AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Kafadan onda suç var bunda suç var denmez. kadın erkek birbirleriyle konuşmalı maalesef bizim toplumumuzda okumak ve konuşmak yok
İki tarafta suçludur kadın belki iter ama erkekte dünden razı gibi koşarak gider
Tabikide degildir sonuc olarak onun evlendiyse onu her sekil de kabul ettiginin anlamina gelir bu bosan daha iyi
Bakıyorumda erkekler işine gelmeyince pek yorum yapmıyorlar.
Hadi bakalım sizlerde fikrinizi söyleyin:)?
Bende fikrimi vereyim, ta. akda:)
Kadının da suçu olabilir erkeğin de..
Lakin sadakatsiz ve kalbi pisse bir kadının her şey yapabilir...
Kadının ne suçu var? Victoria secret melekleri bile yeri geliyor aldanıyor 😀
Bide bu yandan bakın erkek eve geliyo ilgi yok yatıyosun yok başım ağrıyo yok yorgunum bir değil iki değil napıcak bu erkek bir müddet sonra başka yerlere kayıcak aklı bu kadın içinde erkek içinde geçerli söylediğim e sonra aldattı tabi aldatır napıcak benim düşüncem burada sonu kaçınılmaz belli aldatmadan boşuycaksın istediğini yap ondan sonra kim olursa olsun aldatmanın hiç bir şekilde savunması olamaz ben şu sebebten yaptım yok öyle dünya
Hala o erkekle berberse o da suçlu kendine bunu yapmamalı
Nein ! Tek taraflı kimse suçlanmamalı ikisinin de önemli payı olabilir
Nasreddin Hoca'nın da dediği gibi;
Ya kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok?
Tek taraflı aslı düşünülemez her olaya her evliliğe göre ayrı ayrı değerlendirmek gerekir
Eğer kendine bakmıyor ilgilenmiyorsan kocanla hep kavga edecek bir şey buluyorsan suç senin de var
Her olay münferit incelenmekle beraber çoğu vakasın arkasında kadının gamsızlığı ruhsuzluğu vardır
Alakası yok ben çapkınım yani yapacak bişey yok
elbette ikisininde suçu olabilir ama erkeğin iradeli davranıp eşinden başkasına bakmaması gerekir
Tüm suç alrsi tarafın deildir ama payı vardır tabiki
bir iliskide aldatan kadın da olsa erkek de olsa suc her zaman aldatana aittir hickimsenin üstüne yıkılamaz
erkeğin karaktersizliğidir..
aldatmasın ayrılsın..
Hayır erkeğin açlığı niye hep suç kadınlarda oluyor?
Kisiliktende geçer bence kadın eşi hiç ilgilenmiyorsa ilgi göstermiyorsada olabilir ilgi gösterdiği halde yapiyorsa sevmiyor demektir
Siz kendinizi kadından saymaniz yanlış. Siz canlı insansınız ama kadın olamazsınız sadece bedeniniz kadın. Kadın mı arıyorsun? Çık bak yurtdisina cin. sel açlık. Allahim göz yaşındaki her damlayı biliyorsun.
Maçı kaybeden bir futbol takımında hata hem teknik direktörün hem de futbolcularındır... ilişkide de iki tarafta hatalıdır. Sebeplet sonuçları doğurur
boşanmak varken aldatıyorsa suç erkeğindir demek ki o da iyi yapamıyor ki kadın onu istemiyor
Düşüncen yanlış. İyi yapsa da isteksiz ve tembel bir çok hanim var.. Hata ikisindedir, ne erkek ne kadın
oldu o zaman kadında erkeği aldatsın ödeşsinler
sırf cinsellik yüzünden sevdiği kadını aldatarak aşağılıyorsa suç erkekte
dinde aldatan kişiyi öldürebiliyorsun
Ben suç sadece kadında demedim... dinde erkeğini reddeden kadın lanetlenmiştirde diyor canım ... iki tarafta suçlu işte..
Bak eşim cinsellikle alakası yok. 20günde bir gelir. İsteksiz. Ama geldiğinde de kaç kez or. zm olur. Ben aldatmadım onu. Ama nefse engel olmak zor. Beni bu duruma düşüren eşimse sorumlu da hem o hem ben
evet ama şartı var eğer erkek ona ilgi sevgi saygı göstermiyor derdi varsa saymıyor
ee boşan o zaman aklın bi oraya mı çalışıyor utanmaz
Aldatmadım diyorum utanmaz diyorsun.. seviyorum eşimi niye boşanayım yazıp durma
ulan başkasını düşünüyon işte daha ne olsun
Harbi laftan anlamayan dengesiz birisin.. sen evlen esin ilgilenmesin, eşini sev, evliliğin düzenli olsun ve git ayrıl bakalım... aldatmadım, ilgisiz olması ayrılmama sebep değil aldatmama da. Bir suç varsa ortaktır.. daha da yazmıyorum
ortak arayan bahanecidir
Hayır erkek aldatırsa nafaka tazminat ve
malının yarısını alır kadın kadın aldatıyorsa nafaka alabilir yani tam tersi
Bence her kadının suçu oldugunu düşünmüyorum , bu durumun erkeklerin karakter yapısıyla bir ilgisi var.
