Kız arkadaşım bana yansıttığından daha farklı davranıyor?

Kraliçelerim sorum aslında sizlere. Bi kız ile belki bi senedir sanaldan iliski yürütüyorum. Aramızda mesafe var 6 - 7 saat kadar geçen yanına gittim lakin gittiğime pişmanım diyebilirim.

Simdi özelden konuşurken biraz rahattık. Bazen konusma öpücüğe gelirdi mesela ben alnından derdim o olmaz derdi o zaman yanaktan derdim gene olmaz derdi nereden derdim dudak gifi atardı.

Kendisi tesettürlü bir insan ama bana karşı rahattı. Ev hali, askılı halini atardı bazen kendi isteğiyle. Geçen yanına gittiğimde bikac gün o şehirde kaldım ilk gün görüştük geri dönerken bi daha görmek istedim ve yanına gittim. Ayrılırken de gözünü kapat deyip dudağına minik bi buse bıraktım o an bisi demedi ama akşam bu durumdan çok rahatsız oldugunu söyledi. Ben de yukarıda bahsettiğim gibi ona konuşmaları hatirlatinca sanal ortam başka burası başkaydı diyor.

Simdi bana olduğu gibi görünmemis biri olduğu için bi soğukluk hissediyorum ona karşı. Mesele başka filan bahane diyebilirsiniz alakası yok. Zamanında ayrılmak istedim aylarca bırakmadı. Para, çıkar ya da bisekilde tatmin olma durumu yok ki aile durumları da karışık baya.

Sizce neden böyle yaptı, bu şekilde yapınca yol ayrımı olsun der gibi oldum ama ayrılmak da istemiyor. Nedir bana tavsiyeleriniz?