Arkadaşlar son zamanlarda giderek bana karşı soğuklaşan bir tavrı var. Mesajlarımı görüp cevaplamıyor , geç cevaplıyor , aradığım zamanlar ya kısa kesiyor ya da yanımda filanca var cevaplayamıyorum diyor. Ki ben sabahlara kadar muhabbet ettiğimiz zamanlar biliyorum. Uyumadan önce sesini duymak istiyorum derken şimdi iyi geceler deme nezaketinde bile bulunmuyor. Bunu ailesine , staj temposuna filan bağlıyor ama sabahın 4 üne kadar birileri ile sohbet edip beni öteliyor. Herhangi bir konuda geri adım atmıyor. Gemileri yakmaya dünden razı. Ama Bazen de gelip ya işte başka şeylere canım sıkılıyor sana parlıyorum gibisinden laflar ediyor. Ben anlamadım yani ama bir sıkıntı olduğundan eminim. Yani bir insan siz onunla önemli bir konuda konuşurken niye watsappta başkası ile muhabbet edit twitter da bişeyler yazar. Ben kız arkadaşımla konuşurken o an ne ile meşgulsem bırakıp ona ilgi göstermeye gayret ediyorum. (Kendisi biraz uzakta olduğu için şu sıralar yalnız telefonla görüşüyoruz. ) ki kendisi bile onla konuşurken bişeylerle uğraştığımı hissederse hemen fırçayı atan biriydi. Şimdi ben bu konuda kendisini ikaz edince " ne yapayım? Bir tek senle konuşacak değilim ya? " diye bir cevap alıyorum. Tamam bir tek benle konuşacak değilsin ama benle konuşurken benle konuş demek istedim. Velhasıl bu bilinmezlik beni cidden rahatsız ediyor. Kendimi suçlu hissediyorum ve ne olacaksa bir anda olsun istiyorum ama bir yandan da haksızlık etmek istemiyorum bundan dolayı sizlerinde görüşünü almak istedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Evet Arkadaşlar bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayız...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer