Kız arkadaşım eskisi gibi davranmıyor ne yapacağımı şaşırdım?

merhabalar 8 aylık bir ilişkim var ilişkimizin ilk 3 ayı gayet güzel geçmişti 3. Aydan sonra biraz soğuk yapmaya başları uzak ilişki yaşıyoruz çok değil ama uzak ve bu aralar aşırı soğuk yapıyor eskisi gibi mesajlarıma hızlı dönmüyor gün her zaman yaptığı şeyleri artık azaltıyor yapmıyor ( örnek beni gün içinde reels bombasına tutan çalışırken sürekli yazan kız artık yapmıyor ) eskisi gibi aşk demiyor bir kaç kere sordum sen benden sıkıldın mı soğudun mu diye saçmalama soğusam sıkılsam seninle neden olayım ki güceniyorum ama eski sen değilsin artık böyle böyle davranıyorsun dediğimde ben buyum bi şikayetin mi var diyor ya da bi gün kavgamızda sen böyle değildin ne oldu dediğimde ben buyum böyle kabulleneceksen kabullen istemiyorsan ayrıl dedi sonra ilerleyen dakikalarda sakinleştik konuştuk güzel bi şekilde kapattık birbirimize anlamıyorum eskisi gibi yazışmıyoruz bi arkadaşım sal kanka sende yazma ilgilen me diyor

bana sürekli kızıyor mesela beni kızdırma beni yanlış anlıyon beni sevgisizlikle itham ediyorsun sana ilgisizmişim gibi lanse ediyorsun diyo bu söylemlerin beni sıkıyor zorla kendinden soğutuyorsun beni gibi kelimeler ediyor mesela saat 23:00 da yatıyorum diyor 00:00 de aktif oluyor sorduğumda sen bana hesapmı soruyorsun sen kimsinde hesap soruyorsun kıvamına getiriyor

Şöyle söyleyim kız arkadaşım adanalı biraz sert ağzına ne geliyorsa onu söylüyor yeri geliyor çok tatlı yeri geliyor çok sinirli oluyor

gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum şu kardeşinize bir tavsiye verin

Kız arkadaşım eskisi gibi davranmıyor ne yapacağımı şaşırdım?