Sevgilim bir kadın. Eşcinselim. Bana akşamlar yazma diyo. Ailemden herkes evde oluyo. Telefonuma bakıyorlar diyo. Bende sinirlenip sen evde kalmıyorsun flaan dedim. Evindekilere yazıp öğrenicem nerde kalıyosun sen dedim. Sor dedi ben evde kalıyorum dedi.
sizce beni aldatıyor mu
sizce beni aldatıyor mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Galiba evet
Ama telefona çıkan kişi kardeşiyim dedi
Kız diyo kardeşim olmasa sevgilim olsa telefonu açtığında ben onun sevgilisiyim sen kimsin derdi dimi diyo
boş ver uğraşma
Neden ki
cok bunaltırsan terkeder seni
Yok be ne aldatması
Alay etmiyosun değil mi
Etmiyorum
Ama 33 yaşında kadın evde rahat olmuyor mu?
Hmm bu bı suphelendirdi
Cümbür cemaat yaşıyorlar ama. Kardeşleri falan. Olabilirmi
Ailesi sezdiyse olabilir ya inan karışık bı durum
Kardeşi mesajları okumuş. benimde fotoğrafım vardı whatsapta. Kıza sen benimsin benim olacaksın sahibin benim falan. Benim olmazsan ailenide mahf ederim senide yazmıştım.
Sende niye öyle şeyler yaziyosun
Kavga ediyorduk o sırada kardeşi habersizce telefonu almış. Bende sinirliyken her şey yazmışım. kardşei önce erkek sanmış beni engellemiş. Whatsapta tekrar yazınca ses attı küfür edip. Sonra aradım kadının kendisi çıktı telefona. Sordum yanında kim var kime vermişsin telefonu kardeşimdi dedi. Ben durmadan sabaha kadar aramıştım 😂😂😂. Ertesi gün sabah 11 gibi aradım erkek çıktı telefona. Sen kimsin sordum kardeşi dedi. Sence gerçekten kardeşi mi
Kardeşi olabilir yani bilmiyorum 😂 yönelimi degsitiyse de yapacak bir şey yok sanırım
Kardeşin değildi diyorum. Kardeşim olmasa sevgilim olsa telefonu açtığında ben onun sevgilisiyim sen kimsin derdi dimi diyo. Azcık mantıklı ol diyo
Doğru söylemiş ya
İnanıyım mı yani
İnan bence
Akşamlar gidip takip etmek istiyordum
Kararsızdım 🤔
Afiyet olsun
Yani?
Sana mesafeli
Neden sence