize güvenin kocanıza iyi davranın o onu mu dedi bunu niye böyle yaptın diye gereksiz muhabbetler yerine sevginizi gösterin.
Adam off yine başladı dememeli
Adam ohh yine dünyam güzelleşti demeli
Evet bir erkek aldatmamali bu tartışmaya kapalı ama aldatan erkeklerin % 50 sine sebep emin olun karıları00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şakanı, nüktedan insanlar etrafındaki kişilerle samimi iletişim kurar. Şaka yapmak ya da yapmamak bir gereklilik değildir. İnsan, hayatın sıkıcı ortamından kurtulmak adına yapar bunu. Bence asıl sen biraz gereksiz hassasiyet göstermişsin. Ne gereği var? Hem kendi canını sıkmışsın. Hem de kocanınkini. Bunlara takılarak hayatı kendi adına çekilmez kılarsın. Ben de eşin gibiyim. Çevremde samimi, espirili kişiliğimle tanınırım. Eşim benim bu yapımı bilerek evlendi benimle. Bazen yaptıklarımı onaylamasa da çok üzerinde durmaz. Yoksa, 20 yılı aşan bir evlilik hayatımız olmazdı.
02 Yorumla
Soran1 yılPeki siz neden böyle yapıyorsunuz yani eşinizin rahatsız olduğunu bile bile neden dikkat etmiyorsunuz? Ben cok sinirleniyorum. Yani laubali bir şey olmamış mı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEsin alt ustu bir saka yapmis. Ama kizda tam bi o. uk var. Akli basina duzgun biri kocan bana 33 yasindayim dedi aaa demez. Esin zaten aciklamis 95 liyim dedim niye hesaplamamis diye. Onu duyup oburunu mu duymamis. Kizi kaale alman sacma olur. tamam esindir kiskan tabi onada kizdan uzak durmasini soyle ben kiskanc kadinim istemem laubali olmani de. Sen benin eekegimsin de. Esini mutlu et. Oda seni mutlu eder. Gelmis totosu kalkmasin diuon. O senin esin totosuda kalkacak seyide kalkacak. Sana kalkacak tabiiiki.
15 Yorumla
Soran1 yılYani sizce de bu laubali bir şaka mı olmuş?
- 1 yıl
Olabilir is ortamidir yapilir. Bnde isteyim kizlarla cok samimiyetim yokken bile skalastigimiz coktur. E naptim ben aldattimmi. Yoo. Ama kiskanmaya tabi hakkin var.
Soran1 yılSiz de evli misiniz? Evli olmanıza rağmen böyle şakalaşmalar falan dönüyor mu iş yerinizde
- 1 yıl
Yok ben esimi kaybettim. Evet donuyor tabi. Daha daha samimiyete gore degisir sakanin dozu. Sadece konusmayla kalsa iyi dokunmali sakalasanlar gordum.
- 1 yıl
Yawrum sen calismiyormusun
1 yılKadın erkek karışık iş ortamlarında ne yazık ki samimiyet dozu ayarlaması yapılmıyor. Birbirlerinin özel hayatını yaşını herşeyi konuşuyor ve dedikodu ediyorlar ayrıca fazla laubali haldeler kişiler. Bana kalırsa sadakati korumak kişinin kendi yapısıyla alakalı. İsteyen samimi de olsa o gözle bakmıyor o yüzden şimdilik bir şey deme ve içine at yeri gelir ikinci aklını karıştıran bir şey olursa eşinle konuş ve sakin davran boğulmuş hissetmesin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kız arkadaşıııım, bence biraz haklısın ya! 😅 Eşin şaka yapmış olabilir ama bazen bizim hassasiyetlerimiz farklı olabiliyor. Şaka işi bir tık abartıysa, insanın içi rahat etmiyor tabii. Bence oturup tatlı tatlı konuş, rahatsızlığını ifade et. İkiniz de birbirinizin sınırlarını bilmelisiniz. Hadi öpüldün, panik yok! 🥰❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 1 yılsen haklısın sonuna kadar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
1 yılBoş yapmış gadası
02 Yorumla
Soran1 yılDimi? Bence de. Laubali mi sence?
