Arkadaşlar sevgilimle 9 aydır çıkıyoruz. başbaşa oldugumuzda hani tamam oluyo opme dokunma falan da arkadaşlarının yanında olduğu kadar yakın olmuyo bana. Arkadaşlarının yaninda opuyo aşkım bebeğim canım havada ucusuyo nispet yapar gibi davraniyo. Niye böyle yapıyor rahatsız oluyorum bende başbaşa iken yapması gerekmez mi özellikle
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
konuyu kendisine açıp sorman lazım, belki atladığın bir detay vardır. Ama söylediğin şeyden ibaretse; nispet yapmak kalitesiz insan aktivitesidir. Muhtemelen "bakın ne kadar mutluyuz" havası vermeye çalışıyor, kızlarda çok yaygın. Kendisine konuyu açman taraftarıyım.
Ya zaten son zamanlarda konusmuyo bile doğru dürüst hani ariyo arada bir ama öyle yani bu aksam konusuyum ben onla
Bir de bu buluşma anına kadar olan sürede nasıl davraniyim biraz geri mi cekeyim kendimi yoksa normal mi davranayim
arkadaşlarına bakın benim sevgilim var dermişçesine gözüne sokmak için yapıyo işte sahtemsi duygular
Ya kız beni sevmiyo mu yani çünkü eski ilsikisinde oğlanı sevmiyomus hiç ama 1 sene falan çıkmışlar sevmedigi insanla niye birlikte olur ki insan
Şimdi bana son zamanlarda ilgisi de azaldı konussam mı acaba kızla
konuş bence kız sana da aynısı yapıyo olabilir baksana sevmediği biriyle 1 yıl çıkmış diyosun yani yapmaz diye bişey yok yapabilir ama açıkça konuş üstü kapalı konuşursan anlaşılamayabilirsin
Bana karşı tavrı falan çok iyiydi şimdi de her gece unutma seni çok seviyorum falan diyo ama dün mesela uyuyacam dedi uyumamış bana da yazmadı hiç kendi dedi uyumadım diye de son zamanlarda böyle bi uzaklaştı sanki çalışıyor işteki yorgunluguna veriyorum ama ne bileyim rahatsız oluyorum böyle de
bir kere unutma seni çok seviyorum lafları biraz sevgisine inandırmak amacıyla kullanılan kelimeler yani galiba sendeki rahatsızlığı hissetmiş ondan dolayı diyor olabilir. Dediğim gibi yüz yüze konuşun halledin başka çare yok
De mi bencede öyle hani bi etkisi olmuyo bende fazla. Şimdi çok yoğun çalışıyor farkındayım ama gece uyumuyosa bana da vakit ayırabilir diyorum. Yalnız kalmak mı istedi diyecem de bilmiyorum kendime vakit ayiramiyom falan diyip duruyodu
bi kere gece uyumuyosa içinden gelse sana zaman yaırabilir demek ki içindne gelmiyo , ayrıca kendine de az da olsa zamanı vardır heralde
Valla bilmiyorum inan ki ama geçen hafta 3 4 kere falan buluştuk sıkıldı falan mı acaba. Konuşacak bişey kalmiyo inan ki ben konusuyom zaten genelde o hiç anlatmiyo bende mi problem var anlamadim ki
tamam ilişkinin sonlarına yaklaşmısınız zaten bana zaman yaırmıyo diyosun yalnızken o kadar yakın değiliz diyosun arkadaşları varken çok samimi davranıyo diyosun bi de hep ben anlatıyorum o hiç anlatmıyo dediğinden kolay gelsin diyorum bir an önce konuşun ya düzeltin ya da bitirinn
Bi kez ayrıldık zaten sonra tuttu ağlayarak geldi tekrar dedim bak son şans falan dedim ilk zamanlar bi ilgili bi ilgili sonra geri aynısı oldu sorsam ciddi düşünüyor. Ama önceki ilişkisini böyle yürütmüş bende kıllanıyorum yalan yok ego tatmini mi yapiyo diye.
