Kız arkadaşım değişti ve beni böyle kabul et diyor?

Herkese merhaba, 9 aylık bir ilişkim var. Kız arkadaşım önceleri merak eder, arar, sorar, trip atar, önemsediğini belli ederdi. Aynı şekilde bende merak ediyor önemsiyorum. Arkadaşlar kız arkadaşıma bundan 2 hafta önce sana bir kural koyuyorum. akşam ezanından önce eve dönülüyor dedim. her şey orada başladı, olgunlaşmış o cümlem ile. Bağımsızlığını ilan etti. Ona ilişkimizi nasıl görüyorsun diye bir soru yönelttim, off iki kelime konuşuyoruz bak konuyu yine nereye getirdin diye bir yanıt aldım. Halbuki ondan güzel şeyler dinlemeyi bekliyor, ona da güzel şeyler söylemeyi istiyordum. Peki, bana ilgisizsin vb. şeyler söyleme o halde dedim. Demiyorum zaten, ne zamandır trip atmıyorum sana. Dedi. Sorun onlar, özlüyorum. Dedim. Sürekli aynı olumsuzluk, Ben artık böyleyim, Bunu kabul etmiyorsan ayrıl çünkü benim seni üzmeye hakkım yok. Birbirimize yine her zaman ki gibi saygı duyarız olgunca bir şey söylüyorum. Dedi. Ona onu sevdiğimi söylüyorum fakat o sevdiğini söylemiyordu, sordum. İçimden geldiği gibiyim ben artık diye bir yanıt aldım. Ne yapmalıyım? Erkek gibi Peki sen yoluna ben yoluma mı yoksa onu anlamaya çalışmak mı?

Güncellemeler
+1 yıl
İlişkimiz için yaptığı fedakarlıklardan yorulmuş. Açık giyinme konusunda sorunlar yaşıyorduk. Bunu alttan almaya karar verdim fakat şu an durum bu oldu. yaz tatili nedeniyle de uzağız.
Kız arkadaşım değişti ve beni böyle kabul et diyor?