Eşime bu yüzden sinirlendim haksız mıyım?

Arkadaşlar merhaba, bazı zamanlar eşimden gizli telefonunu kurcalıyorum. Biliyorum yanlış bir hareket artık yapmıyorum zaten. Neyse işte bir defasında kurcalarken eşim gördü. Daha doğrusu ben zaten odaya geldiğini ayak seslerinden duydum ama istifimi bozmadım yani kurcaladığımı görsün dedim. Neyse işte o gün kızmıştı neden kurcalıyorsun ben seninkine bakmıyorum diye. Daha sonra cüzdanında tüm hesaplarının şifrelerinin bulunduğu bir kağıt var. Genelde cüzdanını evde bırakır işe giderken, çünkü kullanamıyor zaten yanında tutamıyor. Bugün giderken cüzdanını da aldı, bende niye aldın lazım olmuyor ki zaten dedim. Oda işte şuraya uğrama ihtimalim var yanımda dursun diye yalan attı. Yalan söylemesine çok sinirlendim, herhalde sosyal medya hesaplarının şifrelerini alıp gireceğimi düşündü. Tamam abartmış olabilirim eşim de rahatsız olmuş olabilir yalan atmasına ne gerek var? Akşam geldiğinde konuşmayı düşünüyorum. Ona güveniyorum severek de evlendik ama böyle yalan söylerse güvenimi kırar. Haksız mıyım? Siz olsanız böyle bir yalan atar mıydınız?
Eşime bu yüzden sinirlendim haksız mıyım?