AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Her kadın değil fakat bazıları bu durumu kendi üstünlüğü olarak kabul ediyor buda itici ve anlamsız geliyor bana
Böyle davrananlar için evet ama karşı cinsin böyle bir tavrı yok gayet mütevazi ve bunu kafaya takmıyorsa yinede erkek böyle ise o zaman komplekslidir diyebilirz o zaman
Evet kompleksli olduğu anlamına gelir. O tip insanlar liderlik hep bende olsun ben daha fazla kazanayım ondan düşük olamam gibi gereksiz mücadeleye girer
Şahsen benim için tipi güzel olması önemli bide en az 1.60-1-70 olsun karakteride güzelse tamamdır ben ona spor yaptırıp vücudunuda güzelleştiririm 🙂
Bana başhekimin kızını ayarlamışlardı ama enerjim uymadı pek bir de ailesi full memur kızın o yüzden bende pek istemedim seviyeler farklı
Ezik ruhlu tipleri bulursan öyle olur tabi
Kişiliği oturmuş tipleri bulunca kaçıyorsun ama
erkeklerin kapasitesini zorlayan bir durum bu. genel olarak koca birer ezik olan erkeklerin tipik sorunsalı işte naparsın.
Sanırım bu durum biz erkeklerin pek işine gelmiyor yani konum olarak bizden daha iyi yerlerde olan hatunlar bize rahatsız edici geliyor😉
Allah size beyin versin
Beynim var çok şükür ihtiyacım yok ☺️
Sen öyle san
😁😁😁
Malum yerimle gülüyorum 😁
Aynı organınla düşünmeyi de beceriyorsun helal olsun gerçekten
O deilde diğer organı görsen emin ol hayran kalırsın ağzın açık kalır 😉
Sen başlı başına o organının tümüsün zaten kusura bakma
Keşke doyursan beni ne çok ihtiyacım var ahh💦
Çok seviyesiz ve Çok kötüsün kapat çeneni edepsiz
tamam kızma canım yemek içmek gibi oda doğal bir ihtiyaç sonuçta tadını alsan sende çok seversin 😉
Doğal ihtiyaçsa hayat kadınlarına gidebilirsin şimdi o b*k çeneni kapat yoksa şikayet edeceğim
Gidiyorum zaten ama maalesef tadı o kadar güzelki doymuyorum tamam bu son yorumum yavrum şikayet etme ben cekiliom aradan kendine iyi bak 😉
Haklılar, gidip kendine layık olanla ol. Kompleksleri olan, kendini sana karşı yetersiz gören bir erkekle olma.
Sergiliyorsundur. Hava atıyorsundur öyle dediklerine göre. Kızları pireyi deve yapmayı ve ego kasmayı çok severler.
Konumları ünvanları pek etkili değil bu meselde, maddi açıdan bakarsak bayanlar maddi olarak güçlü ise çekimser davranışlar sergilerler
Benim için sorun olmaz ya kendini gerçekleştirmiş ayaklarının üstünde durabilen kadın daha önceliklidir benim için.
Vallaha ben hiç sıkıntı etmem çünkü onun parası benim param sayılır benim param da onun parası sayılır sonuçta aynı cep olarak görüyorum
Kisiden kisiye gore degisir , kadin eger ustunluk tasliyorsa , konumundan dolayi kocasini sallamamazlik yapiyorsa erkek ozaman istemez
Hayalleri hedefleri büyük olan erkeğin vizyonlu bir kadına ihtiyacı vardır. Sorun sende değil, aşağılık kompleksinde.
Erkeklerde yazılım sorunu var.
Son 200 yıl içerisinde gelecek yazılım ilede bu sorunlar çözülmez.
Dünyada yapılan bir araştırmaya göre kadınlar eşinin, sevgilisinin kendisinden yaklaşık %60 daha fazla gelirinin olmasını istiyormuş
Kesinlikle istemiyor. Yaptıklarını anlattığın zaman ya inanmıyorlar ya da ne gerek var böyle şeylerle uğraşmaya diye üst tepki veriyorlar.
bence erkekler saçma davul bile dengi dengine sözü yüzünden etkilenip istemiyor dediğim gibi bu sadece saçmalık
Aslinda oyle deyil ordaki mesele kadinin erkege karsi davranisi
İşte öyle bir iması davranışı yok çocuğu da ezici bir kelimesi hor görmesi yok ama erkek yine de bunu kafaya takıyor işte neden illa erkek mi çok kazanmalı
O erkek cevre baskisiyla buyumus ya da disardan ne derler diye dusunuyordur ya da ilerde kafama kakakar yuzume vurur
madem aşağılık kompleksi vardı niye baştan senle sevgili oldu
Çoğu erkek şunu düşünür acaba daha sonra beni parasıyla ezer mi ya da işerleyen zamanlarda aramızda sıkıntı olduğu zaman ne de olsa maddi özgürlüğüm var siye kapıyı çekip gider mi
E yani aşırı zengin olmayan ama maddiyatı olan bir kadının da maddi özgürlüğü var her maddi özgürlüğü olan kadın aşırı zengin olmuyor ki
Orası öyle de eğer kadının maddi özgürlüğü varsa veya aylık bir geliri erkekte ben buna laf geçiremem ya da benim sözümde çok durmaz düşüncesi oluşabilir
Kapak fotosundaki bebenin tatlılığına hele yaa
Alakası yok ya. Bir şey demişsindir, ona takılmıştır.
Kadınlar fakirken çekilmiyor zengini hiç çekilmezz 😅
Yanlış düşünüyorsun asıl fakir kadın çekilmez çünkü açtır. Açgözlüdür istekleri bitmez. Zengin kadın ise senin yanındaysa seni gercekten seviyordur. Sana ihtiyacı yokken senin yanında olan insan seni seviyordur.
Kapris trip çene me olacak peki😄
O kadın sanki yapmıcak
doğanın kanununu baz alırsak sorun teşkil ediyor
İstemezler. Hep kendilerini üstün görmek istiyorlar. Ama değiller.
Gerçekten çok seviyorsam bu tarz şeylere takılmam.
erkekler kaldıramıyor bunu sen ne kadar dikkat etsende karşısındaki erkekde eziklik varsa boş
Bende kompleksi yıldır ama takılırım sadece ciddiye götürmem o işi
Kendini yetiştirememiş özgüveni olmayan erkeklere denk gelmişsin
Başa kakandan demek daha doğru olur o olmasada çevrede alay konusu olursa yine istemez
Evet erkekler ona muhtaç olup onsuz bişeyapamayan kadınları tercih ediyolar
Rahatça ezebilmek için. Yatarken sıkıntı yok ama eşlerine para verirken elleri titriyor şrfszlerr
İstiyor seviyor yatıp kalkıp dua ediyor saygı duyuyor...
Evet kıskanıyorlar yediremiyorlar kendine adamlar hariç..
Hiç bir erkek kadının kendisinden üstün veya güçlü olmasını istemez çünkü recona ters 😂😂😂
Sen kralın kizi ol ben amele:) bana var yok demem
İstemeyen çok var maddi olarak da kendisinden fazla para kazanmalarını istemiyorlar
Kadınlar da zaten kendinden daha az para kazanan erkek istemez
Karşılıklı işte
Aşamıyorlar çünkü gururlarına yediremiyorlar
Aşağılık hissediyorlar, bağımlılık potansiyeli taşıyan öyle yapar
Yok apla maalesef seni kandiriyorlar.. erkekler sıkılınca bahane bulup ayrilirlar bu da sana yakıstırdıkları bahane.. hani kiise vardir ya sen daha iyilerine layiksin diye bizzat onu yasiyorsun.
Evet istemezler isteyenlerin çoğu da parasını yemek için istiyor
Ne yapıp edip bunu yüzüne vuruyorsunuzdur da ondandır. Ayrıca sevgililerim ne ya koleksiyon mu. Bul düzgün birini evlen. Düzenin dayatması kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadın. Başkaları sanki ellerinin üzerinde duruyor.
Eski iki sevgilimden bahsediyorum. Kimsenin yüzüne vurduğumda yok aksine fazlasıyla mütevazi davranıyorum ki bunu yapmak dahi zorunda değilim sırf o kendini kötü hissetmesin diye yapıyorum.
Sizce çok zengin erkek ile orta halli ekonomisi olan kızın ilişkisinde kız kendini kötü hisseder mi veya erkek kötü hissettirecek şeyler yapar mı?
Ben hissetmem ama erkek parası ile hava atarsa sıkıntı olur çünkü maddiystçi biri değilim ve ilişkide bunların konuşulmasından hoşlanmam
Kendi emeği ile kazanilmamiş para da mevkide karşı tarafı bir şekilde incitir. Genelde ego hakimdir. Dün arkadaşım ile konuşuyorduk çapkınlık girişimi içerisinde ve aşırı egolu biri ki kendide farkında. Çok acemice davranıyor. Bırak bu işler senin işin değil eline yüzüne bulaştırma yenge yakalar seni dedim. Ki yenge beni arayıp sıkıştırıyor bu günlerde bir tuhaflık var hayatında biri mi var diyor. Arkadaşımı çaktırmadan uyarmak istedim. On milyonluk adamın oğluyum beni mi bırakıp gidecek dedi çok tuhafıma gitti.
Ayrıca işyerinde beğendiği bütün kızların kendisine takik -aşık olduklarına inanıyor. Birine günaydın, nasılsın diye ortak telegram hesabından mesaj atmış. Kız da iyiyim abi teşekkür ederim sen nasılsın demiş. Bu yazismasini bana atıp kız bana kör kütük aşık mesajıma cevap verip sen nasılsın dedi diyor. Arkadaşımı üzmeden nasıl uyandırabilir bilmiyorum. 🙂
En nefret ettiğim tip parası var diye bütün kadınlar ona hasta olacak peşinde koşacak, egoist bir tavır. Onu uyarsan da çok anlıyacak gibi görünmüyor. Karakter meselesi işte
Parası falan da yok babası zengin. Eşinin 10.000 TL maaşı 250.000 TL falan birikimi var. Bir birlerine borç verip alan bir çiftler. Babası ev vermiş evlendirmiş. Ölünce bütün mirası ablası ile paylaşacak. Zenginim dediği babasından ileride kalacak miras.
Konu oraya nasıl geliyor ona bakmak lazım, acaba sen mi konuyu oraya getiriyorsun da suçu onlara mı atıyorsun.
Yoo alttan alttan bu mesajı veriyorlar zaten gittiğimiz yerlerde alışverişte ne bilim hatta yanlış düşünmesin diye mekan seçimlerine ona bırakıyorum lüks bi talebim olmuyor mütevazi yaşadığımı göstermeye çalışıyorum ama buna rağmen biriktirip biriktirip ayrılırken bunları yüzüme vuruyorlar
Eğer gerçekten mütevazi yaşıyorsan dediğin gibiyse bence sorun olmaz neden sorun olsun ki? Ki bence her meslek aynı parayı kazanacak diye bir şey yok örneğin ben sağlıkçıyım 30 bin alırken, arkadaşlarım 10 alıyor bunu sorun etmek çok saçma.
Tam tersi kadinlar istemedigi icin durum oyle gibi oluyor
Bunu düşünen insan zaten egoludur bilmiyorum ben çok sınıf ayrımına inanmıyorum önemli olan dürüst ve her şeyi konuşabileceğin bir insan olması yoksa gerisi boş
boş ver takma kafana turk erkegı ıstemez kendı aykları ustunde duran kadını
İslam da bunu emrediyor?
Nerenden uyduruyorsun nerede emretmiş
@AlaBirGeyik kadınlarla İslam tartışmıyorum. Zira çoğu İslama değil yaşadığı gibi ve inanmak istediği gibi bir Din oluşturmuşlar.
Uydurma ıstersen bıs yorum yapmıssın duyar kasmak ıcın her kadın kendı ayakkarının ustunde durmalı
Ve bır kadın kendı ayakları ustumde duruyo dıye ıslamla ne alakası var erkeklerın bu kadar da alıngan olmamalı
Calısmak mu bır kadınjn dın olusturması sacmala be
Haremlik Selamlık, Haram - Helal ve Zina nedir bilmeyen ya da bilmek istemeyen Nefsi Ammare , çakma tesettürlü kişilerle Din konuşmaya gerek yok. Erdoğan hepinize özgürlük verdi ama bu rahat size battı hepiniz laik sekülerler gibi örtülü çıplak olmuşsunuz. Daeş / IŞIDden farkınız yok , onlar da İslamı kötü gösteriyor, siz de...
