Aslında benim umurumda bile olmaz wşim benden fazla kazanırsa evde oturup ev işlerini bile yapmaya razı olurum ancak bu psikolojide olan kişilerin de gerekçelerini anlayabiliyorum genelde erkekler kendine ihtiyacı olduğunu hissettiren kadınları severler bunlara en iyi örnek sürekli yardım isteyen her işi erkekten bekleyen kadınların daha kolayca ilişki içerisine girebiliyor olması yani kısaca genellikle erkekler kendine muhtaç olan bir kadın ister bu yüzden de kendi işini görebilecek şekilde maaşını kazanan erkeğe muhtaç olmayan ve bir sorun yaşandığında yine erkeğin eline bakmadan kendi kendini idare edebilecek kadını erkek bu sebeplerden dolayı istemez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Günaydın; tabi ya birde böyle erkek tipleri var değil mi? Tamamen özgüvensiz oldukları için ekonomik özgürlüğü olan, ayakları yere basan kadından korkar bu tip erkekler. Zaten bu tip erkek bir kadınıda taşıyamaz. Taşıyamadığı içinde herşeyine karışır. Giyimine, kuşamına, sosyal çevresine ve hatta çorbanın tuzuna kadar. O nedenle bu tip erkeklerden uzak durmak lazım.
Haksız pohpohlanmayı çok seven bir erkek tipidir. Kazandığı üç kuruşla kendini küçük krallığını kurar bu tip erkekler. Hayatı kadının burnundan getirdikleri gibi insan yerine bile koymazlar. Allah'ın onlara emanetine daima ihanet içindedir bu tip erkekler. Hayat müşterektiri anlamaz onlar. Yalın ayak kaç. Mutlu bir gün dilerim.
00 Yorumla
Erkekler yaradılışı gereği üstünlük kurmak ister kadınlar üzerinde hakimiyet kursun sözü geçsin ister. Maddi olarak kendinden üstün bir kadına söz geçiremez. Çünkü kadın ona muhtaç değildir bunu da tabiki istemezler. Ama genelleme yapmıyorum her erkek bu görüşte değildir mutlaka
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eziklik hissederler, hissetmeyen de vardır tabii. Ama çoğunluk öyle, niye öyle hissediyorlar? Çünkü onları kadınlar yetiştiriyor. Hem şikayet et hem de döngüye hizmet et. Manyak bir kısır döngü gidiyoruz işte,
04 Yorumla- +1 yıl
Merak ediyorum erkekler yetiştirme konusunda bu kadar şikayetçiyse neden kendileri yetiştirmiyor. Sizin çevrenizde nasıl bilmem ama benim çevremde erkekler itinayla kaçıyorlar çocuklarından. Her fırsatta kendilerini dışarıya arkadaşlarının yanına atıyorlar. Ondan sonra da anne iyi yetiştirememiş diye şikayet ediyorlar. Iki tane ebeveyn olmasının bir sebebi var. Birisi yanlış yaparsa diğeri düzeltsin ve eksiklikleri tamamlasın diye. Çocuğun kafasını sevip cebine para koymakla bitmiyor. Bu devirde aynısını anne de yapıyor çünkü.
- +1 yıl
@sinemilkay Erkekler şikayetçi değil, kadınlar şikayetçi.
- +1 yıl
Onlar da şikayetçi. Siz karşılaşmadıysanız bilemem.
