Dün gece uykumdan inanılmaz bir mide ağrısıyla uyandım nefes aldırmıyordu dönemiyordum bile sonra mırıldanarak eşime seslendim çok ağrım var ilaç verir misin diye o da getirdi neyse içtim ama ağrım daha da katlanılmaz hale geldi bu sefer lavaboya gittim.
orada da elim ayağım boşaldı resmen ellerim bile uyuştu neyse tuvaletimi yapıp rahatladım ama ağrım geçmedi. Yediğim bir şey dokunmuş ya da üşütmüşüm herhalde. Neyse odaya geldim ter içindeydim zaten. Eşim birden ya dedi böyle şeylerde kendini salmasan daha iyi olur.
nasıl yani dedim. o da dedi ki işte misal dedi mideni üşütmüşsün tuvalete çıkman gerek ishal olmuşsun işte bu gibi durumlarda elin ayağın boşalıyor bence kendini salmamalısın dedi.
tuvaletten bile inleme seslerin geliyordu korkuttun beni dedi.
bende çok sinirlendim. Dedim ki herkes ağrısını farklı yaşar ve vücudu direnci farklı tepki verir.
acı eşiğim düşük demek ki bu hale istemsiz gelebiliyorum. Kaldı ki dedim o dereceye geldim ki yere attım kendimi bildiğin banyonun zeminine atacak kadar halsizleştim orada dedim ve ben bunu nasıl önleyebilirdim diye sitem ettim.
sonra geldi yok sen işte yanlış anladın da sen niye böyle yapıyorsun da neden hemen tripleniyorsun da demeye başladı.
ben oturma odasına geldim uzandım bu sefer de oraya geldi.
biraz da burada saydırdı.
dediği lafta ne varmış neden böyle yapıyormuşum falan diye diye gitti.
Ağrısı olan bir insana edilecek bir sitem miydi bu diye sorguladım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer