Kız arkadaşım değişti sanki?

Hepinize iyi günler bugün yazdığım başlığı arama motorlarında aratırken rastgele bu siteyi buldum. Ve benim burada ilk günüm. Konuya gelecek olursak başlıkta söylediğim gibi sevgilimin bu aralar davranışlarının değiştiğini hisseder gibiyim bir kaç gün önce telefonla arayıp facebook profilini babasının kontrol edeceğini söyleyip bize ait bütün gönderileri ve resimleri ve silmemi istedi bende bu tür konularda çok gurur yaparım ve sorgusuz sualsiz tamam dedim ve herşeyi sildim (Facebook hesabı donuk.)

Daha sonra yine telefonla konuşurken kuzeninin düğünü için balık elbise aldığını ve onu giyeceğini söyledi benim fikrimi sordu bende çok fazla sevmem ama o elbiseyi istersen giy dedim bu cevabı aldıktan sonra epey bir parladı nasıl sevmezsin ya neyse benim işim var kapatıyorum dedi iyi by by dedim kapattık.
Whatsapp profil resminde ikimizin resmi varken değişti aynı zamanda whatsapp durumda benim ismim yazarken onuda kaldırdı ve birkaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz bazen bir arkadaşını araya sokuyo aramızı düzeltiyor ama 1 gün sonra yine aynı oluyoruz amacı ne anlamıyorum önceden günün bir çok vakti mesaj atarken şimdi bu sayı epey bir azaldı en başta söylediğim gibi çok gurur yaptığım için bende yazmıyorum ve bu kız beni annesiyle tanıştırdı 2 gün sonra buluşacağız oradada bu anlattıklarımı anlatacağım sizce bu davranışların sebebi ne olabilir ve ben ne yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi günler.
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
neden kimse yeni gelen birine yardım etmiyor.
Kız arkadaşım değişti sanki?