Kız arkadaşım eskisi gibi değilim dedi nasıl eskı haline getirebilirim napmalıyım?

10 aylık bir ilişkim var ilk başlarda herşey çok güzeldi üst safadaydı ama sonlara doğru hafta 1-2 kere tartısmaya başladık sonra hergun tartısıyoduk konu hep ayrılığa geliyodu tartısmalarımzda cok boştan şeyler ayrılıyoruz en fazla 5 gun sonra o mesaj atar barısırız veya ben atarım ıkı uc kere boyle oldu bazı hareketlerimden şıkayetcıydı bende şıkayetcıydım ama gercekten cok seviyorum oda seviyo biliyorum bunu ve sureklı değişmemi istiyodu gayret ediyodum iyi davranıyodum daha cok ilgi gösteriyodum ama ilişki istediğim gibi olmuyodu bir soğukluk vadı ve sureklı değişiyodu yani bazen iyi oluyodu bazen kotu anlıyamıyodum en sonunda benim bir sorunum kalmadı benden sıkayetcı değildi ve bıgun konusuyoruz soğuktu noldu dedim bişey olmadı dedi olmus soyle dedim aslında var bişey eskısı gıbı değilim dedi o gun cok tartıstık cok ağır laflar ettim hiç aklımın ucundan gelmezdi sevgılımın boyle dıyceği çunku cok guvenmıstım sonra yanında olcam söz düzelceksin dedim o gun baya mutluyduk son bır aydır mutlulumuz yoktu ama gun cok mutluyduk cok sevındım duzeldı dedım yarın oldu biraz ters davnaıyo bı tuhaftı sordum eskısı gıbı olamıyorum dedi neden dedim bilmiyorum beni bişey engelliyo felan dedi hayatında bırımı var dedim yemin ederim yok hiç bir erkekle yemin ederim yonusmuyorum dedi yemin ettiyse kesin doğru ama senle yarınım yok gıbı mutlu olmayı cok ıstıyorum ama olamıycaz bunu sende biliyosun dedi bende işte inanıyorum mutlu olcaz biz mutluluğu hak ediyoruz eskısınden iyi olcaz felan dedim kardeslerim ben sevgilimi kaybetmek istemiyorum çok seviyorum onu eskı halıne nasıl getirebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
yardımm
Kız arkadaşım eskisi gibi değilim dedi nasıl eskı haline getirebilirim napmalıyım?