Kız arkadaşım çok değişik?

arkadaşlar herkese iyi akşamlar-geceler, benim bir kız arkadaşım var böyle çok soğuk bir tip yani hiçbir şey umrunda olmaz daha güldüğünü gördüğüm sayı 5'i geçmemiştir. kızı çok seviyorum 8 aydır çıkıyoruz , bir gün dedim ki ben buna sen niye hiçbi şeye tepki vermiyosun falan o da bana ne fark eder ki dedi. yani galesizin önde gideni kafasına şişe atmıştı sınıftakiler döndü baktı yürümeye devam etti. 8 aydır çıkıyoruz dedim ama hayatında iki hiçbir boku bilmiyorum böyle sessiz sakin utangaç bir kız 3 tane köpeği var bunun onlardan başka ilgilendiği bir şey yok hani bunları nasıl bir kız olduğunu anlayın diye anlatıyorum belki uzattım beyler kusura bakmayın ama valla yardımınıza ihtiyacım var çünkü kızı seviyorum kaybetmek istemiyorum. her neyse geri konumuza döneyim ben buna dedimki ben seni gerçekten seviyorum ama sen bana ilgi göstermiyosun falan bu bana döndü ilgi göstermek önemi büyük olan bir şey olsa herkes herkese gösterirdi dedi ya bakın mal bir kız değil hani salak canım falan yazmayın kız çok zeki ama beni sevmiyo öylesine çıkıyo gibime geldi çünkü bir garip ama ben bu kızı bırakamam hani ayrıl demeyin onunla nasıl konuşmam lazım yani bu düşüncelerimi nasıl aktarıcam onu nasıl sosyalleştiririm yardımcı olan olmayan herkes sağolsun
Kız arkadaşım çok değişik?