Bnce karakter meselesi
Kadin erkek isteyince yaklasiyorsa veya kocasini mutlu ediyorsa disari yonlenmez bu tek tarafli degil tabiki erkekte kadina ilgi gostermeli sevmeli karisina yetmedigi zaman kadinda disari yonelir
Sizin 10 isteğinize karşılık bizim 1 isteğimiz yerine gelse yetiyor
Aynı kulvarda bile değilken, kadını mı erkeğimi elde tutmak daha kolay olur, böyle çözümlemek lazım.
Hiç bişey tek taraflı değildir
Kesinlikle.
Erkeğin içinde varsa kadın ne yaparsa yapsın boş
Yani bence evet tam olarak tatmin olmasını sağlasaydı adam dışarı gitmezdi zaten
saçmalık
Oksitosin önce yanar sonra söner
ve kaos başlar
ben oyle dusunmuyorum
Kadının ciddi payı vardir
Erkek doyumsuzsa kadınla ne alaka?
@bRokeHeaRth_____ erkek doysa bir dert doymasa bir dert
Kadınlara suç atma
@bRokeHeaRth_____ ne yapsın üç günde bir tek atıp yatsinmi
Ne iğrenç birisin ya
Senle evlenilmez. Evlenecek olan kadında inşallah paranı kullanır sonra boşar seni böyle kirli düşüncelerin yüzünden. Bir ömür nafaka ödersin. Amin
Ayrıca erkekleri doyurmak mı zorundayız. Aç köpek misiniz lan
@bRokeHeaRth_____ kim üzdü seni böyle
Kimse
@bRokeHeaRth_____ belli 😁😁😁
Evet belli. Sadece sen gibi sığ düşünceli erkeklerin canı cehenneme.
Kadınlardan her boku bekleyip zerre bir şey yaptığınız yok. Skişten başka
Zaten kadınlarda klitoris olduğu için erkekten çok zevk alır :D tarak soksak daha çok zevk alırız. Ağlama da ikile. Size ihtiyacımız yok
@bRokeHeaRth_____ tarrak hediye edelim barışalım Bu kadar dertlenme
Annen sever tarrak koleksiyonu var baksana bir parçası da sen
@bRokeHeaRth_____ konumuz sensin
Kes.
Belli zaten biliyorduk sen kadınları cinsel obje olarak gören bir yaratıksın 😀 .. ama bilmiyorsun ki libidon tavan. Bu durumda obje sensin işte. Sana daha fazla cevap verip prim vermek istemiyorum. Engel
@bRokeHeaRth_____ :))) biliyormusun beyin nakli yapilaya başlanacak Sabret az kaldı eksiğini orada tamamlarsin
Erkeğin olmayan karakterinindir
Hırsızın hiç mi suçu yok hakim bey
Erkeği korumak için üretilmiş bir bahane.
Hayır erkeğin suçudur, karaktersizliğidir.
Erkeğin kalbi olmus yol geçen hanı senlik bir şey yok canım ya.
Aldatan kişinin cinsiyeti ne olursa olsun medeni hali şerefsizdir.
Bence erkeklerde suç karısıyla istediği gibi ilişki yaşıyorsa ve hala gözü dışardaysa olgunlaşamamış erkek
Hayır değil bence kadın elinden gelen her şeyi yaptıysa ve erkek giderse kadının suçu ne ben karısı çok güzel bakımlı olup başka kadına gideni gördüm ve üstelik gittiği kişi o kadından daha güzel değil
Ne alaka ya. Benim bildiğim de tam tersi söyleniyor. Kadın aldattıysa suçu erkeğe atarlar. Herkes karşı cinsi suçlar gibi konuşuyor hep çok sıkıntı.
Saçma seven her koşulda sadıktır eğer erkek veya kadın evliyken dışarı bakıyorsa sevmiyordur sadece cinsel düşünüyordur
Eğer yöneliyorsa zaten sen onu yakından tanımamışsın. Karakteri sağlam olmayan, aidiyetini kaybetmiş insan ile gelecek kurulmaz zaten.
Tek tarafta hiç bir zaman suç olmaz
Bence erkeği kadını da yok
Kadınlarda aldatıyor
Irzi bozuksa kadın napsın
Olaya tek bir cins halinde bakmamak lazım ilgisiz davranan taraf kimse oluşma sucu vardır
Şuç kadında değil erkeğin karaktersizliğindedir net
Kadin ilgisiz davranıyor yetmiyorsa evet ama bunların hiçbiri yoksa erkeğin *.
Biraz kadında da var ama erkeğin içindede olduktan sonra kadınlara bir ilgisi yok
Hayır erkeğin tabi istisnalar haric kadin bazı ihtiyaçları karsilamazsa
Kadının yetersizliğinden değil erkeğin karaktersizliğinden dır.
hayır, kendi kendini yetiştirmeyi becerememis doyumsuz erkektedir.
tek taraflı diyerek kadını suclayamayız, ama kadının da payı mutlaka vardır
bnce erkeklerde hatalı ama suc sürekli kadınların üstüne yönelik
Bunlar bahane erkek gözüne sahip çikamamişsa suç onun
Ben hayatımda hiç böyle saçma bir şey duymadım la :D
Alakası yok doyumsuz ve açgözlü erkekler olduğu için aldatma çok oluyor
O erkekle birlikreysen uzatmadan boşan. Zaman kaybı
Kesinlikle katılmıyorum. Ozaman kadinda aldatsin suçu erkeğe atsin