Kadın yanlızca kendi cinsinden birileriyle çalışabilir, ticaret yapabilir.
İstersen ayet atayım ama sen şimdi onu da inkat edip ( Gerçi farkında olmadan ediyorsunuz, ALLAH hidayet vereib ve affetsin ama ) İmanını tehlikeye atmanı istemem tatlı Su SÜSlumanı olsanız da...
Bak kardesjm duyar kasma ısteyen kadın calısır ekonomık ozgurlugunu elıne alır
Sınır etme benı erkekler gıtıyo kadınlı ortamda calısıyo kadına gelınce mı haram zına gıt bı kardes ya rahat batmadı
@TürkİslamNeferi1453
Senin ne ahlak anlayışın ne anlatisin tarzın hiç bir yerde yok
Selefi kafani git ırakta yaşa
@Kizsalsey duydun mu bak , seni savunan Chp kafası sekuler çıktı. Şıracının şahidi bozacı
@TürkİslamNeferi1453 chp li değilim
Dini kullanan dinci de değilim
Merak etme türk gençliği senin gibi şeyh taoarlardan kurtulacak
Senin gibi dusunenlerde olmayan hür akla ve hür vicdana ulaşacaktir
Selefi tohumları
Cumhuriyeti yok edemez
Selefi Vahabileri de , Kemalist Yobazları da sevmem. İşine bak , hayal dünyandan uyan ergen.
Peygamber de kadının topluma katılmasını çalışmasını söyler zaten çalışmasın evde otursun diyen yok
Ayet atsana
@AlaBirGeyik kadın çalışamaz değil de erkeklerin olduğu ortamda çalışamaz diye bir şey vardı
Ayet atın göreyim
Ayet atsanıza dıyosunuz ya erkeklı ortamda calısamaz erkeklerde kadınlı ortamda calısmazsın
Kadın erkeklı ortamda calısanaz dıyenler ayet attn
Allah'a ve âhiret gününe îmân eden, yanında mahremi olmayan (yabancı) bir kadınla başbaşa kalmasın. Zira onların üçüncüsü şeytan olur." (Ahmed rivâyet etmiş, Hâkim hadisin sahih olduğunu söylemiş, Zehebî ona muvafakat etmiştir. Elbânî de Ğâyetu'l-Merâm; s: 180'de hadisin sahih olduğunu söylemiştir.)
Yeter ki sevelim de başka bir şey bakmıyorum
Eskiden ben de öyle düşünürdüm ama şimdi problem olmaz kadının fazla kazanmasi
Çünkü çoğun kadın kavga zamanında ben senden daha çok kazanıyorumu kafamıza kakmaya çalışabilir.
Isini gücünü bilmem ama bu kadar ozguvensiz biri evet sana yakismaz. Aksine seninle gurur duyan destek olan biri olmasi lazim
Erkek için kazanç miktarî ikili iliskilerde cok onemli bi erkegin aldigi para kadından fazla olmalı ustun her zaman erkekdir kadinin kazanci fazla olunca o iliskide mutlu olmaz.
Ay erkekler hep böyle zaten salla gitsin ben öyle yaptım
Böyle biriyle yapamayacaksın, kafa dengi birini bul.
Ben eşimin benden daha iyi konumdan olmasını isterim, kadınlar ataerkil toplumlarda maalesef eziliyor kadın dediğin güçlü olmalı güçlü kadınları severim.
Evet ama bizde zaten statü olarak bizden aşağı olan erkek istemeyiz ki? Hipergami diye bir şey var. Kadınlar en iyisini arar erkekler de yönetebileceği ezik ozguvensiz kız arar
Çok açık aslında. Manipüle ediyor seni katlanılacak bir şey değil
Kadınlar kendilerinden düşük konumda erkekleri adam yerine koymaz.
Bende senin gibi sevgilim olsun istiyorum mesela mal onlar
Güçlü bir kadını istemiyorlar bu hep problem yaratır
Her erkek aynı değil kimisi bundan memnun olur kimisi istemez sana hep oyle denk gelmiş olabilir
Açıkçası bende anlamıyorum aksine ben sevgilimle gurur duyardım bu kadar başarılı diye
Bence daha iyi daha çok saygı duyarım daha çok gururlanırım