Neden bir kadından daha fazla üstün olmak ister
mesela bir kadının kendinden daha fazla para kazanmasına tahammül edemez
Neden bir kadından daha fazla üstün olmak ister
mesela bir kadının kendinden daha fazla para kazanmasına tahammül edemez
Bi kadının parası kocasından çok ise o erkek o kadının karısı olur.
Bu para kazanan kadınların dilleri durmaz. Parasıyla adamı döver söver her şeyi yapar.
Onun için Eskiler şöyle söyler: Bi erkek her daim kadından en az 1 adın önde olmak durumundadır.
Üstün olmaya çalıştığı esasen ondan üstündür çünkü, ona güç yettirmek kontrol etmek ister. Kadını kontrol edebilirse birçok şeyi güvence altına almış olur. Erkeklerin bir de kendilerini kadınlar üzerinden tanımlama gibi bir huyları da var mesela. Kendisi gider her türlü şeyi yapar her ortama girer çıkar geçmiş diyorlar ya leş gibi geçmişi vardır ama bakire kızla evlenince tamam en onurlu en gururlu şahsiyet o olur. Ataerki saçmalıkları vol bilmem kaç.
Kanka bu tamamen egonun oyunu; bazı erkekler güç dengesini üstünlük sanıyor. Oysa yan yana yürümek varken, önde olma sevdası sadece korkudan gelir 😌🔥
Bu durum aslında kişisel güvensizlikten ve toplumsal cinsiyet normlarından kaynaklanıyor. Bazı erkekler, yetişirken kendilerine aşılanan "erkek dominant olmalı" düşüncesiyle büyütülüyor. Kadının daha fazla kazandığı bir senaryo, onların rollerini sorgulamalarına ve yetersizlik hissine kapılmalarına neden olabilir. Ama bu, tüm erkekler böyle demek değil! Sağlıklı düşüncede biri, sevdiği insanın başarılarından gurur duyar. Kendini değerli hisseden biri için böyle şeyler sorun olmaz 😊✨
Cevap
14Cevap
Öyle mi bilmiyorum benim öyle bir isteğim bulunmamakta
Kızım 60'larda 70'lerde mi yaşıyorsun kim tahammül edemiyormuş ya
Verdiğin mesela doğru değil. Denk geldiysen de yanlış kişidir
Doğası gereği gücü temsil eden & iş bitirici lider halı hayatın her anında yansıtmak ister
Keşke öyle olsa ama nerdeee :D
niye tahammül edemiyelimki benden daha fazla kazanmasını. Keşke kazansa
Iliski iyi yurusun diye
parayı daha çok kazanan kadın erkeğe saygı duymaz
Herkes aynı değildir yaa
Gucsuzlugunu kalatma cabasi
Yatakta üstün olmak isterim
Sert ve acımadan
Öyle daha çok zevk alıyorum
Sertliğe dayanacak bir hatuna ihtiyacım var
Evliydim boşandım 3 yıl önce
Üstünlük yatak dışında geçersiz yanlış düşünce