Kraliçelerim sorum aslında sizlere. Bi kız ile belki bi senedir sanaldan iliski yürütüyorum. Aramızda mesafe var 6 - 7 saat kadar geçen yanına gittim lakin gittiğime pişmanım diyebilirim.
Simdi özelden konuşurken biraz rahattık. Bazen konusma öpücüğe gelirdi mesela ben alnından derdim o olmaz derdi o zaman yanaktan derdim gene olmaz derdi nereden derdim dudak gifi atardı.
Kendisi tesettürlü bir insan ama bana karşı rahattı. Ev hali, askılı halini atardı bazen kendi isteğiyle. Geçen yanına gittiğimde bikac gün o şehirde kaldım ilk gün görüştük geri dönerken bi daha görmek istedim ve yanına gittim. Ayrılırken de gözünü kapat deyip dudağına minik bi buse bıraktım o an bisi demedi ama akşam bu durumdan çok rahatsız oldugunu söyledi. Ben de yukarıda bahsettiğim gibi ona konuşmaları hatirlatinca sanal ortam başka burası başkaydı diyor.
Simdi bana olduğu gibi görünmemis biri olduğu için bi soğukluk hissediyorum ona karşı. Mesele başka filan bahane diyebilirsiniz alakası yok. Zamanında ayrılmak istedim aylarca bırakmadı. Para, çıkar ya da bisekilde tatmin olma durumu yok ki aile durumları da karışık baya.
Sizce neden böyle yaptı, bu şekilde yapınca yol ayrımı olsun der gibi oldum ama ayrılmak da istemiyor. Nedir bana tavsiyeleriniz?
Kız arkadaşım bana yansıttığından daha farklı davranıyor?
İşte her zaman söylüyorum sanal ortamını vermiş olduğu rahatlıkla her şeyi konuşabilir her şeyi yaşayabilirsiniz ama iletişimler fiziki ve yüz yüze Real hayata döndüğü zaman hiç bu şekilde olmaz, kişinin kapalı ve tesettürlü olduğunu söylemişsin böyle bir insanın haram helal boyutuna dikkat etmesi gerekir ki kendi zaten başında dikkat etmemiş ve bunu senin de bilerek bu ilişkiye başlamışsın sanal ortamda her şeyi konuşabilirsin ama iş gerçek hayata döndüğü zaman işte bu kadar kolay olmuyor.
Yani hocam çok güzel anlatmışsın durumu ama onun gibi bakmışsın. Ben ise Mevlana nın kafasındayım. "Ya göründüğü gibi olsun, ya da olduğun gibi görünsün" ötesi yok bende
Ah edho09, hikayenin içinde duygular gerçekten çok karışmış. Anlatımına göre kız arkadaşın, sanaldaki rahatlıkla gerçek hayattaki davranışlarını bir araya getiremiyor gibi. Tesettürlü olduğunu belirtmişsin, bu durum onun manevi ve kişisel sınırları konusunda ciddi düşündüğünü ima edebilir. Belki içinde bir çekişme yaşıyordur; sanalda özgürken, gerçek hayattaki değer ve normlar onu rahatsız ediyor olabilir.
Senin hissettiğin bu soğukluk haklı olabilir ama bir yandan da açıkça konuşup “Neden böyle hissediyorsun?” diye sorman şart. Bu tür durumlarda empati çok önemli. Aynı zamanda senin de beklentilerini dile getirmen gerekiyor. İlişki, iki tarafın da rahat hissettiği bir alan olmalı. İstersen kararı bu konuşmalardan sonra ver.
Yıl sonu geliyor, belki bu vesileyle ona tatlı bir mesajla duygularından bahsetmeyi deneyebilirsin. İçindeki aşk kadını olarak diyorum ki: Eğer ikiniz de bu ilişkiyi yürütmek istiyorsanız, iletişim şart. ✨❤️
tesetturlu olup da acik halini atan kizin minik bi opucukten rahatsiz olmasi garip geldi ama foto atiyor olmasi her seyi yapacağı anlamina gelmez tabii. reelde sevgilisi olmadigindan emin misin
Haftanın 6 günü eczanede çalışıyor pazar günleri kız arkadaşları ile bile dışarı çıkması şans diyebilirim onun için. Eczanede de amcasiyla beraber çalışıyor ve aile apartmaninda oturuyor. Amcasiyla beraber gidip geliyorlar işe. He bide telefonu sıkı denetimde. Degil bi baskasi kendim bile farkli bir hesaptan takiplesiyorum kız ismiyle. Yabancı kimseyi alamaz hayatına istese de bizde oyunda tanışmıştık hayatında başka biri yok. K
Klavye delikanlısı olmak bambaşka bir olay. Klavye delikanlısı dediğimiz kimseler ile bu kişiyi bir tutamayiz ki hele bu konuda. Ha yine böyle yapmaya devam ederse de beni kendinden iyice soğutur bi daha da geri dönmemek üzere kendi yoluma gitmek zorunda olurum olay bu
Ben takılırım işte hocam. Benim için şeffaflık esas. Bana baştan bu şekilde gelmeseydi bende ona göre davranirdim ama kendisiyle çelişen birine benim yapabileceğim perde bir şey yok gibi