Kız arkadışım eskisi gibi değil ne yapacam lütfen yardım edin?

Bir bucuk yıldan fazla oldu birlikteyiz ilk 6 ay çok güzeldi ondan sonra sorunlar başladı artık benden soğumuş gibi davranıyor du kıskanmıyordu takmıyordu hep zoruma gidiyordu ona söylediğimde bana diyordu ben buyum ben artık dayanamıyordum ağlıyordum onun yüzünden bende panik atak çıkmıştı şuana kadar 12 aydır böyle ben seviyorum ayrılmak istemiyorum hep uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ayda bir onun yanına gidiyorum bir yerle götürüyorum onunla yanlız gezmek istiyorum ama hep yanına birisini alıyor önceden hiç böyle değildi artık mutlu olmayı bile bırakmış sadece üzülmek istemiyorum bir bucuk yıldır hiç soğumadım ondan hep aşık tım ona şimdide öyle ama artık rahatsızlık veriyor canım acıyor iki ay oldu ona diyorum gece sabaha kadar yatamıyorum hep üzülme ağlama oluyor bende ona anlatmaya calışıyorum sanki hiç umrunda değilmiş gibi onunla ne zaman konuşsam onun yaptığı şeyi güzelce ona söylesem telefonu suratıma kapatıyor ya da engele atıyor artık ne yapacağımı bilmiyorum. lütfen yardım edin ne yapacağımı söyleyin bana

Güncellemeler
9 ay
Tavsiyen nedir
Kız arkadışım eskisi gibi değil ne yapacam lütfen yardım edin?