Peki yüzyüze mi konusayim yoksa telefondan mı farkeder mi acaba nasıl olduğu ya da merakta biraksam biraz hani konuşmamız gerek falan diye
İlk önce telefonla arayarak konuşmamız gerekiyor önemli bir konu de sonra en yakın zamanda yüz yüze konuşun
Tamam öyle yapiyim o zaman ben hani derse calisiyom yoruluyom sende biliyon vs falan derse ne diyim buna
ya da mesela nasıl bir konuşma yapmam sağlıklı olur ben duzeltme yanlisiyim
İlk öncelikle ona bana bu saydıklarını daha nazik bir dille söyle , evet biliyorum çok yoğunsun bu aralar ancak bazı hareketlerin benim kötü hissetmeme sebep oldu açıkçası gibi başla daha sonradan normalde bana yalnız kaldığımızda bu kadar yakın değilken neden arkadaşlarının yanında ekstra bi yakınlık gösteriyorsun canını sıkacak bir şey mi söylüyorlar öyleyse bunu açıkça benimle paylaşabilirsin falan de daha sonrasındada sen böyle davrandığından ötürü bazen kendi kendime sorunun bende mi olduğunu çok düşünüyorum hatta ekstra konuşmalarıma dikkat ediyorum ancak bazen de sanki bana gerçek duygularını yansıtmıyosun gibi cümlelerle devam ettire
Ooo şahane tamam böyle derim ben çok mantıklı
Şimdi kendini savunmaya geçer büyük ihtimalle öyle yaparsa tepkim nasıl olsun
Hani işte yok emin değilsen benim duygularımdan işte niye benlesin gibi bişey falan der büyük ihtimalle
Benim emin olmama sebeplerim senin hal ve tavırların ile olmaya başladı , dediğim gibi bana başkasının yanında samimi davranıp yalnız kaldığımızda benimle tam konuşmaman gibi şeylerden , aramızın eskisi kadar sıcak olmaması sebebiyle olan şeyler bunlar ancak ben seni sevmiyorum gibi bi durum yok sevmeseydim zaten seninle bişeyleri düzeltebilmek adına konuşmak için çaba sarf etmezdim tek istediğim sadece eğer seni rahatsız eden bir şey ya da birileri varsa bana bu konuda açık olmanı ve beraber bu durumu düzeltebilmeyi istiyorum tabi sende istersen dersin ordan bağlarsın tekrardan
Ama tavsiyem eski ilişkindede böyle yapmışsın gibi şeyler söylememen çünkü kızlar ex mevzuları açılınca daha çok geriliyorlar
Tamam ex mevzusunu acmam ama çok mantıklı diyosun valla dusunsem aklima gelmezdi. Ya bayramdan sonra gezelim vs dedi işte parasını veriyim araba kirala gidelim bi yerlere vs dedi. Sonra dün dedi ki işte arkadaşımı da cagirayim yoksa falan yaptı iyi tamam dedim bende hani bilmiyorum neden böyle yaptığını hiç yapmazdı normalde
Hatta ben diyodum bi ara işte 4 kişi olalım da okey döneriz gibi falan cagirmiyodu kimseyi şimdi de cagirasi tuttu anlamadım
Bir de bu buluşma anına kadar olan sürede nasıl davraniyim biraz geri mi cekeyim kendimi yoksa normal mi davranayim
Biraz kendini geri çekki sorun olduğunu anlasın yoksa şey der büyük ihtimalle yaptığım şeyleri sorun etmiyo kafasına bağlar
Bi anda çağırması garip geldi ya yalnız kalınca seninle sıkılıyo ondan falan mı dicem de emin olamadım başka şeylerde olabilir
Son bulusmada da bi anda çağırdı kızı zaten sıkılıyor herhalde benleyken ama gerçekten yapacak bişey yok ki şehirde gezelim diyom dışarı çıkalım usuyom diyo avmde kisilip kalıyoz ne yapabilirim bende orada kafelerde oturuyoz sadece
Sorun sende değil zaten bir nevi o hem senin hem de kendi zamanını boşa harcıyor oluyorsa uygun bir dille ayrıl yani ne diye bu kadar eziyeti hem kendine hem sana yapıyor ki çok aptalca
Ya işte anlamıyorum gerçekten derdi nedir bir bilsem. Yani hoş sohbet insanimdir nispeten yine de konu açmaya çalışırım hep genelde ben konuşurum. Hakkını yemeyim işyerinde şu oldu bu oldu diye bazen anlatiyo ama o kadar yani. Cinsel bi durum da olmuyo aramızda en çok öptüm ileriye gitmedim ki öpmemden bile rahatsız olmuş öyle dedi bana ben onu da bıraktım. Arada dayanamiyom tabi oluyo öpüyorum. Öpmek dediğim dudak kısmından olandan diğerlerine has bişey demedi. Zaten sürekli diyo işte ayrılırsak şu olur ayrılırsak bu olur falan diye Allah korusun diyo ama hep ayrılacağımızı dusunerek hareket ediyo. Ben demiyom ki sınırı olmasın elbette olur. Ama her hareketi de bu şekilde dusunmezsin ya
Ben kendimden şüphe ediyorum artık hani diyorum acaba ben mı sıkıcı bi insanım falan diye ama bi yandan da şu var. Ben her Allah'ın günü nerden eğlence heycan buluyum ki sonuçta sıradan hayatlara sahibiz. Haksız mıyım
Hayır ya saçmalama sıkıcı biri değilsindir baksana zaten öpmenden bile rahatsız oluyomuş yani sonuçta sevgilisiniz öpmek doğal olan bişi zaten öpmesindne rahatsız oluyosa niye seninle sevgili ki zaten elbet aranızda biraz daha fazla yakınlaşma olucak neyse sen beni dinle bitir bu işi rahatlaaa bak keyfineee:)
Ayrilayim mı kızdan ama seviyorum onu yaa duzeltme imkanı yok mudur sence