- +1 yıl
@sinemilkay karşılaşmadım ama öyle diyorsan doğrudur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKorktukları içindir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılEzik hisseder gadası
00 Yorumla Çünki erkekler kadinlar için çalışır kadin ondsn çok kazanirsa çok zaman erkeğe ihdiyaci olmadigini ima ediyor amma sevdigin adama sana ihdiyacim var seni seviyorum derseniz ihdiyac olmasa bile bir ekmek al derseniz hiçbir erkek sizin fazla kazanmanizdan rahatsiz olmaz erkek sizin için çalışır ona erkekmis gibi davranin bir şey isteyin mesela bana şunu alirmisib aşkım kendin ala bilirsin derse amma sen senden istiyorum senin almana ihdiyacim var onu kendim ala bilirim amma senin alman beni mutlu ediyor derseniz erkek erkek gibi hisseder
11 Yorumla- +1 yıl
gördüğüm en mantıklı yorumlardan bir tanesi 🙏🏻🤜🏻🤛🏻
Bu toplumdaki zihniyet erkek kadindan guclu olmali imaji ulkenin her yerine gidin en dogusundan en batisina her yerde var bu zihniyet cok yanlis yorumlarda kuduran erkeklere bak sen aldatmalar basliyomus kadin guclu diye ahaha bunlar kendine köle ariyo köle Allah boyle insanlarla birak evlenmeyi ayni kaldirimda yurutmesin
10 Yorumlabana göre soru yanlış soru şu olması lazım. Güçlü Kadınlar Zayıf erkekler ile olur mu? diye. çünkü Kadın dışarda ne kadar kibar görünüyorsa dış görünüş hitabet parası giyimi vs dikkat ederler kısacası kadın seçer kiminle beraber olmak istediğini. ( Koç burcu kadınları hariç)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadını para bozar, erkeği de paracı kadın. Parası olan kadın için zaten hep kirli çamaşırsınızdır. Her kıpırtıda, her tıkırtıda, her ne karışıyorsun, anammısın, babammısın da sizi bırakır çeker gider.
00 Yorumla Kadinlar az kazanan erkeklerden tatmin olmadıkları için istemez. Bu durumda kadinlarin hipergamileri tatmin olmaz ve erkekler de bunu bildiği için uzak durur.
00 Yorumla
+1 yılbenim eşim benden çok kazanıyor:) .. galiba artık sosyal üstünlük oluşmadığı için eknomik üstünlük 1, plana yerleşti ama 5-10 sene sonra bu konuşmalar tarih olacak gibi
00 YorumlaBence bu günümüzde geçerliliğini yitirdi, bir cok erkeğin mevkii, kazanç ve edinimlerim sebebi ile benimle olmak istediğine eminim.
24 Yorumla- +1 yıl
evet yoksa profil fotoğrafına bacaklarını koyan birisiyle kim birlitke olmak ister ki
- +1 yıl
karakterli erkeğe denk gelmemen normal. denk gelseydin şaşırırdım.
+1 yılBilmiyorum sanırım bazı erkekler her konuda en üstün kendileri olsun istiyorlar, ben seviyorsam parasının bir önemi olmazdı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben isterim bunda ne tuhaflık var?
Bi ilişkide maddi kazanç farklı duygular yaşatıyorsa o ilişkiden hayır gelmez00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şöyle 70-80 bin TL aylık geliri olan kadın hiç hayatımda denk gelmedi. Çoğu hem fakir hem de niteliksiz tiplerdi.
00 Yorumla
+1 yılNe istemeyecem ne güzel para geliyor yeterki çalışan olsun 1 elin nesi var iki elin sesi var sonuçta rahat yaşarız karı koca
00 YorumlaMaddi konuda kendisini güçsüz hissetmemek içindi dee. Günümüz erkekleri ona bakmıyor ki karı çalışsın ben yiyim düşüncesinde
00 YorumlaMali özgürlüğü olan bayanların özgüveni yüksek ve tabiri caizse geri vitesi olmadığı için ilişkilerin yürümeyeceği öngörüsü olabilir
00 YorumlaErkeklerin böyle şeyler umrumda değildir birlikte olup olmadığından değil ya da istemediğinden değil!
00 Yorumla
+1 yılBazıları kompleks yapıyor bu durumu.. Yetemedıgını hıssedıyor.. Ben umursamam.. Onun kazandığı ona benımkı bana
00 Yorumla
+1 yılErkekler kadınları paragöz olmakla suçluyor ya
E suçlayacak bahaneleri de kalmayınca özgüvensizliklerinin farkına varıyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Var mı benden daha fazla kazanan? Pek sanmam. Varsa da daha iyi beni çok fazla karıştırmasın alacaklarına
00 Yorumla
+1 yılO minnoş egoları kırılıyor diye kabullenemiyorlar 🥺😂
124 Yorumla- +1 yıl
konuştu erkek düşmanı şerefsiz
- +1 yıl
Sizin bana gösterdiğiniz şeyleri buraya yazmam beni düşman yapmaz problem sizde demek ki.
