Kişilik & Karakter Bir kız niye bu kadar değişir? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İzmir'de okuyor daha kaç gün oldu konuşması huyu suyu giyimi değişmiş Güncellemeler+1 yıl Benim kızım sorduğum kişi Bir kız niye bu kadar değişir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kartopu0 Takip Et FenomenYoda Yaş: 25 +1 yıl Bir insan hep aynı kalmaz. Yaşadığı olaylar doğrultusunda karakterinde, dış görünüşünde olumlu ya da olumsuz değişimler olabilir. 1 0 Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl unut sen onu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl NİYE Yorumla 200x5 +1 yıl İzmir kurtlar sofrası Yorumla Soran +1 yıl Daha neler Yorumla 200x5 +1 yıl öyle uzak akrabamızın kızı dini bütün biriydi İzmir'e gitti şu an hamileymiş Yorumla Soran +1 yıl İyi de arkadaş niye unutayım onu anlamadım Yorumla 200x5 +1 yıl o seni bırakacak da ondan Yorumla Soran +1 yıl Kızım o niye bıraksın Yorumla 200x5 +1 yıl he çocuğun mu Yorumla 200x5 +1 yıl kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir insan hep aynı kalmaz. Yaşadığı olaylar doğrultusunda karakterinde, dış görünüşünde olumlu ya da olumsuz değişimler olabilir.
Ortama ayak uydurmaya çalışıyor sevildiğini hissetsin yeterli
unut sen onu
NİYE
İzmir kurtlar sofrası
Daha neler
öyle uzak akrabamızın kızı dini bütün biriydi İzmir'e gitti şu an hamileymiş
İyi de arkadaş niye unutayım onu anlamadım
o seni bırakacak da ondan
Kızım o niye bıraksın
he çocuğun mu
kusura bakma
Evet