Sizde üzülmeyin canlar💙💜💙💜
Hiç veda edemeden kalbini kırıp ayrıldığınız biri var mı?
Sizde üzülmeyin canlar💙💜💙💜

Oldu ama şartlar geregi olmak zorundaydı ahını almanın kötü olduğunu düşünüyorum eğer helallesemiyorsaniz bir yetim çocuğu bir hayvanı onun hayrına sevindirin derim üzerindeki ahın kalkması icin
Yapmalıyım helalleşmek çok önemli
Olabiliyorsa yap ama ters teperse belki nefret kin gibi hisleri olabilir onun adına bir hayır yapabilirsin bu niyetle
Oldu. şu an nişanlı. Günde yaklaşık 12 13 saat çalışıyordu, işteyken telefonla oynaması yasaktı ve ben benimle ilgilenmiyor diye trip atıyordum. Çok değer veriyordu, sevgisini hissettiriyordu ama ben gitmeyi seçmiştim. Ben ayrıldıktan sonra da barışmak için çok kez aradı. İçip içip sarhoş olduğu bile oldu. Bazen başıma gelen bir çok şeyi hakettiğimi düşünüyorum. Keşke bir insanın kalbini o kadar çok kırmasaydım. Beni bebek gibi severdi. Ondan sonra da bir daha öyle sevilmedim zaten hak etmedim de. Umarım şimdi mutlu olur
Aayyy tüylerim diken diken oldu cok üzüldüm bir seven bir daha gelmiyor
Benide seven biri cıkmadı
Maalesef öyle
Çok üzüldüm bende nasip diyelim artık her şeyin hayırlısı inşallah sende çok mutlu olursun üzme kendini geçmiş geri gelmez her insan geçmişinde çok hatalar yapar benimde oldu unutmak zor ama maalesef bir şekilde idare ediyoruz zaman her şeyin ilacı kendini üzme mutlu ol☺️ @gamzesari1
Cevap
3Cevap
Hiç olmadı hayır
Yok galiba
gecmis olsun
Saol canm
Olmadı
Olmadı.
Knk takipten niye çiktin beniii
Bi muhabbetimiz olmadı ya o yüzden çıkardım 🙈 senin adına sevindim umarım mutlu olursun 🤗
Saol canım içim rahatladı en azindan
Anladim olsun canm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?