Evlilikten korkan sevgili ile ilişkine devam eder misin?

#orkide
Evlilikten korkan sevgili ile ilişkine devam eder misin?

#orkide
bir insanın evlilikten korkmasının sebebi güven problemidir. ya kendısıne guvenmıyordur ya karsısındakıne. Bana guvenmıyorsa bu duzeltılebırde diğeri ise zor. Benimle gönül eğlendiren biri ile bile bile isteye isteye beraber olamam. Boşa zaman kaybı olur.
Usta evlilik çok ciddi bir şey ben evliyken kendimi hayal edemiyorum bunun sebebi yaşadığımız toplum ve ülkedir eğer güzel bir ülkede gelecek vadeden bir hayat yaşıyor olsaydık böyle bir tereddütüm olmazdı ama sokakta yürürken öldürülebilirim çocuğum olursa o ne olacak veya karımı geçindirebilecek miyim ne bileyim kafamda bunlara benzer milyar tane soru var
ben çoğu insanı anlamıyorum iş sahibi biriyle evlenmek istiyorlar. Halbuki şartlarımızı bilseler iş sahibi olmamızı istemezler. Bipolar hastası olduğum için ve bakırköyde 12 gün yattığım için iş bulma şansım çok zayıf. Nasıl evleneyim şimdi ben?
Hayır etmem hep diyorum üç yıl eğer sevgililik daha fazla sürüyorsa ilişkiyi bitirmek lazım üç yıldan sonra yalama oluyor
Cevap
41Cevap
Ne ben korkarım ne de sevdiceğim cesur insanlarız
Selam gadası 🙃
Evlilik istemeyen bir insan bile ilişkinin seyrine göre evlilik isteyebilir.
Ederdim bende evlilik düşünmüyorum
Evlilik konusunda hiç aceleci biri olmadım. En az iki sene beraber olmak lazım bana göre. Bakalım sadece iyi günde mi sevgili. Kötü günde yanında kalan zaten evlenmeye niyetli olur..
Etmezdim, biliyorsun zaten cevabımı ama, keyif almak, güzel zaman geçirmek için milletin kızıyla yıllarca gezip tozmam ben.
🥰
Korkuyu yenmesi için motive ederim. Belkide hiç uğraşmam 😑
Günümüz şartları gereği evlilik bende düşünmüyorum hatta sevgili bile yapmıyorum sadece kendime odaklanmış durumdayım o sorumluluğun altına ben giremem abi heleki şu dönem de mümkün değil
urkme ben yanındayim :) bir imza bu :) biz neleri halletmedik ki derdim :)
Hayır. Çocuk yaşı geçtik, yok efendim “ben bağlanmaktan korkuyorum”, “evlilik beni tedirgin ediyor sanki g*tüme mızrak kaçacak gibi” vs.. Lisede zaten takılmışım takılacağım kadar 1-2 günlüğe eyvallah da sevgilim olacaksa ciddi olacak.
Erkek için fark etmez çünkü o sorumsuz bir ilişki yaşamanın zevkini yaşar.. Ancak erkek yanaşmıyorsa o zaman yol vermek kadın için akıl yoludur.
Ben korkarım evlilikten buyuk sorumluluk bu işin sakası yok gerçi sevgilimde yok. Bu siede bile goruyoruz profiline once evli yazıp sonra iliskisi yok diye çeviren utanmazlar çok
Ederdim ve düzeltmeye çalışırdım bu durumu. Ama düzelmesi imkansızsa bırakmamda zor olurdu herhalde. Yav zaten bekarız. Böyle bir derdimizde yok (keşke olsa :D). Olanlara sormak lazım :)
Hayır. Korkuyorum istemiyorumun yumusatilmis hali. Benimle bi gelecek düşünmediğini belirten insanla ilişkiye devam etmek kendime yapacağım en büyük saygısızlık olur
Yani kişisine bağlı, eğer ben eblilik istiyorsam ve karşımdaki istemiyorsa niye ediyim canım herkes kendi görüşüne göre bulsun 😂 diyeceğim ama devam ettim ve şu an karşımdaki de evlilik istiyor 😂😂
evlililk korkulcak bişi değil tabi o sorumluluğu kaldıramıcak olana zor gelir
evlilikten korkan bence sevdiğine karşı sorumluluk almak veya özgür olmamak istemeyen kişidir bu yüzden devam edilmez
Şu dönemde tabikide insan evlenmekten korkar gelecek ve geçim kaynısı zor be
Ederim , her sevgilim ile evlenecek olsaydım evin yolunu bulamazdım
İnanmışlarla yola çıkılır, ikna edilmişlerle değil..! "😉
Evlilikten korkan ben yorumları okumaya geldim dnddnn
Kızların istediği gibi yakışıklı, boylu poslu ve büyük penisli olmadığım için evlilikten korkuyorum. Hadi sevgilim oldu diyelim; TR ortalaması penisle evlenmekten çekiniyorum.
Yol veririm. Bir yıldan sonra parmağıma yüzük takmayacaksa yanımda olmasının anlamı yok
Sevgilim ile ilişkide bulunduk ve sonunda evlendik şu an ayrıyız
Sorumluluk taşımak istemeyen biri itici gelir evlenmemek isteyen değil ..
Zamanla ikimizde bunun üstesinden gelebiriz ona zaman veririm. Ben de çok üstüne gitmem.
Niye korkuyormus tüm sorumluluk kadında değil mi. Korkuyorsa zamanımı almasın gitsin sayılı olan nefesimi boş yere tüketemem
Eğer evlilik düşünmüyorsa zaten kısa süreli ilişki içindedir seninle nereye kadar dost hayatı yaşayacaksın ki
Büyük konuşunca ediliyormuş
Sorun değil bende istemiyorum zaten
Zaman kaybına gerek yok
Ben evlilik istiyorsam eğer o istemiyorsa devam etmem. Ama bende istemiyorsam sorun yok devam
bende korkuyorum bok da çıkabilir hani o yüzden devam ederim
Evet nafaka ya ihtiyacım yok çünkü
Sevdiğim le devam. Ederim
Korkaklarla işim olmaz
Evlenmeye niyetim yok zaten
Evlilikten korkmamasını sağlarım.
Evlilik yok teklifi bende geliyor zaten
Daha çok anlayış daha çok sabır ve güven aşılamak
devam ederim çünkü bende korkuyorum sdsdfs
Etmem korkagin tekiyle
Beklerim. Baktım olmuyor etmem.
Sorsa ben evlenmem 😹 korkaklara yer yok