Güncellemeler
+1 yıl
İlişkimiz için yaptığı fedakarlıklardan yorulmuş. Açık giyinme konusunda sorunlar yaşıyorduk. Bunu alttan almaya karar verdim fakat şu an durum bu oldu. yaz tatili nedeniyle de uzağız.
Herkese merhaba, 9 aylık bir ilişkim var. Kız arkadaşım önceleri merak eder, arar, sorar, trip atar, önemsediğini belli ederdi. Aynı şekilde bende merak ediyor önemsiyorum. Arkadaşlar kız arkadaşıma bundan 2 hafta önce sana bir kural koyuyorum. akşam ezanından önce eve dönülüyor dedim. her şey orada başladı, olgunlaşmış o cümlem ile. Bağımsızlığını ilan etti. Ona ilişkimizi nasıl görüyorsun diye bir soru yönelttim, off iki kelime konuşuyoruz bak konuyu yine nereye getirdin diye bir yanıt aldım. Halbuki ondan güzel şeyler dinlemeyi bekliyor, ona da güzel şeyler söylemeyi istiyordum. Peki, bana ilgisizsin vb. şeyler söyleme o halde dedim. Demiyorum zaten, ne zamandır trip atmıyorum sana. Dedi. Sorun onlar, özlüyorum. Dedim. Sürekli aynı olumsuzluk, Ben artık böyleyim, Bunu kabul etmiyorsan ayrıl çünkü benim seni üzmeye hakkım yok. Birbirimize yine her zaman ki gibi saygı duyarız olgunca bir şey söylüyorum. Dedi. Ona onu sevdiğimi söylüyorum fakat o sevdiğini söylemiyordu, sordum. İçimden geldiği gibiyim ben artık diye bir yanıt aldım. Ne yapmalıyım? Erkek gibi Peki sen yoluna ben yoluma mı yoksa onu anlamaya çalışmak mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadını çok kısıtlamışsın buna zaten hakkın yoktu ama şu çok net bu kadın sana bir şey asla hissetmiyor ayrıl ve ikiniz de rahata erin.
Haklısınız.
Mesafeler bizi uzak bıraktı. Umarım başka birisi yoktur öyle ise daha çok üzülürüm.
Olduğunu sanmıyorum ama ayrılmanı doğru buluyorum
Beni böyle kabul ediyorsan devamı olur, olgun bir aşk mı yorgun bir aşk mı dedim sıkılmış bir aşk dedi.
Hala aynı fikirdeyim
Kendimi geri çeksem ilgiyi azaltsam hiçbir şey değişmez mi? Çünkü hayatımda hiç tatmadığım duyguları kendisiyle tattım.
Bunu yaparsan da biter
Kendisine saygı duyup o olduğu için değer verdiğini ve diğer kısıtlamaların çocukça olduğunu söylersen ama belki bir umut döner
Zaten beraberiz, olduğun gibi kabul ediyorum dersem de herhangi bir tartışmada yüzüme kakmasından korkuyorum. Evet, ona saygı duyuyorum. Onu o olduğu için seviyorum. Telefonda konuşalım bu konuları dedim. Yazışarak bu konular mı konuşulur? Bakalım.
Ben fikrimi verdim gerisi sende kolay gelsin.
Abla ayrıldık, fikrini söyledi. Kendimi değiştiremiyorum, seni üzüyorum vesaire. Ayrıldık yani.
Bazı şeylerin bitmesi gerekir son olmayacak merak etme.
Yine yanındayım, saygılı bir şekilde konuşuruz dedi. 7'de spora gidiyorum, İyi sporlar dedi. Görüşürüz dedi kapattık.
İyi yapmışsınız
Abla şu an acı çekmiyorum ama eksik hissediyorum
Geçici bir durum o ayrılığın farklı farklı tesirleri oluyor insanda böyle hissetmen normal
Abla sevgisinin azaldığını söylemiş.
Lan yazdım dedim sana onu ben eskisi gibi hissetmiyor apaçık dediklerimi taksit taksit bana diyon
Abla kendisi yazdı ben en son bişey yazmamıştım.
Abla ayrılması değil de bu benim canımı fena yaktı mahfetti
Tamam ablacım ben dedim sana zaten şaşıracak bir şey yok ama bak sen ona saygı duyduğunu değer verdiğini ve belli hatalarını anladığını söylersen bir süre sonra o sana geri döner
Ben seni kaybetmedim, bu sefer sen beni kaybettin dedim.
Abla bana bir mesaj atabilir misin ss olarak atsam bana yardımcı olur musun
Ben sana ne desem sen böyle tersini yapacaksan
Mesajlaşmanın da bir anlamı yok ablacım kimse kimsenin zamanını çalmasın
Kendine dikkat et görüşürüz demiş. Bişey yazayım mı ne yapayım peki ben şu an aşırı çöküntüde hissediyorum abla
Ya ablacım ilişkiyi sen yürüttün ne yapacağını benden daha iyi bilirsin bence
Bir daha asla yazmamak abla. Abla yine beni vurdu. Bir kez daha en iyi olduğum zamanda böyle vurdu. Yine vurdu yolunda dediğim anda beni yine vurdu.
E olabilir hayat bu yaşanabilir bunlar yine bunu yapmasına da sen izin verdin öncekini affederek bakarsan
Abla büyük bir tartışma yaşadık ara vermek istedi. Tam bir ay kovaladım çabaladım en sonunda affetti. Abla sevgim azaldı diyip 9 ayın üstüne bırakmak ne demek. Çok fazla fedakarlık yaptım abla.
9 ay ne ki insanlar yıllarca birlikte olup nişanlanınca ayırılıyorlar olabilir hayatın bitmedi kendine gel.
Abla içim kaldırmıyor ben kendimdeyim her şey geçecek biliyorum ama içim kaldırmıyor bir anda çekti gitti
Bi süre sonra kaldırır insan ölüme alışıyor
Abla başkasının elini tutacak ben ne yaptım neden bana olan sevgisi azaldı bayramda o gelecek diye ailemle memlekete gitmedim onu bekledim gelsin beraber vakit geçirelim dedim onu düşündüm yanına geleyim dedim haftada bir zaman ayırmadı haketmedim abla
Herkes başına gelen her şeyi hakediyor çünkü doğru kardeşim haklısın.
Bir kaşarla sevgili olmaya çalışma. Bazıları gerçekten eğlenilecek kızdır. Bunu öğrenin.
Üzülürsünüz.
Ayrıl üzülmene değmez
Sorun şu ki üzülmüyorum