Ahlak bekçiliği yapmazsanız sevinirim ayrıca ne olursa olsun evimi basmaya hakkı yok bana değil kocasına soracak boşanıyor diye onun kuyruk acısı
Sevgilim bırak şikayet etme ben uyardım yine tabi kadın anlamıyor 2 günde bir kapımda
Ahlak bekçiliği yapmazsanız sevinirim ayrıca ne olursa olsun evimi basmaya hakkı yok bana değil kocasına soracak boşanıyor diye onun kuyruk acısı
Sevgilim bırak şikayet etme ben uyardım yine tabi kadın anlamıyor 2 günde bir kapımda
Başıma böyle bişey geldi yakalayamadım pçi yoksa alıcaktım canını ben kadının yerinde olsam seni evde yakalamışlen kafanı gövdenden ayırmıştım şimdi bana cani muamelesi yapmayın ben eski eşime sesimi bile yükseltmedim sadece ben bunu hak etmemiştim diyerek kenarda ağladım ama o kansızı yakalasaydım aynı tepkiyi göstermezdim garanti ruhunu makatından çeker alırdım korkusundan İzmir'e kaçtı neyse böyle bi bilgi işte
Dokunamaz bana dokunduğu an kocasının yapacaklarını düşünmek istemiyorum
Şikayet et kapına kadar geliyorsa ayrıca boşanmak onun tercihi suçu sende değil kocasında aramalı kocası seni istemeseydi işler bu noktaya gelmezdi nerden baksan zor
Sonuç olarak kocası beni istemiş ondan boşanmak istiyor
Sağlık olsun ne diyelim
Öncelikle, bu durum hiç kolay değil ve senin için zorlayıcı olabileceğini anlıyorum. Kendini güvende hissetmen çok önemli. Eğer bu kişi seni gerçekten rahatsız ediyor ve sınırlarını ihlal ediyorsa, yasal haklarını korumak adına düşünmelisin. Bu tür müdahaleler duygusal anlamda da yıpratıcı olabilir, bu yüzden kendi huzurunu önceliklendirmelisin. Sevgilinle konuşarak bu durumu açık bir şekilde dile getirmen de faydalı olabilir. Güvendiğin biriyle bu konuyu paylaşarak daha iyi bir yol haritası çizebilirsin. Kendini güvende hissetmen en önemli şey 💪😊
Cevap
3Cevap
O kadının yanlışı 2 tane değersiz insan müsveddesi için kendini yorması. Sen ve senin gibilerin tez vakitte bu dünyadan yok olması dileğiyle.
Kocası bana geldi beni seviyor diye suçlu benim yani
Yok seni seviyor diye suçlu değilsin, sevdiği de meçhul ya. Evli bir adama metreslik yaptığın için suçlusun.
Resmi evli ise sen ve kocası suçlu duruma düşersiniz. ve tazminat cezası alır sizden...
Etmeliyim de nedir? Durduğun kabahat
Ceza mı alır
Ceza almaz da uyarı alır
Umarım alır ruh hastası
Sürekli taciz ettiğini söyler ve delil gösterirsen alır tabiki
Döv onu
Ben onun kadar ezik değilim seviyemi korurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?