Kadın beni arayıp duruyor hakaret ediyor engelledim numarasını. Bu sabah nereden bulduysa gelmiş çalıştığım yerin önünde bana kocamın peşini bırak diye bağırdı çağırdı yok y*sma *r*spu bir sürü hakaret etti üstüme yürüdü rezil kadın ya inanamıyorum gerçekten.
Hayır kocana sahip çıksaydın ben ne yapayım allah allah kılıksız karı. Benim ne suçum var?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kadın kocasına sahip çıkamıyor sana mı saldırıyor
Evet
karı da bir sorun var bence, demek ki adam senden memnun değil, sen mutlu edemiyorsan adam ne yapsın
Sen adamı bırak bu kadın seni çiğ çiğ yer, hiçte bir şey yapamazsın, herşeyi göze almış
Hiçbir şey yapamaz
Utanmadan da söylüyorsunuz artık kadının geldiği zirveye bak
Hakkaten yaaa.. kocasına bir şey yapmıyordur açAllab bilir
Sen gidip kocasını ayart sonra suçum ne de seni rsp seni
Ben ayartmadim kimseyi adam geldi bana ayaklarima kapandi sana çok aşığım diye her şeyi önüme serdi
Evlisin ahlaki değil deyip red edemedin mi
Adam bana deli gibi aşık, hem de karizmatik birisi, hali vakti de yerinde. Niye reddedeyim sırf o paçoz karıyla evli diye?
Kadının nasıl olduğu önemli değil ahlaki olan önemli, yanlış yaptığını kabul et yanlış benim yanlışım de çekil aradan
çok haklısın ya ne suçun var. altı üstü kadının basitliği değil mi? böyle de aklıyorsundur sen kendini. sütten çıkma ak kaşık seni
Yemeyenin malını yerler güzel ablam
yazık sizin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor , çocuklar ortada kalıyor perişan oluyor. Çok kötüsün. birde gelmiş karşıdakine bacım diyorsun. dön bir aynaya bak yosmayla bacım kimmiş görürsün.
kadının düşmanı yine kadındır diye boşa dememişler.
Ben kimseye hakaret etmedim o lafları o kadın bana söyledi herkesin içinde, benim ne suçum var?
hıı pardon ya. paçozla kılıksız hakaret değil sevgi cümlesiydi. unutmuşum
Bırak kocasının peşini sende
Ben kimsenin peşinde değilim kocası benim peşimde sürekli. O istedi her şeyi ayaklarıma kapandı sana çok aşığım diye her şeyi önüme serdi. Kocasını elinde tutamayan bir kadınla evli diye bal gibi adamı geri mi çevireyim.
Metreslik bir sanat değil kötü bir huydur
Bazan çok delikanlı kadınlara rastlıyorum hepsine de sonsuz şukranlarimi sunuyorum. Erkek evliyse engeli basıyorlar ya da iletişimi o an sonlandırıyor kar. Eğer tüm kadınlar bu ahlakta olsa inanın hiçbir sorun kalmaz. Seviyoruz kadınları🌹🌹🌹
@SilverFoz_FB Bende an-anı ve bacını çok seviyorum. S*ktirgit sahifamdan pe-zevenk seni. Yorumun varsa soruya yorum yap yorumuma değil ka-vat i-bne seni
@SilverFox_FB Bende an-anı ve bacını çok seviyorum. S*ktirgit sahifamdan pe-zevenk seni. Yorumun varsa soruya yorum yap yorumuma değil ka-vat i-bne seni
Yok sen kendi doğanın gereğini yapıyorsun
Zaten 0rospuyum diyen yok suç hep şeytanın dhshsh
Kadın ne yapsın yucam dağılmasın diye ugrasiyor
Rahatiz