Kız arkadaşım bir anda değişiyor neden?

Kız arkadaşım gayet enerjik birisi fakat whatshappta konuşurken büyük ihtimalle konu bulamadığı için bir anda değişiyor sevgi sözcükleri azalıyor iyi bakalım, anladım gibi şeylere evriliyor. Ben sevgiyi sevgi sözcükleri ile yaşayan bir insanım yaklaşık 9 aydır beraberiz. Kaosu seviyoruz tartışmaya bayılıyoruz ve ikimiz de tatlı kaoslardan besleniyoruz bunu kabul ediyoruz. Ufacık kaosa dönecek bir şeyi tutup bir anda büyütüyor bundan zevk alıyor. Ben bazen birbirimize güzel şeyler de söylemek istiyorum hayatım aşkıım bitanem canım güzelim vesaire ondan da bu şekilde sözcükler duyucak olsam sürekli kullanmak istiyorum fakat ben kullandığım zaman kendisi kullanmıyor. Bu sorunu konuşarak çözebilmem imkânsız gibi geliyor çünkü bunun içten olması lazım. Kendisiyle 9 aydır birlikteyiz pat diye giyimime çok karışıyorsun her zaman mı böyle olucak diye konu açıyor. Bende benimle birlikte olduğu sürece benimle beraberken abartmamak şartıyla istediği gibi giyinebileceğini söylüyorum fakat onu tatmin etmiyor. Onun istediği ve söylediği bir gün gayet normal, pantolon tişört vs. giymek diğer gün dizinin 2 karış üstünden elbise, küçücük bir etek giymek. Bu kararı alırken de benden izin almak yerine direkt giyip söylemeye gerek duymamak. Bu konuda ne yapabilirim?

Kız arkadaşım bir anda değişiyor neden?