Sevgilim beni tatilden erken çağırmıştı. Kendisi bir iş seyehatine gidecekti sonrasında, ben de erken geldim. o hafta içinde sadece benle 2 kere görüşebileceğini başka planları olduğunu söyleyince ben sinir oldum. tartışma çıkardım. ekstradan görüşmeler ayarladı benimle. tekrar bu konu ile ilgili sorun çıkınca ben de ayrılalım, seni kaybetmekten korkmuyorum dedim. ayrılmak istemedi, ilk kavgada da baya alttan almıştı. Sonrasında ikimizin fotosunu profilinden kaldırıp beni engelledi, annesi fotoyu koyduğunda sormuştu hatta hayırdır diye. beni sevdiğini biliyorum ben de seviyorum. yarın dönüyor ama henüz bişi yazmadı, engel hala duruyor. sizce ne yapmalıyım? haklı olduğum için ve hatasını anlaması için ilk yazan ben olmak istemiyorum. annesine söylemiş midir? dün türkiyeye döne yazar mı sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Niye sürekli her şeyde tartışma çıkarıyorsunuz anlamıyorum yazabilir
Ya suraya hikaye yazmayın okuyana kadar olucez
ya lütfen yazar mı? erkek gözüyle bi bakar mısın olaya
Sinirlenmek yerine konusarak cozseniz bunlar olmaz hatalisin
ama onun da yaptığı çok hatalı değil mi? yazmaz mı sence
Yazmaz gururdan değil ona olan sadakatini bağırarak kaybettiginden
nasıl yani?
Bağırmak yerine sende ona onun anlayacağı şekilde konussaydin o anlardı bence anlamazsa sal gitsin zaten kendine acı cektirme
yani ben aslında memnuniyetsizliğini ve hareketinin yanlış olduğunu belirttim ona bağırmadım ki. ayrıca onun yaptığı daha büyük ayıp, ve daha öncesinde de bana büyük ayıplar etti. ben hep onunla olmaya çalıştım, o da çalıştı. ama son olayda ben haklıyım, hiç yazma ihtimali yok mu sence? 1.5 yıldır beraberdik. Yarın da sevgililer günü..
O zaman bırak yeni birisine bak hayatını perişan etme
yani yeni birini istemiyorum ki. keşke yazsa. tek bildiğim ben yazmayacağım. umarım o yazar. sence ne kadar beklemek lazım
Böyle umutlanir peşinden koşma olayını bekleme belki de o birini bulmuştur benden sana tavsiye boşuna umitlenme bırak gitsin sende haaytina bak
başka birini bulmadığına eminim. son ana kadar ayrılmak istemedi. yalvardı hatta o hafta boyunca, bekleyelim dedi. hemen karar verme dedi.
Ya kızım bak anlamak istemiyorsun kimse kimseye muhtaç değil o birini bulursam bırakırım bulamazsam devam ederim kafasinda
öyle olmadığını biliyorum. Umarım yazar
Sen neyi anlamakta zorlaniyodun
hiç bir şeyi, beni sevdiğini biliyorum. sadece yazsın istiyorum. umarım daha fazla inat etmeden yazar. çünkü ben ona yazmayacağım, hatasını anlasın, her şey düzelsin ve mutlu olayım istiyorum onunla
Ben o adamın yerinde olsam yazmam şimdi anladım neden yazmadigini
neden? ben hazırda bekliyorum o yüzden di mi fjnj
Hala neden diyosun ya çocuğun anasını bellemissin daha neyini bekliyorsun bir söz var hazıra dağ dayanmaz sana da o dayanmamis
ahahha bilip bilmeden konuşma ya, birinin gerçekten yıprandığı varsa o da benim bu ilişkide. bana yaptıklarını bilmiyorsun bile. boş konuşma
Sen hep ben ben ben diyerek kaybetmişsin geçmiş olsun.
aynen aynen, tam tersi doğru. yanlış anladın ama yanlışı tersten doğru anlamışsın
Ben soylicemi söyledim eğer o kişi sana hala yazmiyorsa sana ya gerçekten ihtiyaci yok ya da o ihtiyaç çoktan giderildi
ahaha işte kullandığın keşimeden ne olduğun anlaşılıyor
Sen bana yazana kadar adama yazsaydın kaybetmezdin benimle alaya edecek kadar aklın var ama yazacak kadar aklın yok kusura bakma senin niyetin biseylerin devam etmesi değil açlık kusura bakma
Yazar inş
ne kadar beklemek lazım sence
yazmaz
Yazabilir