Evet hatta dün bir yerde böyle bir sohbet geçti ben şöyle dedim yani önemli olan karşı tarafın beni sevmesi evlenmesi ya da benimle sevgili olması değil beni seviyorsan benim onu sevmeme karşı bir izin versin tamam be daha fazlasını beklemiyorum evlilik ne yapacağız ev değil mi sevgili ya da flört olarak daha güzel hatta bunlara bile gerek yok arkadaşız ama tabii ki evli insanların yaşayacağın her şeyi yaşayabiliriz çünkü ben onu seviyorum o benim onu sevmeme saygı duyuyor düşüncesi bile çok güzel ilerde bir gün yaşımız geçerse belki evleniriz bir gün derim ki yani bak bu kadar zamandır konuşuyoruz iyi de geçiniyoruz evlenelim mi bugün jdjdjdj😂
Bir ilişkiye girmeden sonunu göremem, ki illa evlilik olacak kafasında da değilim. O yola gidene kadar bin kere fikri değişiyor insanın, karşılıklı olarak mükemmel bir uyum falan olması lazım, bunu da biraz akışına bırakarak anlayabilirsin ancak fakat ciddi olmayan bir ilişkiye de başlamam.
Elbette. Evlilik bir şeyin amacı, sonucu olmamalı. ADamlar da bu yüzden darlanmamalı. Kendi adıma evlilikten zaten soğuğum, gayet iyi böyle sevgili mod
Bir ilişkiye evlilik niyetiyle başlamam ayni sekilde evlenmeyecegiz niyetiylede baslamam. Severim, sevilirim baslarim. Evlilik gibi şeyler sürekli konusulmaz. İki tarafta kendini hazir hissederse ilerleyen dönemler olur.
Kanka orası belli olmaz ki hani sonu evlilikte olabilir sonu ayrılık da olabilir ilişkinin gidişatı tabii her şeyi gösterir ama onu bilemezsin çok güvendiğin bir insan seni bir anda sırtından vurabilir çünkü adam evleniyor şunu söylüyorlar 18 yıllık eşimi tanıyamamışım diye düşün
s. a mümine kız kardeşim. soruna cevap olarak evet demek istiyorum kıçı kırık iki imzanın insanları bütün haline getirdiğine inanmıyorum. Evlilik zaten büyük risk ortalıkta o kadar çok sahtekar ve dolandırıcı var kiiiii yüzleri dahi kızarmadan o kadar güzel yalanlar söylüyorlar insanın aklı hayali almıyor. herkese hayırlı işler.
Sürdürmem. Ciddi ilişki insanıyım ve bu ciddiyet evlilik düşünmeden mümkün değil. Aile kavramına çok önem veriyorum. Sevdiğim insanla berabersem onunla aile olmak isterim başka bir amaç taşımam ve bu durumdan keyif almam
Bence bir ilişkinin evliliğe gidip gitmeyeceğini zaman gösterir. İlişkisinin başında evlenmeyi düşünmediğini söyleyen ama şu an evli mutlu çocuklu olan çok arkadaşım var 🙂 Birbirini tanıdıkça, alıştıkça, aradaki bağ sağlamlaştıkça, bir ömür birlikte olma düşüncesi beliriyor zaten. O yüzden illa ki evlilik düşüncesiyle başlamam bir ilişkiye ya da evlilik belirtisi yok diye bitirmem.
Sürdürmem. Attigimiz o imza, basit bir imzadan ibaret degil. Kalbe ve bedene atilan bir mühürdür. Ortalik malı gibi bir ask hayatinin ne bana nefe karsimdakine bir yarari olur. Gun olur en basit sorunda kapiyi carpar gider, gidilir.
Evlilik niyeti ile başlamayan işlerde yokum. Ne duygularımı ne de zamanımı zayi edemem. Ha farklı karakterler olduğunuzu anlarsınız noktalarsiniz o ayrı mesele. Ancak başlangıç niyeti önemli benim icin.
Bazen olmuyor beee evlenilecek kadin/erkek dersin olmaz ortak bir yaşama imza atmak değil aslında imza sadece bir gösteriş bence gerçek sevgi gerçek aşk yok oldu sanırım bu dünyada varsa biri konum atsın gidelim oraya 🤔
Evlilik sadece bir kağıt parçasından ibaret iki kişi birbirini gerçekten seviyor ve güveniyorsa bunu düşünerek ilişkiyi yıpratmamalı zamanla illaki olur ama arada güven yoksa ve sen bu soruyu burada soruyorsan şimdiden bitir
Abe bu nasıl ilişkidır? Seviyırım ama evlanmak istemiyirım!!! Abe sevdiğini bırakmak istamazsın ki! Ne sulandırılmış bir bakış açısıdır, bu ne demaktır biliy mısın? Şimdi seni sevıyım ama ilerda başkasını da sevabılırım bu nedanla işi ciddiya bindirmıyım. Abe er zaman derım insan aşık ulup sevdigı biriynan evlanmalı yuksa böyla emin ulamaz ve evlanmak istamaz
Türkçe yazıyım o zaman, almancam şiirsel metin yazacak olgunluğa erişmedi henüz, naber nasılsın? Hoş geldin beş gittin şeklinde iletişim kurabiliyorum. Bak evlatçığım, içini yakan bir aşka sahipsen onu bırakmak istemezsin. Cayır cayır yanan bir aşkın varsa ve harika anlaştığın biri onunla evlenmek istersin. Haricinde bu bahsi geçen ilişki, anlık zaman geçirme durumu. Bunu anlatmak istiyorum
Bu benim görüşüm diyerek başlamak istiyorum madem seviyorsun onu istiyorsun neden onu da kendini de güvence altına almıyorsun? Yani demek istediğim evlenmek bir kişiye bağlı kalmak demek ise sen bu sözü verebilecek kabiliyete sahip değilsin ve yahut her an aldatmaya meyilli bir insansın ki kendine güvenin yok demektir.
Çok güzel sürdürürüm prensesler gibi yaşatırım geçmişte yaşadığım durumdan kendimi bildiğimden evlenme olmasın 70 80 yaşına kadar tek birine bağlı kalabilirim