- 1 yıl
Kesinlikle kendini bir halt sanmış
1 yılEşinin mizacı böyleyse çok sinirlenecek durum değil canım. Fazla lakayıt iletişim kurarsa birileriyle asıl tepkin olmalı. Mesela sürekli cilveli el kol şakalı konuşmalar gibi. Bunlar elbette rahatsız edici ve haklı tepkin olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKıskandığını belli edip güzel ateşli bir sevişmeyle tatlıya bağlayabilirdiniz oysa ki :) olayları heyecana çevirin hayat kısa
77 Yorumla
Soran1 yılYa tamam ama laubali değil mi bu yaptığı? Ne gerek var hareketlerine dikkat etmesi gerekmez mi
Cevap sahibi1 yılAsosyal olmasına da gerek yok. Karısından korkusuna kimseyle konuşmuyor pısırık mı desinler. Bence popüler bir eşe sahip olmak daha kıymetli
- 1 yıl
Bakış açınız güzel evliliğe.. bu konuda size soru sorabilir miyim bana yazar mısınız?☺️🙏🏻
Soran1 yılEvet ama arada ince bir çizgi olmalı mesafesine dikkat etmeli yani, böyle laubali de olmamalı bence
Cevap sahibi1 yılKarizmatik olmasından iyidir laubali olmalı. Şakalaştığımız değil karizmatik bulduğumuz erkekler ilgimizi çeker
Eşinizin hanım arkadaşlarıyla tanışıp aynı masaya oturmussunuz. Tanismissiniz. Siz orada varken de yokken de aralarında bu tür muhabbetleri olabilme ihtimalini düşünüyor olmanız gerekiyordu zaten. İş ortami. Ne beklediniz ki
04 Yorumla
Soran1 yılYani ama dikkat etmesi gerekmez mi konuşma tarzına?
Soran1 yılPeki iş ortamı hep böyle gereksiz bir samimiyet getiriyo mu yani demek istediğim her çalışma ortamı böyle mi yoksa sadece benim eşimin gereksiz samimiyeti mi
- 1 yıl
Kişiye bağlı bir durum. Eşiniz lauballi ise samimiyet gerektirir. Ama değilse samimi olmaz merhaba der geçer. İş ortamlarinda samimiyet var evet her ortamda var ama bu kişiyle alakalı mesela ben merhaba merhaba ötesine hayatta geçmem hastane ortaminda. Esiminde geçmesine izin vermem. Bakma sen bu normal diyenlere. Bugün o kadın gelip sana eşinin yasini soruyorsa ki sanki eşin ona bir anlamla yalan söylemiş gibi yaptığı da çok absürt ayrıca. Eşinde bazı şeylerin farkına varmış olması lazım. Samimiyette sonrasinda hata doğurur
1 yılHatun bunda kızacak kavga çıkaracak ne var Gülümse geç bu kadınların kafasını anlayamadan geberip gideceğim Allah aşkına burada kavga çıkaracak huzursuzluk çıkaracak ne var Gül Geç
04 Yorumla
Soran1 yılLaubali bir konuşma yapmamış mı?
- 1 yıl
Hayır değil sadece takılıp geçmiş arkadaş kavga etmek için ne çok bahane arıyorsunuz Siz kadınlar ya bunda kavga çıkaracak ne var biraz sakin ol o senin erkeğin Başkasının değil bir yere kaçtığı yok yine senin bu kadar kıskançlıkla yaşamayı nasıl beceriyorsunuz siz
Soran1 yılYaşayamıyorum işte, içim içimi yiyor. Keşke böyle gereksiz şeyler yapmasa oturup çalışsa güzelce kendi başına
- 1 yıl
Hatun onda bir tuhaflık yok tuhaflık Bence senin bakış açında sabahtan akşama kadar aynı ortamı paylaştığın kişiyle sabahtan akşama kadar mahkeme suratı gibi bir bakışta oturamazsın Biraz insan gibi düşün bunu sen de yapamazsın ben de yapamam başkası da yapamaz bazen gülersin bazen takılırsın bazen neşelenirsin bazen somurttursun İnsanız biz insan sorun senin bakış açında sorun senin şeytanla işbirliği yapanda şu kadınların gereksiz kıskançlıkları ciddi ciddi mide bulandırıcı O adam senin Başkasının değil sakin ol Kimse senin kocanı kapmayacak
1 yılulan trol bu saatte pazar gunu esler evdedır. kadın veya erkek evlı olan bu saatte gıremez gırse esı görur sen EVLI ESIM KURGU SORULARINI ANCA ABAZALARA INANDIRIRSIN ANLADIN MI
02 Yorumla
Soran1 yılİnanma defol
- 1 yıl
yav trol zaten ınanmıyoruz bu lanet sıteye yakında seslı arama gelecek o zaman görecegım trol fakelerı dönme toplar sızı
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eşimin şakacı konuşkan biri yapısı var (gibi bir cümle) kurmuşsun adam karakterini mi degiştirsin
İçine kapanık biri mi olsun
Sizde gülün geçin hayat geciyor zaten boşa geçmesin
06 Yorumla
Soran1 yılYa evet ama laubali davranmasını da istemi Rahatsız oldum evli barklısın ne gereği var haksız mıyım?
