Eşimle aramız bozuk babasının evine gitmiştik orada ben onun babasından dolayı biraz tavır yaptım ona aslında onun suçu yoktu ama işte uzattım bu durumu da sonra o çok üzüldü neden böyle yapıyorsun filan dedi ben hiç yüzüne bakmadım onunla konuşmamaya devam ettim sonra da barışmaya çalıştım ama o adım atmadı çok ağladı üzüldü filan bundan dolayı da orada hiçbir şey yapamadık gezemedik filan o babasının memleketine gitmeden önce orada gezelim filan istiyordu eşimle biraz zaman geçirip ondan sonra onu ailesi ile biraz vakit geçirmesi için orada bırakacaktım öyle anlaşıp konuşmuştuk tüm bunlar olmayınca hayal kırıklığına uğradı galiba bana keşke seninle tanışmasaydık filan dedi ondan sonra ne yaptıysam adım atmadı bana soğuk davrandı orada bıraktım ailesi ile biraz vakit geçirsin diye şimdi özür mesajları özledim mesajları atıyorum görüldü atıp duruyor ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gidip o hayal ettiği gezi planını gerçekleştir guzel bir hediye de al ve gece olunca başbasa kalıp içten bir özür dile
Şu an yanımda değil babasının evinde memleketinde bende çalışıyorum Konyada’yım
Ozmn mesaj at özür dile babasının evine hediye gönder ona özel ve notta deki söz veriyorum hatamı telafi edicem eminim yumuşayacak eşini kırma sonucts hayat arkadaşın o senin
Deneyeceğim teşekkür ederim
Rica
Aldatır bu seni emin ol
Öyle bir şey olmaz emin ol
Yo yazmaya gerek yok öyle birşeye ne cesaret edebilir ne de öyle bir karakteri var güven konusunda ona sonsuz güvenim var
Hangi erkeğin yok ki güveni karısına, bi gün boynuzladiginda yazdığım aklına gelsin kanka
Öyle bir şey olursa yaşamayacağının o çok net farkında sen emin ol bende sana öyle diyeyim kaldı ki öyle biri değil sadece ben onu fazla hayal kırıklığına uğrattım aklıma şeytanlık koydurma şimdi
Öldürecek misin yani? Aldatma oranları ortada arastirabilirsin
Ya kardeşim işine bak insan namusu ve şerefi için yaşar ölürüm de öldürüm de bu kadar net te konuyu nasıl buraya çekebildin allahtan eşimin karakterini biliyorum yoksa aklıma çok kötü düşünceler sokardın sen
Anladım kardeşim de öyle bir durumun olmayacağından eminim sorunumuz o değil eşim daha yeni ve ben onu bir kaç defa daha üzdüm birde üstüne bu yaşanınca hayal kırıklığına uğradı o anlık sinirle demiştir herhalde öyle tahmin ediyorum aldan insan çok üzüldüğünü göstermez ağlamaz hüngür hüngür kardeşim ben tamam ben çekip gidiyorum dediğimde saçmalama çocukmusun gel buraya çocuk oyuncağı mı bu iş demez
O zaman sahip çık şu kadına, bak böyle yaparsan başka erkeklerin kucağına atarsin emin ol , bugün olmazsa bi gün olur 👍🏻
O ölse öyle şeyler yapmaz da düşününce suçlu benim şimdi de görüldü atıp duruyor ne yapmalıyım
Yazdım kardeşim
İblis gibi adamın aklına girme. Kadın sadece haksız yere ona tavır yaptığı için eşine küsmüş. Bu da onun ne kadar incindiğini gösterir. Durduk yere yuva yıkmaya çalışır gibi davranma.
