Değişen kız arkadaş?

Kız arkadaşım başka şehirden geldi imkanı yoktur ona ev tuttum eşya döşedim 4 ay kirasını ödedim sonra kız kardeşi de geldi beraber yaşamaya başladılar ama kız kardeşini büyük şehir bozdu bizim eve yakındı kız hep gözümün önündeydi kız arkadaşım cezaevine girmek zorunda kaldı gerçekten kader mahkumu aslında kendisi bir öğretmen adayı idi çıktıktan sonra iş bulamadı fabrikaya girmek zorunda kaldı normalde ilk tanıştığımızda instagramında ki bütün erkekleri çıkarmıştı erkek ortamı yoktu fabrika eve biraz uzak kaldı taşınmak istediler benden uzağa taşındılar biz her iş çıkışı beraber vakit geçirirdik beraber yapardık ne yapacaksak izin günü geldiğinde de dışarı çıkardık ama kız arkadaşım uzağa taşınınca haftada 1 görüşür olduk daha sonra ben de gece dışarı çıkabilirim erkek arkadaşlarım olabilir kalabalık ortamda bulunabilirim dedi ben de fabrika ortamının ne kadar pis olduğunu biliyorum işte bu evli bu kısa çirkin zaten gibi muhabbetler dönüyor evli veya çirkin olması niyetinin iyi olacağı anlamına gelmiyor erkeklerle onların bir şansı olmadığını hissettirecek tonda iş muhabbeti dışında işte bu lazım tamam şunu gönder gönderiyorum 2. kelimeye gerek kalmadan konuş dedim ama etrafımda kimse kalmaz ki öyle olunca dedi bunu da kısıtlama olarak görüyor bir gün evde kahvaltı yapacakken ilk hafta da biri aradı bizim kız denetimli serbestlikte sadece fabrika müdürü biliyor hafta içi vardiya uymadığında işe gidemiyor imzaya gitmek zorunda durumunu 1 kişi biliyor e bu işe gitmeyince aptal mavi yakanın biri arayıp ne yapıyorsun neredesin dedi bana göre amiri müdürü olmadığı sürece herhangi birinin arayıp neredesin demesi saçma sanane bizim kız da hastayım hastaneye gidicem dedi bu eleman da kendine dikkat et gibi bir şey deyip bir de şaka patlattı lavuğun biri de iş yeri dışında değil ama bunla mola da muhabbet ederken whatsapp sticker muhabbeti ortaya atılmış bizim kıza da demişki ben de sticker var atayım mı söylenene göre rastgele basmış ama birinin hayatında birinin olduğunu bildiğin insana dikkatli davranırsın garip grup stickerler atmış bunda da öyle bastı attı gibi muhabbetler oldu bilmiyorum 3 sene olacak aileler tanıştı nişan yapacaktık ama güvenemiyorum askere gideceğim gelince yapmayı düşünüyorum açıkçası bir hata yapmasını bekliyorum ve bunun olacağını biliyorum hayırlısı olsun 1 kere ayrıldık ama bizim meselemiz değildi bana göre aldatma ihanet olmadığı sürece her şey düzelir ama herhangi bir erkekle gevşek gevşek konuşmasını görürsem bu bana göre aldatmadım ama o gene bunu küçük bir mesele olarak görecek gece yatarken telefonu elime aldığımda instagram san takipçilerine bakmaktan yoruldum şu anlık bir şey yok ama ne gibi tepki vermek lazım

Değişen kız arkadaş?