Sizce yazar mı bana?

Merhaba, bir çocukla flörtleşiyordum. Çok iyi gidiyordu. Muhabbetimiz çok güzeldi bana da güzel davranıyordu. Yanındayken heycanlanıyordum süperdi yani. Sonra ben canım gibi ona yazmayı bıraktım hani o yazsın istedim. Bakalım yazacak mı diye. Yazmadık ikimiz de. 11 gün sonra ben cesaret edip yazdım buluşmak için ama buluşalım falan demedim hava güzel olcak dedim. biraz yazıştık sonra 2 gün sonra o buluşmak istedi buluştuk. O buluşmamızda öpüştük. Buluştuktan sonra yine kimse yazmadı… ama ben bu buluşmaya kadar ona aşık değildim. Bu buluşmadan sonra sırılsıklam aşık oldum ve yine onun yazmasını bekledim. ben 4 gün sonra yine yazdım biraz yazıştık buluşmak istedim haftasonu ama haftasonu haberleşiriz geç gelebilirim bi yerden falan dedi. Sonra geç gelicez gibi duruyor dedi. Ben de arkadaşlarımla buluştum zaten dedim ama çok içim acıdı bunu bile yanlış anladım benle buluşmak istemiyor gibi. Aslında devam ettirseydim konuşmayı belki düzelirdi aramız. 1 hafta sonra artık dayanamayıp neden bana yazmadın ben senden bekledim hani şunu şunu yapacaktık ben beklentiye girdim falan diye melankolik bi mesaj attım. O da cevap vermedi ve artık instagramdan hikayelerimi görmüyor sanırım beni sessize aldı… artık yazmaıcam ona. Ama onun yazmasını istiyorum yazar mı?

Sizce yazar mı bana?