Selâmm 🧚🏻
Sonu evliliğe ulaşmayacak bir ilişkiyi sürdürür müsünüz?

Selâmm 🧚🏻
Sonu evliliğe ulaşmayacak bir ilişkiyi sürdürür müsünüz?

Yani ben sürdürürdüm şahsen benim için aslında evlilik öyle bir günde alınabilecek bir karar değildir. yani belki de sevgilim şu an için evlilik düşünmüyor olabilir ama bu ileride de evlenmeyi düşünmeyeceği anlamına gelmiyor bu yüzden ben tabi ki zamana bırakırdım zaten bende evlenmek için çok ısrarcı olmazdım yani benim için genel olarak her şeyin yeri ve zamanı vardır bu yüzden de ben zamana bırakan taraf olurdum daha çok.
ama şöyle bir şeyde var şimdi sevgilim ile hiç bir konuda anlaşamıyorsak yani birbirimizi artık mutlu edemiyorsak içimizde ki sevgi artık bitmişse o zaman tabi ki doğal olarak bu evliliğe gitmezdi o zamanda içimizde sorunları çözmek isterdim ben daha çok içimizde ki sorunları çözmeden de genel olarak zaten evlenmeyi düşünmezdim. bu yüzden evlenmek için ilk önce zaten sevgilim ile iyi anlaşabilmek ortak noktada buluşabilmem gerekiyor.
Birisini tanırken ben bununla evlenmeliyim demedim bu güne kadar öyle bir plan üzerine birisiyle olmadım
gerçi hiçbiri de o duruma noktaya gelmedi bu güne kadar..
Evlenmek istediğim birileri oldu elbette ancak sonu olmadı
evliliğe gitmeyeceğini düşündüğüm için geçmişte bir ilişki bitirdim ve kafamı duvarlara vuruyorum
geleceği çok düşündüğüm için bugünümü zehir ettim kendime keşke anı yaşayabilseydim
👏🏼
Eig için teşekkürler
Yakın zamanda evlenmeyi düşünmüyorsam gittiği yere kadar evet sürdürürüm 😘
Cevap
22Cevap
Sürdürürüm ben evlenmek istemiyorsam o da istemiyorsa arada da sevgi ve güven varsa gittiği yere kadar gider
Herkes evlenmek zorunda değil ya da her ilişki yaşadığın kişiye potansiyel karı koca adayı diye bakmamak lazım anın ve mutluluğun tadını çıkarmak gerekiyor
Elbette sürdürürüm. İlişkiyi başarıya götürecek olan şey evlilik değil, evli insanlar da çok mutsuz olabiliyorlar yani evlilik bir ilişkideki eşik olmamalı. Önemli olan benim o kişiyle ne kadar güzel bir aşk ve beraberlik yaşadığım. Hiç evlenmeyedebiliriz
Mutluysan, keyif aliyorsam. surdururum. Ama bana evlenecek kadın olarak bakmayip başkasina baktığını hissedersem samimi bulmam bu yaklaşımı da. Genel. olarak evliliğe olumsuzsa makul..
sevgilim olsa evlilik düşünürüm tabi karşılıklı olacak ama evlilik geniş ve uzun sürekli birşeydir bunu kimse garanti veremez ama eğer olmayacak birşeyi de devam ettirmem
Baştan kesinlikle hayır. En değerli vaktimi elbette ki sevdiğim insanla geçirmek isterim. O yüzden de vaktimi başkalarıyla beyhude geçirmek istemem.
Aksine evliliğe gidiyorsa her cümlenin sonu. Sürdürmem
Zaten evlenmeyi düşünmüyorum o yüzden isabet olur
Sürdürürüm. Sevgisinden eminsen bana uygunsa karakterliyse sadıksa gittiği yere kadar sürdürürdüm
bu bulunduğunuz dureumlara bağlı ama ben sürdürmem
Evlilik olmasına gerek yok bence bu sekilde bakmiorum
Hayır, sürdürmem. Boşa zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Sevdiğim insanın, her şeyi olmayı isterim.
Evlilik niyetim olmadığından evet sürdürürüm
Çocuklar gibi özgür yaşamak isterim tadı damağında tadını çıkar bence 💫
evet çünkü böyle ilişkiler bana göre ciddi ilişki aramıyorum
Yokk beee boşa vakit kaybı evlenmeyeceksek sarjimi bitirmesin boşuna sjsjjsje
😂
Yolun sonu değil, yolu yürüyebilmek önemli..
Mümkünse evliliğe gitmesin zaten
Aslında mantıklı olan hayır demek ama insan mutluysa her zaman içinde bir umut besliyo ve devam ediyo ilişkiye ne yazık ki
o ilişkiden istediğine bağlı aslında takılmak i. in mi yoksa ciddi mi önce bunu öğrenmelisin
Şartlara bağlı... Söz konusu sadece zevk için ve takılmaksa eğer... Kesinlikle hayır...
Büyük konuşmak istemiyorum...
Hayir zaman kaybidir
Boşuna vakit harcamam
Evlenmek zorundayım tarzında bir düşüncem yok
en temizi abi
evet
Mutluysan sürdürüm
Sürdürürüm
Surdururum
Keyif alıyorsam evet
Sürdürmem
Hayır