Sabahları evden gider kalkıp ona kahvaltı hazırlarım ise gidene kadar defalarca öperim
Bu hayatta herkes beni yüzüstü bırakti bir eşim var beni sevdiğini düşündüğüm kimsem yok başka
bu sabah işe gitti kahvaltı yapmadan acele ile genelde kahvaltı yapmıyor zaten ama ona hazırlarım kahvaltısını yinede sadece çay içip çıkıyor işe gitti ordan geldi eve taziyeye gitti geldi ben de belki taziyede yemek verirler diyerekten artı evde doğru düzgün bir şey olmadığından bugün soğanlı menemen ve pilav pişirdim
Geldi eve açtı benden yemek istedi menemen ve pilav pişirdim dedim getir dedi ayran yaptım yanına sofraya koydum ona sana domates te doğrayayim mi salata yapayım yanında yersin aşkım dedim tamam dedi
Ben domatesi dograrken görümcem onun önünde koyduğum sofrayı getirmişti ne oldu dedim eşim bağırdı sanki tavukların önüne yemek koyuyorsunuz dedi oysaki yemeğin tadına bile bakmamisti o kadar kırıldım ki anlatamam görümcem boş ver dedi bana
Kaynanam ise sen niye soğanlı menemen yaptın biliyon kocan soğan yemiyor dedi onda üstüme geldi beni o da kırdı ne yapicam bu akşam eşimin gene bana soğuk olmasından korkuyorum 😔
Şu an ise aç aç gene işe gitti
Not; eşimle birlikte aile içinde yaşıyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar