1 yıllık evliyim, ama bekarlık hayatımı özlüyorum. Cimrilik ve çalıştığı halde parasızlık?

ben 1 yillik evliyim, ama bekarlik hayatimi ozluyorum, calistigim halde esimden harclik aliyorum, doktora yapiyorum, disardan bakildiginda egitimli, kulturlu biri gibi goruluyorum, Fakat kendimi kole gibi hissediyorum, hatta ev hanimlarina ozeniyorum... esime asik olup evlendim, ama akilsizmisim, goremedim hakikatleri, maasim iyi fakat harcayamadiktan sonra anlamsiz, artik calismak bile istemiyorum, bekarken ailemin durumu cok iyidi, beraber tatillere giderdik, esimin gezmeden anladigi akraba gezmeleri, esim herseyi bizim icin yaptigini, para biriktirdigini, ilerde evimiz olmasi icin ugrastigini soyluyor, ben daha iyi maasli bir ise gecebilirim, izin vermiyor, zaten daha cok kazansam da benim acimdan pek bisey degismeyecek yine harciyamadiktan sonra. Mutsuzum herseye hesap verdigim icin. Konustuk defalarca, hic bir sey degismedi, cunku cimri olmadigini dusunuyor. Ayrica dugunun yuzde 80 ini ben yaptim, bu durumu unutamiyorum, bir turlu aklimdan cikmiyor, cunku onun ailesi o gereksiz bu gereksiz diye hic bir sey yapmayip, 2 ay sonra kendilerine lux bir yazlik aldilar. Mesele su varlik icinde yokluk cekiyorum. offffff :(
1 yıllık evliyim, ama bekarlık hayatımı özlüyorum. Cimrilik ve çalıştığı halde parasızlık?