- +1 yıl
slk mısın kadın niye kendinden az kazanan erkeği istesin ki biz isteyecekmişiz bizden çok kazanan kadını?
- +1 yıl
Ben aşık olursam az kazanmayı geç sokakta yaşayan bir erkeğe bile nikahı basarım üstelik hadi biz maddiyat iyi olsun diye erkekde güzel para kazansın diyoruz peki ya siz? Bu sizin ev geçinimiz için zararda oluyor yani egonuz kırılmasın diye sizden daha aciz bir kadın istiyorsunuz bunu senin cinsinde söyledi birçok kez.
- +1 yıl
çünkü erkek kendinden daha az kazanan kadın ister kadın da kendinden daha çok kazanan erkek ister sanki paraya önem vermeyip kendinizden az kazanan erkeği adam yerine koyuyormuşsunuz gibi bizi eleştirmeniz tam bir şerefsizlik
- +1 yıl
Paraya önem veriyorum tabiki ama dediğim gibi ben aşkın ne demek olduğunu biliyorum parasıda olmasa kolu bacağıda olmasa yine aşık olduğum erkeği isterdim. Sizinde egonuz kırılmasın diye sizden daha aciz kadınları istemeniz tam bı şerrrrrrefsizlik.
- +1 yıl
uzatma hipergami diye bir şey var hiçbir kadın kendinden az kazanan erkek istemez bizde kendimizden çok kazanan kadını istemeyiz bu böyledir her zaman
- +1 yıl
Aynen insanlarda robot gibi belirli kalıplara programlandı 😂 mesela hiçbir erkek bir kadını taciz etmeden bırakmaz siz erkeklerin minik et parçanıza olan sevdanizi tüm dünya biliyor sonuçta. Çok güzel bir genelleme yaptım aynı senin gibi 💅🏻
- +1 yıl
aynen bütün kadınlar taciz ediliyor kanka yapacağın genelleme sı. çı. yım
- +1 yıl
evet iç güdü diye bir şey var hipergami kadınların programı
- +1 yıl
Aynen bütün kadınlar kendinden daha çok kazanan erkekleri istiyor kankammmmm yapacağın genellemeyi s * keyim.
- +1 yıl
Demek ki kadın değilmişim ben kankammmm.
- +1 yıl
evet öyle istiyorlar
- +1 yıl
Aferin sen böyle devam et kankam böylelikle g * tün hep havada geziceksin hemcinslerin gibi.
- +1 yıl
zaten egolu havalıyım kendimden daha az kazanan kadın istiyorum
- +1 yıl
kadın erkeği ezer daha çok kazanıyorsa
- +1 yıl
ama erkek daha çok kazanıyorsa da kadını ezer ve kadınlar ezilmeyi yönetilmeyi sever zaten
- +1 yıl
Bazı kadınlar ezilmeyi yönetilmeyi seviyor ve bazı erkeklerde ezilmeyi seviyor. Mesela yatakta kelepçelenen, kirbaclanan, kadının diskisini yiyen erkekler gördüm ve bundan çok zevk alıyorlardı. Cinsiyet değilde karakter meselesini olduğunu o beynin birgün algıyabilir umarım.
- +1 yıl
senin olmayan beynin de umarım bir gün hipergamiyi anlar sg hadi
- +1 yıl
Hipergamin umrumda değil ben hiçbir erkeğin karşısında ezilmem sg hadooo 😂
- +1 yıl
sen sg paragözlü
- +1 yıl
Sen sg egoistttt.
- +1 yıl
sie mk
- +1 yıl
Sana sieeee gtkkk.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini jigolo gibi hissetmemek için olabilir mi acaba
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKadının üstün olmasına bazı erkekler tahammül edemez ondan olmalı.
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda para güç demek. Belki daha güçlü olmak hoşuna gidiyordur. Boş yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsuuun sıkıntı yok valla itinayla yenur, omega 5,6,7 😂
Hani nerde kaldı feminizm.
Kadın parası yiyelim bizde biraz sıkıntı yok.
Sugar girl aranır 😊00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılben o erkeklerden değilim ne kadar kazandıgını umursamam
00 Yorumla Erkekler kadınların kendine bağlı olmasını seviyor bence.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar üstün görünmeyi seven karşısındakini ezmeyi seven tipler olduğu için.
