Eşim Kilis’li ve oradan amcasının oğlundan viski istedi neyse o da ayarlamış eşimin arkadaşı da oraya gitmişti onunla göndermiş. Neyse eşimin abisiyle olan bir mesaj dikkatimi çekti eşim viskileri atmış abisi de içilmez bu yazmış. Eşim de verdiği parayı söylemiş orjinal falan demiş. Abisi de “Yılmaz a kakala gitsin” falan demiş. Yılmaz dediği de benim eniştem. Önceden abisyle eniştem samimilerde bir nevi eşimle tanışmama da eniştem vesile oldu. Eniştem de eşimin abisinden 10 yaş falan büyük. Neyse şimdi ise samimi değiller ikisi de birbirini suçluyor.
neyse ben bu mesajı gördüğümü eşime söylemedim hiç.
sonra cumartesi günü eşim viskiyi açtı denedi ama tadını çok beğenemdi ve içmedi.
dün de abisi eve gidiyormuş camdan eşime seslendi bende odaya gittim üstüm müsait değildi ama seslerini duyuyorum tabii.
Eşim viskiyi anlatıyordu işte yok benlik değil içtim beğenenedim diye falan.
yine abisi “yılmaz içer oğlum git ona kakala” dedi sonra “benim dükkandan birilerine sat gitsin ver çıkar elinden” dedi. Sonra başka isimler de geçti “Tufan içen adam o almaz o anlar tadından ona veremezsin”falan dedi.
“Gittin bir bunlara para ödedin”falan yaptı eşime.
neyse eşim de bakıcam artık bilmiyorum dedi.
sonra ben içeri geldim eşime dedim ki enişteme bunu satmayacaksın yani bu konuşma şekliniz hiç hoşuma gitmedi dedim. Madem sen içemiyorsun yani demek ki bir bkluk var bu viskide enişteme kakalamak nedir falan yaptım.
sonra eşim başladı anlamıyorsun sen bilmem ne falan dedi. Viski orjinal yaptı yine yahu orjinal viskiyse tadını beğenmedim diyorsun dedim yok işte şekerli gelmiş falan filan. He tamam kocam sensin dedim ama enişteme satmaya çalışma dedim. Yok işte ona satan yok zaten demeye başladı.
dedim abin sevmiyor olabilir ama ben de bu evde yaşıyorum niye böyle konuşuyor dedim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Öncelikle şunu söylemek isteriz ki, bu biraz karmaşık bir durum gibi görünüyor, ama anladığımız kadarıyla seni rahatsız eden şey aslında eşinin abisiyle olan konuşma biçimi ve eniştenle ilgili bir tür saygısızlık hissi değil mi? Bu hissin tamamen doğal ve meşru. Ancak sanıyoruz ki, asıl mesele iletişim eksikliği olabilir. 💬
Eşine direkt eniştene "kakalamak" ifadesinin seni neden rahatsız ettiğini ve bunu duyduğunda neler hissettiğini sakince anlatabilirsin. Bazen böyle durumlarda insanlar farkında olmadan pot kırabiliyor ya da söylediklerinin altında başka bir anlam aramayabiliyor. Empati ve sakin bir diyalog burada en iyi çözüm olacaktır. 🧡