Akşam müsaitsen görüşelim mi dedim?

Arkadaşlar bilirsiniz benden 7 yaş küçük bir sevgilim vardı ayrılmıştık ve bana karşı hisleri olmadığını söylemişti ama ben çok özlüyodum ve bunu belirten bir mesaj atmıştım olumlu cvp geldi bundan cesaret alarak aklımda kalıcaģına sorayım dedim ve akşam görüşelim mi dedim oda antdayım 10 gün sonra kısmetse istla dönücem ozaman görüşürüz yazmış bu bence olumlu bişey ama iş değişmiş orda otelde çalışıyo daha detaylı konuşamadık akşam konuşuruz dedi biz yeniden bişeylere başlasak bile ben hayatta istemem orda çalışmasını birincisi hem uzak hem yazın orası cıvıl cıvıl kesin aldatır rus kızlarla bendeki şansa bak çocuk olumlu cvp verdi tam biseylerden ümitlenirken antda çalışması beni hüsrana düşürdü şimdi benim napmam lazım görüşene kadar bişey yapmıcam tabiki ama görüştüğümde nasıl davranıyım arkadaş gibi olup sevgili olayından uzak mı durayım boş hayallere kapılmadan iyice kafam karıştı çorba oldu zaten göz görmeyince gönülden ırak olurmuş ama yinede görüşücem ve bu işi çözümlücem ne olduğunu anlamam lazım
Akşam müsaitsen görüşelim mi dedim?