Sevgilim işteydi biraz tartıştık sonra tatlıya bağlamak için mesaj yazdım bana akşam konuşuruz yazdı bu saate kadar bir mesaj atmadı aramadı sizce ben mi yazmalıyım yoksa sessiz mı kalmalıyım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben olsam yazardım ama o yazsın neden sessiz kalıyor ki
Bugün atıştık biraz sonra tatlıya bağlamak istedim kendisi de işteydi akşam konuşuruz yazdı şuana kadar yazmadı ben gurur yapmam yazarım fakat onun yazmasını istiyorum o yazana kadar yazmam belkide ilişkiden sıkılmıştır
Senden dolayı olduysa seni bekliyor olabilir
Aradım açmadı
bizde yok hasret kalıyoruz elde var değer bilmiyor
Değer biliyoruz da böyle konularda hep ben alltan almak istemiyorum
Çocuk senin değerini bilmiyor anlamın da söylemiştim
Çok sevgimi belli ettim sadık kaldık oyuzden
Şanslı erkekler var 🤷♂️
Ben şanslı değilim
Tercihler yanlış 🤷♂️
Ilk 1 sene içinde çok iyiydi sevgimi belli edince bana karşı davranışı değişti gecen gun birde konuşurken bana dediği şey kötü olmak iyi hem sende seversin dedi
Kötü olmak iyi ne demek 🙄
Yani bazı erkekler şu düşünceye sahipler kötü erkeklere kızlar aşık oluyor bağlanıyor benim sevgilimde bana öyle dedi ben kötü olayım da sen seversin dedi bende dedim ki bana kötü davranan erkeklerden tam tersine soguyorum dedim
Şehir efsanesi onlar
Kötü davranan birine kadın erkek farketmez kimse aşık olmaz
Iki taraf içinde sevgi göstermek mutlu eder
Suçlu sensen eğer senden bekliyordur gurur yapmayın arkadaşlar seviyorsanız konuşun
Suçlu aslında kim bilmiyorum buraya yazdım da yarısı sen diyor yarısı sevgilin diyor
e hani bana anlatmadın ben püçmiyim
😅😅guldurdun beni anlatiyim kısa bi şekilde sevgilim ağır bir işte çalışıyor, bu iş dolayı iletişimi azaldı, bugün günaydın yazdı bende yazdım sonra aradan 1 saat geçti wpte çevrimiçi mesajımı görmemiş bende tabi kimle konuşuyorsun dedim anında gördü arkadaşımla dedi bende tabi kim o benim mesajımi bir kenara atip arkadaşına yazıyorsun dedim oda ekran çekti saatine bak arkadaşım la iş hakkında konuşuyoruz sen bana neden güvenmiyorsun kızlarla konuştuğumu düşünüyorsun dedi bende düşünmediğimi sadece mesajıma 2 saniye yazıp arkadaşına tekrardan yazabilirsin dedim oda zaten önemli bisey konuşuyorum sana geri donucektim dedi
Aynı benim sevgilim. Ss bile atmis sana, galiba sen cok fazla konusmay aliskinsin ve ilgi bekledin ama bence cocugun bir sucu yok, sen yazmalisin
Ya öyle çevrimiçi görünce bana diyebilir aşkım arkadaşımla iş hakkında konuşuyorum kusura bakma diye ben kim o benden önemli herhalde diyince kızdı ve güvenmiyorsun demeye başladı
Bence anlik gelisen bi olaydi yani bu kadar buyutme bide cidden bi insan gercekten sevgilisini aldatmiyorsa ama suclaniyormus gibi hissederse gercekten o insan sinirlenir
Sonda konuyu tatlıya bağlamak için yazdım özür diledim duygusal algıladım dedim sorun yok aksam konuşuruz olur mu yazdı az önce aradım açmadı sanırım uyudu
sizin dava yarina kaldi merak etme herkes dinlendikten sonra sinirler gevser yumusar 🫶🏻
Fazla üstüne düşmem bana baktım yazmazsa takmam ya
Yanii körkütük asik degilsen zaten takma o da yanasmazsa ama klise olucak seviyorsan git konus bencee
Seviyorum onunda sevdiğine eminim ama odun olunca sınır oluyorum
Ne zamandir birliktesiniz?
2 yıl
2 yili bir dusun, olumlu olumsuz. Hangisi agir basiyorsa ona gore adimini at ama bu olay bitirmek icin gecerli bir sebep degil yani ugras verilmesi gereken bir iliskiyse gurur yapmayin
Dün beyefendi arkadaşlarının evine gitmiş maç izlemiş eve geçince aricam dedi tm dedi 1 saat geçti aramadı sonra ben aradım açtı uyuyakalmışım dedi bende beni arıcaktn öyle uyurdun dedim sonra dedi ki telefonu şarja koydum uyuyaklamisim napim dedi özür dilerim yarın konuşuruz dedi bende dedim ki işten çıkıyorsun arkadaşlarınla takılıyorsun eve geçince uyuyorsun bana gelince uykum var yorgunum dersin dedim uf yaptı bugünde soğuk konuşuyor
Dünkü dediklerimi unut odun geldi odun gelicek kendini de yorma böyle erkekler için boş ver
Zaten bundan sonra inceldigi yerden kopsun kafasında olmaya karar verdim umursamaz olucam o arayana kadar mesaj yazana kadar bir adım atmıcam
bencede öyle yap knk
sessiz kalmalısın
Sizce akşam konuşuruz dediğinde neden yazmadı
hiç bir fikrim yok