Kız arkadaşımın davranışları değişti?

Benim kız arkadaşım çekingen biri normal bir insana kıyasla liseden beri arkadaşı oluduğu bir ev arkadaşı var ama bu arkadaşı lider vasıflı biri ve sürekli her şeyi kız arkadaşıma yaptırıyor kız arkadaşımda birşey demiyor ve eve erkek getirip ilişkiye giriyor ev arkadaşı bende bu durumdan rahatsız oldugum için evden cık dedim tamam dedi bende rahatsız oluyorum dedi ailesine söyledi ailesi çıkma kızım evden 2 sene kalmıs sabret dediler fakat kızın erkeklerle olan ilişkisini ailesi bilmiyordu onu anlatmadı sadece ev problemlerinden bahsetti ama bu problemler bile cıkmaya yetecek sebepler işte ne olduysa o zamanlar başladı ailem böyle böyle dedi bana dedi. Tamam dedim sonuçta ailen çok geçmeden 2. vaka geldi çalışmak istiyorum dedi babası demiş benim börekçi bir arkadaşım var istersen orda çalışabilirsin demiş oda tamam demiş benim anlamadığım bu kadar çekingen bir insan nasıl olurda büyük bir börekçide fotorağlardan bayağı kaliteli bir yere benziyor bu olaylardan sonra kız arkadaşımın bana karşı davranışları değişti ben ona çalışma konusunda istersen bayanlara hitap eden yerlerde çalış dedim hem banada uyar sanada uyar dedim artık eskisi gibi fazla konusmuyoruz amcalarına gidiyo mesela orda telefonla konuşamıyorus sms den konusuyoruz ama eskisi gibi uzun klonusmuyoruz konuşamıyoruz neden anlamadım ama soğuk davranıyo gibi sanırsam regl olabilir regl olmasına 1 hafta var o yüzden olabilir mi veya bide şey dedi babası demişki hani yurda çıakrsan karşılayamam masraflarını o yüzden eve çık ama babasının bunu diyeceğini sanmıyorum çükü öğretmen biri ve pamuk gibi bir insan ve sevgilisi olduğunu öğrenince dediği şey olabilir kaç yaşında kız demiş yani anlayacağınız çok şeker bir adam şeker bir adam bunu kızına dermi diye düşünüyorum bilmiyorum bide ayrı şehirlerdeyiz o üni2 ben üni3 hep soruyorum birşeyin mi var normal mi konusuyoruz sence diye ama benim birşeyim yokki diyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
bir baba dermiki kızına ben sana yetemiyor çalışmak istiyorsan çalış diye heleki ince ruhlu bir baba
Kız arkadaşımın davranışları değişti?