Soran1 yılYa tamam ama bu kız daha birkaç aydır orada. Gereği var mı yani böyle bir şaka yapmasının?
Soran1 yılYani size göre laubali değil mi
- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılEşini böyle şeylerle itham edeceksen keşke evlenmeseydin çünkü kadın erkek çalışılan bir kurumda emin ol daha ne şakalar dönüo duysan adamı boşarsın
05 Yorumla- 1 yıl
Sen evli misin
Soran1 yılAma evlilerin mesafesine dikkat etmesi gerekmez mi? Haksız mıyım yani? Böyle laubali şakalara gerek var mı
- 1 yıl
Beni soruosan evliyim. Evlilerde insan sınırı koruduktan sora sıkıntı olmaz ama git gide yakınlık olur her şey olabilir kadın erkek çalışılan yerde
Soran1 yılEe sende evlisin, sende mi böylesin iş yerinde? Herkes mi böyle? Evli olanlar dikkat ediyordur böyle şakalaşmalar vs yapmıyordur bence
- 1 yıl
Ya sen git çalış sende konuşur şakalaşırsın kimseyi kandırmayalım şimdi orada bi aile gibi oluo insanlar ama beni sorarsan ben ameleyim yani kız olmayan yerlerdeyim
1 yılBence sorun yok iş ortaminda olur bu tarz şakalaşmalar
19 Yorumla
Soran1 yılAma laubali olmamış mı?
- 1 yıl
Aynen katıldım
- 1 yıl
Hayir ya herseye laubalilik olarak bakma normal şakalaşma bu. Kiz biraz takintili sikintili biri gelip sana söylemiş. Ona dikkat edin iyi biri olmayabilir o
Soran1 yılYaa bilmiyorum eşime şu an sinirliyim şimdi hep durup düşünecem hep böyle şakalar yapıyo mu diye
- 1 yıl
Bence eşinde sorun yok böyle düşünüp kurarsan ilişkiniz yürümez
Soran1 yılYa ne bileyim kıskanç bir insanım zaten, bunu duyunca moralim bozuldu acaba laubali hareketler mi yapıyor iş yerinde diye düşündüm
- 1 yıl
Çok normal bir şakalaşmayı bu kadar sorunlu hale getirme. Sadece eşine bu kıza karşi dikkatli olmasını söyle samimiyet kurmasın bununla
Soran1 yılKızı sıkıntılı mı buldunuz gerçekten? Ayrıca tabiki samimiyet kurmasın, kimseyle samimiyet kurması hoş olmaz sadece bu kız değil yani
- 1 yıl
Kız bence tehlikeli evet gelip sana şakayla konuşulmuş birseyi söylemesi çok yanliş
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaşını büyük söylemesi aksine iyi bişey değil mi? Kıza ben yaşlıyım senin abinim imajı verir bu. Bunun neyine sinir oldun anlamadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılo sadece senin bildiklerin. daha neler neler yaptılar kızın kalçasını okşayıp ahaha falan çektiler...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılEvli biriyim masumca bir şey bu takılıp ev hayatınızı etkilenmesine izin verme
012 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum aşırı sinirlendim. Laubali bir hareketmis gibi geldi bana. Sizde böyle espiriler yapar mısınız iş yerinde veya kadın iş arkadaşlarınızla samimi misiniz?
- 1 yıl
Bir ara benimde başıma böyle tatsız bir olay gelmişti
Soran1 yılNasıl yani?
- 1 yıl
boş ver. Aklıma geldikçe sinirim bozuluyor
Soran1 yılPeki. Benim soruma cevap verebilir misiniz üstte sormuşutum
- 1 yıl
Bazen iyi niyet başımıza işler açabiliyor. İyi niyeti ile bir şaka yapmış. Kıskanç birisin anlaşılan eşini al karşına böyle sulu. Şeyler den hoşlanmam de konu kapansın.
