Kız arkadaşım garip davranıyor?

1,5 yıldır tanışıyoruz ikimizde asker çocuğuyuz ve lojmanda da oturduğumuz için sık görüşüyorduk. sınıf arkadaşıydık babası emekli oldu memleketlerine gittiler. şu an çok garip geliyor birlikte ikende soğuk yapıyordu ama uzağa gidince iyiyce arttı bazen yaşadığımız, anlamıyorum bazen konuşuyorum çok yakın bazen zorla konuşuyormuş gibi hissediyorum keşke aramasaydım diyorum, neden soğuk yapıyosun diyince, bunu ona zamanında da söyledim çok duygu değişimi yaşadığını söylüyor şu an ig hesabını değişti burada istemediği kişiler kız, erkek hesabı benden önerilmesin diye ben dedim takip etme beni. yinede takip ediyorum tiktokta kendi istedi diye , bu sabah baktım sabah saatlerinde beni takipten çıkmış niye diye sorunca elim çarptı diyor yine aynı muhabbete gireceğini bildiğim için uzatmadım. ailesiylede aşırı çok yakınım beni çok seviyorlar kaç defa evlerine gittim, yemeklerini yedim onlarla birlikte dışarı çıktığım oldu. benim anlamadığım nasıl olur ki yanlışlıkla takipten çıkarabilirisin elin nasıl takipten dokunabilir ki , hadi belki ben fazla büyüttüm ama sık sık soğuk yaptığı için şüpheleniyorum en sonunda her yerden engellemek istiyorum sonra yaşadıklarımız aklıma geliyor. sevgili değiliz bu arada ama sevgili olsak bu kadar yakın olacağımızı düşünmüyorum, kendi de iyi kız aileside çok iyi ama bazen kendisi bambaşka biri oluyor bu yaz bitmeden onlara ziyarete gidecektim kalmalı kendide biliyor çağırıyordu , sabah takipten çıktığını gördüm , evet bizimki bir ilişki değil ama uzak mesafe hiçbir zaman beceremedim bir ilki yaptım onun için. artık gitmeyi düşünmüyorum üzmek istemiyorum ama bu sefer benim kafamda kırk tilki dolanıyor neden çağırdıktan sonra böyle bir şey oldu diye kısacası bu kızla yanyayken birşekilde o pişmanlığı anlayıp içten özür dilediğini anlıyordum şu an onuda anlayamıyorum kaç kere konuşmadım hep özür diliyor ağlıyor gitme gerçek arkadaşım diyebileceksen kaldın diye. ben eskiski gibi olacağını düşünmüyorum orada yeni hayata başlayacak Şu an ağlıyor kimsem yok diye yarınöbürgün çevre yapacak şu an neyse uzattıkça uzatıyorum bu kızla arkadaşlığa devam edilir mi sizce? sanki kız hasta bende üzülmesin diye yanında gibiymişim gibi hissediyorum şu an , ailesine ayıp olmasın diye bu kadar dayandım , devam edilir derseniz nasıl edeyim? ettirme derseniz nasıl kırmadan konuşup bitireyim, böyle olacaksa konuşmayalım diyorum seni evime aldım ettim falan diyor ailemle tanıştırdım diyor ama bilmiyorum ailenle tanıştırdın neden eski samimiyetin yok sonuçta beni şu an ki samimiyetiyle ailesiyle tanıştırmadı aile olayını çok abarttın derseniz eniştesiyle ahbap oldum diyebilirim ama artık gitmiyorum eski samimiyetini alamıyorum

Kız arkadaşım garip davranıyor?