çok gelir başıma, ama olması gereken'de bu olur bazen. belki en iyisidir. çünkü benim kal demem yeterli olmaz, belki hayalleri vardır, belki istekleri, belki hedefleri... kimseyi kal diye zorlayamam. gitmek istiyorsa, onun için iyiyse birşey gelmez elimden.. işte bu yüzden bağlanmaktan hep nefret ettim. çok çabuk bağlanan biriyim. ve bağlandığım insanların gitmesi özellikle beni hep derinden etkiler, iş yerinde çok olur bu, özellikle hep kafa dengi sevdiğim insanların gitmesi, boşluk yaratır bende. ne biliyim işte, b. ktan bir his...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
La 2015 senesinde bir kizi seviyordum. Ama deli gibi. Bunun hikayesi biraz uzun bunu bir ara paylasirim. Ben istanbuldaydim. Kix baska sehirde uni sinavina hazirlansin diye İstanbul'da kursa gindermisler. Baraji gecemeyince geri donmesi gerekti. O gun bir kiz icin ilk defa gozlerim dolmustu.
Evet hem de iki kez. Ama bu yasadiklarimdan sunu soyliyeyim ki her seyin mutlaka iyi bir sebebi ve sonucu var. Onceleri pisman oldum ama sonradan aslinda hayatin benim hayatima simdi tanidigim o iyi insanlari getirmesi icinmis butun bunlar. Yani diyecegim su ki fazla uzme kendini. Her sey mutlaka guzel bir sonuca varir.😉😇😊
Bunu defalarca kez yaşadim ve insan alışamiyo ki hayatında olsun istediklerin artık dokunabileceğin uzaklikta diiller ve elinden hiçbişi gelmiyo o an.. #sadecegözlerdenakanyaşkalıyogeri 🎈
dedecim. Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun. tanıdığım en iyi insandı. 1 yıl oldu ama öldüğünü kabullenemiyorum, sanki yaşıyormuş ama ben göremiyormuşum gibi hissediyorum.
En İyi Cevaplar