Eşimin bana bu konuda kızması doğru mu?

Siz olsaydınız nasıl tepki verirdiniz önce onu sorayım..

Eşim iş yerinde kendine kumbara yapıyordu. İşte bir küçük tüpün içini boşaltıp küçük bir kesik atıp ona para biriktiriyordu. 4-5 ayın sonunda da açmaya karar verdik eve getirdi neyse açtık ve paralarla birlikte bir tane sakız falı da çıktı içinden katlanmış duruyordu. Paraları saydık ettik bende falı açtım okumaya başladım. Şimdi hayatında her şey yolunda ama çıkacak karşına esmer bir kız falan yazıyor bende eşime döndüm ne bu şimdi dedim. Slk slk şeyler dedi geçti. İşte ben ortamını bilmiyormuşum. Kendisi arabacı , kurumsal bir firmada araba tamiri yapıyor.
işte çoluk çocuk atmıştır dedi. Neyse tamam dedim geçtim ama yani içime de bir oturdu.
bugün ise işte konuşurken o konuyu açtım sorum neymiş ben onu suçluyormuşum falan bir sinir bir sinir telefonu parçalayacak nerdeyse..

dedim sana ne oluyor böyle. Ben mi attım o falı dedim. İşte birisi de bayram harçlığı yazıp bir kağıt atmış ben bunu neden sorun etmiyormuşum da bu sorun etmişim. Dedim kocam sen ml mısın cidden dedim en sonunda. Bayram harçlığı yazanın neyini sorgulayayım ama dedim falında bildiğin esmer bir kız çıkacak karşına yazıyor ve evli olduğunu bile bile bunu birisi güzelce katlayıp o tüpün içine atmış dedim.
Tabii eşim yine delirdi. Bu bilinçli atılan bir şey diyorum o bana gelip bir sürü sakız var birini atmışlar işte diyor kabul etmiyor.

Eşimin bana bu konuda kızması doğru mu?