İlişkimde eski sıcaklığı yitirdim ve bitmesini onu üzmek istemiyorum eski sıcaklığı yakalamak icin ne yapmalıyım?

Yaklaşık iki senelik bir ilişkimiz var ve ben şu anda yurtdışındayım bir daha dönmek gibi bir düşüncem de yok açıkçası ve bunu o da daha buraya gelmeden biliyordu planımızı onun da daha sonra buraya gelmesi üzerine yapmıştık. Sekiz aydır uzaktayız o ülkede ben buradayım ve çok şiddetli tartışmalar yaşadık bana bayağı da hakaret etti ben de kırıcı oldum biliyorum ama ziyadesiyle yoruldum ve kırgınım ustelik burada bir kızla ufak bir yakınlaşma yaşadık bunca tartışmanın uzerine öpüşme vs oldu iletişimi mi kestim ama resmen üstüne tuz biber ekti bu olay ve ben ona söyleyemiyorum bunu onun için çok daha kırıcı olacağını düşünerek. Ayrılamıyorum çünkü o hayatımda gördüğüm en masum insanlardan biri ne yaparsam yapayım onu kıran bir pozisyondayım ve bu benim daha çok canımı acıtıyor. Eskisi gibi olamıyorum çünkü bana dair sarf ettiği sözler benim için çok kırıcı oldu ve üstelik bu şekliyle ileride klasik bir "karı koca" ilişkisine donusecegine dair korku yiyip bitiriyor beni. Bitirin diyenler olacak belki ki çoğunluk böyle diyecek gibime geliyor ama nasıl nasil onu kırmadan yapacağım nasıl? Ve ben hâlâ olmasını eskiye dönmeyi ıstiyorum onun gözlerindeki mutluluğu tenindeki sıcaklığı burada onunla yaşamak istiyorum. Ne yapacağım ne olacak bir fikir verin lütfen.

İlişkimde eski sıcaklığı yitirdim ve bitmesini onu üzmek istemiyorum eski sıcaklığı yakalamak icin ne yapmalıyım?