Kız arkadaşım benim komşumdu bu sekilde başlamıştık bir aksam bir bahaneyle yazdım sonra öyle devam etti ilk güven problemi onu rahatsız eden birini bana söylememesi oldu ve ben o mesajları o cocuktan yakaladım tam önümde mesaj atarken sonrasında rahatsız ettigini söyledi bu yüzden cevap verdigini söyledi ve inandım sonrasında üniversite sınavına hazırlanmam gerek diyerekten benden defalarca ayrıldı ve sonra tekrar yazdı ben güvenimi kaybetmiştim ama seviyordum sonra bunu rahatsız eden kişiyle aynı ortamda bulundugunu ögrendim sonrasında bende başladım ortamımla takılmaya saldım seviyordum ama her ayrılıkta ortamlara atıyordum kendimi aglıyordu barısmak istiyordu barısıyordum sonra en ufak birseye kavga cıkarıyor bitiyordu bu döngüye girdi aileme sikayet etti beni eniştem annem kardesim hepsi kenara cekti dogruları gösterdi ben o süreden sonra ona bir söz verdim ve hep tuttum ama bu seferde kendisi değişti hakaretler küfürler istememeleri evlilige sıcak bakmaması hep kafamı karıştırdı özel şeyler yaşadık bu yüzden kopamadım belkide bilmiyorum son iki yıldır yazlıga gittiginde benimle kavga edip ayrılıp baska erkekleri takip ediyordu ve cocukların hepsi yazlıktan bizimde aynı yerde yazlıgımız var ama onun yüzünden oraya gitmeyi bıraktım son olaylarda işin içine aileler girdi herkes birbirlerini takipten cıkardı sanırım bitti bitmesi belkide en iyisi ama Şu an acım daha agır basıyor beni bedelli gittigim askerlikte bile bıraktı iş yeri açtım en zor günlerimde bıraktı her şey onun içindi ama anlamadı sanırım gözü dışarıdaydı herkes pişman olucagını söylüyor cünkü kendimi aileme ve işime adadım yüksek miktarda paralar kazanmaya başladım tek amacım rahat bi yasam vermekti ama ilgisiz kalıyordu bu yüzden yogun iş stresi büyümek istemenin verdigi zaman kayıplarına dayanamadı ayrıldıktan bir hafta sonra aradım ailemi arkama alarak düzelir diyerek ama umdugumu almadım nerdesin diyorum sanane diyor nerdesin görüsmek istiyorum diyorum evdeyim diyor görüselim konusalım diyorum tamam diyor sonra tekrardan mesajlardan kavga cıkarıyor sonrasında görüselim konusuruz diyorum yazlıktayım diyor istemiyorum demeye basladı ailemin yüzüne nasıl bakıcaksın dedi ben arkama almısken düzelir diye kendisi nasıl bakıcaksın nasıl bakıcam annemin yüzüne dedi son sözün mü istemiyor musun dedim istemiyorum dedi telefonda biraz agladım dayanamadım ve kapattık bir dahada haber alamadım görmedim aynı semtte oturuyoruz hala iyi ki bitti belkide ama nereye baksam onu görüyorum kötü kelimelerine ragmen kötü sözlerine ragmen güvensizligime ragmen nasıl yenerim dışarıdayken aklımdan cıkıyor bazen ama iş yerinde bi boslukta aklıma giriyor cıkmıyor lütfen akıl verin biraz sacma sapan yazmıs olabilirim ama elim ayagım bosalıyor cok söylicek seyler var ama söyleyemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
hiç yaşamış birileri var mı bu tarz olaylar?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026