Soran1 yılBu yaptığı sulu şeyler sıfatına giriyor değil mi?
- 1 yıl
Üzülerek evet
Soran1 yılPeki siz iş yerinde böyle şakalaşmalar vs yapar mısınız yoksa dikkat eder misiniz mesafenize
- 1 yıl
Bana yazarmısın
Soran1 yılHayır tabikide
- 1 yıl
Teşekkürler güzel bir gün dilerim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılAbartma istersen. Sanki adam erotik şaka yaptı. Ne var bunda?
00 Yorumla Çok takma kafana. Özel sohbet değil ve takılmışsa sorun yapma bence
00 Yorumla
1 yılO an ki sohbet atmosferini bilemezsin tabi. Dediğine göre başka birileri de varmış sonuçta.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
1 yılTehlike olarak algılamışın sen o kızı hislerinde doğrusun bence
00 Yorumla
1 yılOhoo geç kalmışsın. Kızı tavlamak için girişimlere başlamış bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılevet ya çok gereksiz okurken ben bıle sınır oldum ama esınız burada hesabınızz oldugunu bılıyor mu kızlar soruyoru merak ettım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında sıkıntı yok ama sizi böyle kıskandırmak harika oluyor 😃 benim iş yerimde 20 kişiyiz. 18 kız 2 erkek var. Eşim acayip kıskanıyor mesela 😃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Abartmışsin eşinde şaka yapmış olabilir eşine guvenmiyorsan sorun sende.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEnisteye akşam yatakta dersini ver aklı başına gelir 😄
00 Yorumlakız ilgili eşinler ki araşırma ypmış eşinde çok boş değil yen birine özle bilgi vermek hoş olmasa gerk
00 Yorumla
1 yılHaklısın ama eşini boğma bu konuda güveniyorsan sorun yok zaten
04 Yorumla
Soran1 yılYa güveniyorum ama aşırı gereksiz değil mi? Evli barklı hareketlerine dikkat etmesi gerekmez mi?
- 1 yıl
Elbette gerekir
Soran1 yılEe işte o yüzden kızdım yani
- 1 yıl
Tamam geçti sakin ol😄
1 yılAdamı rahat bırak fazla kısıtlarsan yatakta basarsın
00 Yorumla
1 yılValla haklısın belliki eşin kadını beğenmiş. yakında iyice samimi olurlar
00 Yorumla
1 yılBu soruyu dünde sormuştun ne oldu eşinle ayrıldınız mı
01 Yorumla- 1 yıl
Cevap versene
1 yılEsin o kıza yürüyor ilgili ona karşı bunu senden gizliyor
00 Yorumla
1 yılGelecekteki kumanla tanışmışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Kız ona asılmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılBen olsam kızı bıçaklardım
00 Yorumla
1 yılAman boş ver bunları bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yıldaha dur bu bir başlangıç
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl gidiyor
00 Yorumla
1 yılAynı soruyu neden sordun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılTakip de kal bu işin sonu farklı yerelere gitmesin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sonuna kadar haklısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Şakayı sana yapsın kocana dikkat et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı.
1 yılBu soruyu sanki daha önce tekrar gördüm doğru mu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet haklısın ama bundan hemen bir şey çıkarma
05 Yorumla
Soran1 yılBir şey çıkarmıyorum tabiki, sadece aşırı gereksiz buldum. Laubali olmamış mı yani? Evli barklısın ne gereği var ki
- 1 yıl
Evet olmuş. boş ver takma artik
Soran1 yılNasıl takmayayım sevgilim değil ki kocam yani
- 1 yıl
Kendinden ve ondan eminsen bir şey olmaz
Soran1 yılAma böyle laubali olmasını da istemem
Gizli Üye(25-29)1 yılÖğretmen mi eşiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılhaklısın
00 Yorumla
1 yılgereksiz diyaloglar gerekli ayrılıklar getirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.
1 yılSen de bana söyle 33 yasindayim diye ödesin eşinle
00 Yorumla
1 yılsadeliğine werr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO an öyle demiştir büyütme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFazla laubali
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHaklısın
01 Yorumla- 1 yıl
Yok be
Siz haklısınız