ksde tanistik 3 aydir konusiyorduk 2 ay sonra reel gorusecektik bir kiz yuzunden aramiz bozuldu bunun tele girmis sevgilim var bidaha yazmazsan sevinirim demis engellemisti beni bende faceden tersledim ve bir anda bana soguk davranmaya basladi eskiden cok degerlisin seni kaybetmek istemiyorum diyordu her sey iyiye giderken bir anda soguklasti 22 gun sonra cesareti toplayip yazdim mesajima goruldu atti kendimi kotu hissettim cocugun hatasi yokmus meger onu tersledim baya agir laflar ettim gonlunu almak istiyorum ama nasil yapicam bilmiyorum bu arada daha once cikiyorduk sanal uzerinden yuz yuzede gorusecektik kismet olmadi
iyide bu ne durum abi sacmalama abartma bir ya... seviyosan seviyosun da o istemiyo belli ki.. buni bir erkek yapsa musallat olsa kiza.. demediginiz laf kalmaz darp edersiniz idam edersiniz bela okursunuz.. e sen neden yapiyosun simdi? bos is yani sacma sapan is yapiyon
erkek seni umursamiyor ve bence sana yalan söylüyor yanina falan gitme birak peşini
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Umursamamak fegildi aramzi bozuktu ve bir anda gelip benden ozur diledi sevgili gibi olmustuk tam aramiz fuzeldi derken bir kiz geldi ve aramizi bozdu bende yazmaya cesaret edemedim 22 gun sonra yazinca bana buz kesildi resmen dediklerimden sonra baya bir kirildi sanirim hersey bir yanlis anlasilma yuzunden oldu
En İyi Cevaplar