Ne oldu
Eşimi baba evine götürdüm Sivas’a orada kayınpederin evinde kaldık 1 hafta ama eşimin babası çok düşüncesiz görgüsüz biri ne benim için bir hazırlık yaptı nede bir şey sonuçta yeni damadın geliyor öyle değil mi bir de onlarda adetmiş yeni damada koyun filan kesilirmiş onu da yapmadı çok cimri ve parayı seven biri neyse bende giderken onlara kayınpedere kayınvalideye eşimin teyzesine filan bir sürü eşya aldım hediye filan ama karşılığını zerre görmedim ailesi tarafından kayınvalide hariç bundan dolayı da bende eşime soğuk yaptım işte ortam içinde onunla bir kaç gün konuşmadım sonra tartıştık tartışma büyüdü bana işte keşke seninle tanışmasaydım rezil ettin beni filan dedi hüngür hüngür ağladı filan annem filan konuşmuyor musunuz bir iki kişi daha sordu dedi filan neyse şimdi ben eşimi orada biraz daha kafa dinlesin toplasın diye bıraktım aramız soğuk tartıştıktan sonra bana çok soğuk davrandı ne yaptıysam yumuşamadı işte vedalaşırkende soğuk davrandı ama uçaktan indikten sonra mesaj attı yine ne yaptın indin mi filan diye ama işte canım cicim yok tabi düz bi şekilde yazmış sonra akşam oldu evdeki çiçeğimi sular mısın diye mesaj atmış bende olur dedim daha da konuşmadık şimdi ne yapmalıyım sizce ne yapmalıyım
Evliliğin nasıl
Daha yeniyiz yine ara sıra bazen sorun yaşayabiliyorduk ama yeni olduğumuz için durumu buna bağlıyordum gitmeden önce iyiydik ama eşimde çok mutluydu ta ki ben o babasından dolayı ona tavır yapıp uzatana kadar
Anladım
Geçmiş olsun
Ne geçmiş olsun
Sana "keşke seninle tanışmasaydım" dediği için geçmiş olsun dedim. Her evli erkeğin her gün duyduğu bir laf değil nihayetinde.
Anladım ama çok üzdüm onu ve hayal kırıklığı yaşadı bazı konularda
Neden tavır yaptın
Babasının görgüsüz ilgisiz tavırları ve beni değersiz hissettirdiği için
Bunda eşinin bir suçu yok ki
Biliyorum o ama zoruma gitti eşime de yansıtıp onu mahçup etmeyip üzmeyim derken ona karşı tavır alarak ve uzatarak daha da üzdüm
Kötü olmuş ne zamandır evlisin
Yeni 7 aylık
7 ayda hemen keşke seninle tanışmasaydık demesi normal değil
Yani
Başka birşeyler de olabilir
Ne gibi başka şeyler olması imkansız eşim hamile karakterini biliyorum güvenim sonsuz o konuda
Onun karakteriyle alakalı değil belki seninle ilgili daha farklı şeyler vardır memnun olmadığı bu herhangi bir şey olabilir ve çocuk biraz erken olmuş
Evet evet diyorum ya benimle ilgili olmadığı şeyler var o yüzden zaten onu bir kaç kez hayal kırıklığına uğrattım mesela gelmeden önce orada gezelim edelim bunları yapalım diyordu ama ben ona tavır aldım konuşmadım onunla bu nedenlerden dolayı onda hayal kırıklığına uğrada daha öncede evde bir kaç kez üzdüm onu hepsi bu
Kaç yaşındasınız
25
Kötü olmuş ikiniz açısından da bir şekilde gönlünü alman lazım
Ama nasıl işte
Atla git yanına uzaktan olmaz bu iş
Gidemem çalışıyorum
İzin al bir şekilde karından daha önemli değil ya
Öyle de zaten gitsem de tavrının değişeceğini düşünmüyorum çünkü ordayken onun için uçak biletini yaktım 2-3 gün geç döndüm ama nafile
Böylede bir şey değilmez
Nasıl yani
Aranız daha kötü olur bu şekilde ileri gitmez yani
Okumadım da haksızsan ozur dile