00 Yorumlakadınlar kıçı kalkık insanlardır kendini bi mik sanmaya başlayabilir
00 Yorumla
+1 yılçünkü bir çok kadın parasıyla ezmeye çabalar ve bu erkek için onur kırıcı bir davranıştır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Benden daha çok kazanabiliyor ise helal olsun. Niye kıskanayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim istediğim kız benim 3 katı kazanıyor ama kız bana bakmıyor işte
22 Yorumla- +1 yıl
bakmaz çünkü senden daha çok kazanıyor
Cevap sahibi+1 yılHakim olduğu için
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın erkeği bir süre sonra beğenmemeye ezik görmeye başlıyor bu tarz ilişkilerde bir süre sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılYooo, ben isterim. Keşke benden çok kazansa.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar para kazanınca farklılaşıyor. Meydan okumalar başlıyor gördüğüm o
04 Yorumla- +1 yıl
ne konuda farklılaşıyor
Cevap sahibi+1 yılErkek para kazanıyorum diye kadına ihtiyacım yok demez. Ama kadın ben zaten kendim kazanıyorum adama ihtiyacım yok der. Sonra adamı ezik görmeler başlar. Güçsüz. Görünen erkek kadının gözünden düşer ve kadın aldatır. Aldatan kadınların %80 i çalışan kadınlardır buna eminim
- +1 yıl
aldatmanın parayla ne alakası var ya mesela kocam olsa çok kazansam bize yetse okey bana
Cevap sahibi+1 yılÖyle kalmıyor be.
Şöyle özetlesek doğru olur sanırım erkek para kazanmaya başladığında bunu ailesi ile mutlu olmak için kullanır, fakat kadın ise para kazanmaya başladığı zaman erkeklere ihtiyacım yok der…
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla kazanması daha iyi, ben rahatım fazla kazanmasınıdert etmiyorum.
10 YorumlaEgo meselesi bence
40 YorumlaErkeklerin iç güdüsel olarak üstün olmak gibi bir istekleri var ve karşısındaki kadın ondan fazla gelir sahibi olmasını istemezler gurur yıkıcı egoları alt üst olur
00 Yorumlagururları incinmesin diye ama bunda bir şey yok rahat olun erkekler biriniz çok almış biriniz az hiç önemli değil bence önemli olan yetmesi ve mutluluk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç düşünmedim gayet benden çok kazanadabilir bunu neden sorun edeyim ki
00 Yorumla
+1 yılEzik hissediyolar kadınlarda ilk kavga da ezer zaten haklılar
10 YorumlaEvin direği olmayı severler genel olarak, yaratılış gereği
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hayor benden çok kazanan kadın buldum da red etmek kaldı
00 Yorumla Halt etmişin sen kim demis onu :D
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılyoo ben isterim olsun çok para iyidir:)
20 Yorumla Baskın olma özelliklerini kaybediyorlar
10 Yorumla
+1 yılErkekler herşeyi yarışa çeviriyor ondan
10 Yorumla
+1 yılTc erkeği ve boş triplerinden biri
17 Yorumla- +1 yıl
allahın malı sanki kendinden az kazanan erkeği seveceksin de
- +1 yıl
Hoşt
- +1 yıl
köpek sana denir erkek düşmanı şerefsiz
- +1 yıl
evde kal inşallah
- +1 yıl
Ay hoşt dedim kudurmuş erko 😅
- +1 yıl
Belli kimin kudurdugu tipine soktuğumun
- +1 yıl
Hoşt hoşt 🤡
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEzecek birisini dusunur ondan
00 Yorumla Ben umursamam evliysek ortaktır yani
00 YorumlaBence aşağılık kompleksi olanlar böyledir
00 Yorumla
+1 yılpara yiyormuş gibi gözükmemek için herhalde
00 Yorumla
+1 yılataerkil düzenden dolayı maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGururlarına yediremezler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ya başıma kalkarsa hesabı ((:
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Ben ısterım sorun yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenden az kazanamaz istese de.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstemeyeceğim bir şey
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Gururuna yediremez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar badbod erkekleri sevdikleri için.
00 Yorumla - Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne