Sevgilim bir kadın. Eşcinselim. Akşamlar bana yazma telefonum kardeşimde oluyo diyo. Eve girdiğimde yazma diyo. İşte olduğum zamanlar konuşalım diyo.
Cümbür cemaat yaşıyorlar ama yinede içime sinmedi bu durum
Cümbür cemaat yaşıyorlar ama yinede içime sinmedi bu durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Ohaa lezlerde de aldatma oluyor mu harika dedikodu yok be ailesinin lez oldugundan haberi yoktur normal arkadas gibi yaz
Zaten haberi olsa onu keserler)
Geçen yazdıklarımı kardeşi görmüş sinirlenmiş beni engellemişti. Benim erkek olduğumu sanmış. Sonra ben aradığımda açtı. Kimsen sen dedim. Kardeşi dedi. Kızın kendisine beni aldatıyorsun kardeşin değildi o diyorum. Azcık mantıklı ol diyo. Kardeşim olmasa sevgilim olsa telefonu açtığında ben onun sevgilisiyim sen kimsin derdi dimi diyo
Lan erkek gibi kiskaniyirsun ohaa arkadas olalim nolur ilginc tipleri severim yok yok aldatmiyirsur
Kıskançlığın cinsiyeti mi olur 😀
Yaa olmaz da ne bileyim daha rahat bi iliski surecidir diye dusunmustum
Doğru söylemiş bence. Dinle onu.
Gerçekten kardeşi mi sence
Evet. Ailesi de varsa normal
Ailesiyle birlikte oturuyor
E normal değil mi sence
Bilmem bizim ev kalabalık değil ondan belkide anlamıyorum durumunu. Ama içimde şüphe var. Bir taraftanda diyorum gizli iş yapsa mesajları silip verirdi birilerine. Kardeşi aniden almış telefonu. Sana haber etmeye fırsatım olmadı diyo
Ben olsam inanırdım
İnansanda içinde kuşku kalmaz mıydı
Seviyorsam güvenirim.
şu an herkes birbirini aldatıyor o yüzden tam güvenemiyorum kimseye
Güven için illaki kanıt gerekmez.
Gizli tutuyor saygı duy
Kardeşin ailesi çocuğu falan annesi bide öbür kardeşi birlikte yaşıyorlar. Her dakika rahat olamıyorum diyo. Ama yinede içimde kuşku var. Geçen yemin etti senle konuşan kardeşimdi diye
Konuştunuz buluştunuz mu
Daha değil. İçimde hala kuşku var.
Yalan söylemiş olsam hayatımda biri olsa telefonumda herşeyi silip verirdim ona diyo. Fırsatım olmadı sana haber etmeye diyo. Kardeşim aniden almış telefonu diyo
Başkası var, biseksüel olabilir.
Geçen aradım erkek çıktı kardeşiyim dedi ama
Sevgilisi olsa ben sevgilisiyim sen kimsin derdi dimi
Sevgilisi olup, eşcinsel ilişkiyi biliyor olabilir. Erkek için çok dert değil bu durum. Tezgah olabilir.
Eşcinselliği kimse bilmiyor. Sevgilisi olsa zaten sevgilisiyim sen kimsin derdi bana.
Telefonu açtığında sordum kimsin diye. Kardeşiyim dedi
Yoksa kardesylemi bisey yapyo
Eve geldiğimde telefonumu bir yere bırakıyorum diyo. Sende sahibin benim benimsin falan yazıyorsun. Telefonum kardeşimde olunca yazma diyo. Geçen küfür ettiğim mesajları kardeşi okumuş sinirlenmiş. Engellemişti beni kardeşi. Geri aradım. Telefona erkek çıktı sen kimsin dedim. Kardeşi dedi
Başkası da vardır
Nerden anladın
E ne olacak baska neden saklasın
Yattınız mı hiç? Bisekstir muhtemelen erkeklerle de oluyordur
Kardeşimde oluyo telefon ondan diyo. Ailemle yaşıyorum çocuk falan var evde. Rahat olamıyorum diyo
Erkekle ilişki olduğunu düşünmüyorum bakireydi biz tanıştığımızda
Sen mi bozdun yanı bakireydi derken? Yaşlar kaç bu arada nası kardeşi de oynıuomus sacma
1 senedir birlikteyiz. Daha öncede kardeşin vardı hiç akşamlar bana yazma falan demiyordum yazdım. O zaman böyle bir konu yoktu diyo. Kardeşi habersizce bunun telefonun almış. Bende o sırada mesaj yazıyordum😂 biraz erotik biraz sinirli küfürlü şeyler. Beni erkek sanmış engellemiş. Sonra ben aradım. Kimsin sordum kardeşi dedim. Kardeşim şüpheleniyor diyo o günden beri.
Ben sinirden sabaha kadar aramıştım. Kardeşi bu kim seni rahatsız mı ediyor demiş. Gidelim karakola şikayet edelim demiş. Bende sinirden 1 senedir kıza ne harcadıysam kardeşine söyledim. Hatta senin için ablan benden paralar alıyordu falan dedim. Sen öyle diyince olay büyümüş diyo. Ne parası vermiş sana falan demiş. O günden beri gözleri üstümde diyo
Sen kullanıyomusun kızı? Para da veriyorsun sanırım? Yaşlar kaçtı
Kullanıyosun derken yani bir senedir ilişkimiz var. Evet sevgilim olduğu için yardım ettiğim oldu para hediyeler falan. Ben hayatında başkası olduğunu düşünüp telefona çıkan kişiye anlattım bunu. Meğerse kardeşiymiş 😂 Kıza demiş ne iş ne paraları veriyo bu sana. Kızı parayla çıkan biri gibi görmüş olay yaranmış evde. Ben 24 yaşındayım o 33
Bence palavra atmıs o cocuk kardeşi değil fbuddysi falan olabilir kesinlikle erkeklerle de yatıyordur o. Senden baya da büyük tecrubesi için mi berabersin
Yemin ediyo ama. Yemin etti kardeşimdi senle konuşan diye. İnstagramda hiç erkek yok takipten çıkarttırdım.
Yahu bence senı o kullanıyor😀
Neden ki?
Gizliden çık yazayım burdan zor oluyo
Yazabilirsin
Cıktım
Evli mi
Değil
Evli olsa aradığımda telefona çıkan erkek neden kardeşiyim desin
Evli olabilir 🙂
Evli değil
Evli olabilir
Evli değil ama