Yazma bana akşam konuşuruz dedi?

Kız arkadaşıma dün akşam espri mahiyetinde hadi kızım artık eve ne zaman dönüyorsunuz, 15 dakikaya evde ol canım. Dedim, gülerek. Arkasından oda güldü vesaire. Whatshappta aktifti (Başka bir şehirde yaşıyor bulunduğum şehirde üniversite okuyor 9 aydır konuşuyoruz) Kiminle konuşuyorsun dediğimde ekran fotoğrafı atarsan daha iyi olur merak ediyorum dedim. Aynı şeyi bende yapıyorum çünkü dedim. Kendisi ise Bunun da hesabını mı vericem dedi. Arkasından sonra konuşuruz dedi. Gece boyu konuşmadık kız arkadaşının evinde kalıyor arkadaşının doğum günü idi 2 gün önce. Eminim aklınıza başka bişey gelmesin. Bugün sabah suyuna gideyim dedim, güzel konuştum tatlımlar canımlar vesaire. özür de diledim sende kusura bakma dedi. Özür dilemesini beklerdim, ses etmedim arkasından sana güzel konuşuyorum sen aksisin içinden mi gelmiyor diye sordum Geç uyuduğunu kafasının dolu olduğunu uyuyamamam da mı sorun oldu vesaire dedi. O zaman sorun çıkaran benmişim gibi davranmayı kes dedim. Bana kes falan yazma dedi bende kafanın dikine iş yapıyosun, benim konuşma tarzım bu. Dedim. Benim tarzım da bu diyerek kafasının dikine iş yaptığını işaret etti. Anlayışsız olduğumu söyledi arkasından da Bi sal, Yazma bana dedi. Harici bi derdin mi var bana anlatmadığın dedim. Senin gereksiz tavırların, anladın? Demiş. Arkadaşlar böyle bir kıza nasıl davranacağım 9 aydır ikinci defa böyle görüyorum normalde suyuma gider suyuna giderim anlaşırız. İpleri elimden kaybettim yönetimi kaybettim nasıl geri alacağım? İpin diğer ucundan da nasıl tutacağım?

Yazma bana akşam konuşuruz dedi?