Eşim bana çok kırgın?

Ben 2 yıllık evli 1 çocuk annesiyim. Eşimle aşk evliliği yaptık. Hersey çok güzeldi tatilimizi yaptık evimize geldik. Evimde toz görmek istemiyordum. Ufak tefek atismalar haricinde bir problemimiz yoktu. Hamile olduğumu öğrendim.
İlişkiden zevk almamaya başladım. Beni eşimden iten birseyler vardı. Bu arada çalışan bir bayandim. Bakımlı ve işimde iyi biriydim. Sosyaldim. İlişki hayatımız bitti eşimin beni opmesini bile istemiyordum. Her bahanemde annemin evine gidiyordum eşim geri getiriyordu. Evde is yapmamaya başladım. Evim bakımsız kaldi. Kendimi çocuğuma yogunlastirdim. Esim evim gözümde yoktu. Sonra kayinvalidemde tartismalarim başladı ne dese dokunur oldu. O torununun mutluluğunu öyle dile getiriyorduki doğmamış çocuğumu paylaşamıyordum. cocugum doğana kadar ilişki yaşamadık eşim hep alttan aldı sustu şaka ya vurdu derken doğum yaptım. Çocuğumu öyle seviyordum ki yatakları ayırdım cocugumla yatmaya başladım. Eşimi öpesim gelmiyordu ayda 1 zorla beraberlik oluyordu derken 1yili böyle atlattık.
En sonunda eşim içindekileri döktü evin daginigindan ve benim ilgisizligimden sogudugunu söyledi. Senden nefret etmek istemiyorum en uygunu bitirmemiz dedi. Ve o an kendimi yaptıklarımı farkettim. Kendimden tiksindim. İğrendim. Vicdanım sızlıyor. 3gundur evi toplayamadim her temizlediğim yerde kendimden soğuyorum. Kendimi hiç sevmiyorum ve eşimi de kaybetmek istemiyorum. Bana diyorki biteceğine eminim ama 3ay deniyelim gönlün olsun. Sakın umitlenme biticek diyor. Bana hep geçmişi açıyor her fırsatta yüzüme vuruyor. Sen benim masumluğumu öldürdün. Çocuk gibisin diyordun içimdeki çocuk 35yasina geldi diyor. Sevmiyorsan giderim diyorum sevgim azaldı ama bitmedi diyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ben kendimi affetmezken eşim beni affeder mi lütfen fikrinizi beyan edin. İçim acıyor yuvam yıkılmak üzere esimin her dediğine susuyorum her dediğini yapıyorum ama 4gundur bana ettiği laflar. Elimi bile tutmuyor yanına uzanmama bile izin vermiyor. Eșimi geri kazanabilirmiyim
Güncellemeler
+1 yıl
Kuş tutsam yaranamicam sanırım fayda etmiyor beni 5. kata çıkarıp bir anda aşağı bıraktı resmen. Bitirmek istiyormuş. Çok kırgınım toplayamıyorum dedi ağladı ilk defa esimin ağladığını gördüm. Seni görmek bile istemiyorum diye ağladı. Yarın gidiyorum. Şimdilik ailesi tatile gidiyorum sanıyor. Ayrilcaz madem neden öyle göstermeye çalışıyor anlam veremiyorum
Eşim bana çok kırgın?