Eşim bana kızdı haklımı?

kız arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım. ona söyledim ama arkadaşlarımla sinemaya gidince biraz eve dediğim saatten geç gittim. ve nişan yüzüğümü de takmayı unutmuştum sabah , eşim eve çoktan gelmişti bana kızdı ben geliyorum yoksun bana haber vermelisin geçikmemelisin dedi sen sabah öğlen 12 de çıktın evden saat akşam 7 buçuk dedi sen bu saate kadar ne yapıyorsun dedi bende eğlenmeye daldım dedim. o bana kızdı nişan yüzüğün nerde dedi bende unutum takmayı dedim nasıl unutursun odaya git dedi sonra çantamdan telefonu çıkardım telefonumun kapandığını gösterdim arkadaşından arıyabilirsin dedi telefonu mu attı. sonra odama gittim gece yanıma geldi uyuduk sabah küsmüş bana sonra telefon beğen alıyım dedi biran sinirliydim attım dedi ve konuşmadı daha bende üstelemedim. normalde o bana haber verir. geç geleceğinde nereye giderse ama bide endişe etmiş. benim bir kere daha böyle geç gelmiştim uyarmıştı bu sefer kızdı biraz eşim haklı mı sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
eve 4.30 da gelirim demiştim ama 7 30 sa geldim arayıp haber veremedim telefonum kapalıydı. ona gösteriken sinirle attı ama sabah beğen yenisini alıyım dedi
Eşim bana kızdı haklımı?