Ben ediyorum tamda şu an da.. O kadar zorki anlatamam sanki kalbim parçalara bölünüyor. Oysa ben onu o kadar çok seviyorumki nasıl dayanıcam onsuzluğa? Ben... sanırsam ölüyorum.
Kardeşim o Nişanlımla aramızda geçen bir olayı anlatım sana okursan tabiki... Nişanlım benden ayrılmıştı tamamen askere gidecektim ben uzun zaman ne arayıp ne sormuştu ben elimden geleni yapsamda artık bende pes etmiştim ; Anladım ki bitirmişti tamamen kafasında beni.. Müsaitsen eğer bir gün seninle görüşelim demişti bana uzun süre sonra.. Bana bensiz olmayacağını söyledi sustum dinledim sadece onu.. Bittiyse söyleceklerin artık gidebilirmiyim dedim.. Bana birşey söylemeden mi gideceksin Mehmed dedi? Sana olan duygularımı biliyorsun ; İçimde sana karşı kocaman bir aşk var kurtulmak istediğim bir aşk. Bit deyincede bitmiyor ne yazık ki.. Mehmed bitmicek ne olursa olsun ben senden vazgeçemem affet beni demişti... Fatoş ben senin yalanlarla dolu aşkını istemiyorum ; Elini tutup yanımda yürüyemiyecek bir kadınıda istemiyorum ; Ben artık kimsenin hakaretini falan duymak ıstemiyorum.. Evet canım çok yandı çok kırıldım ama geçicek eminim geçicek.. Ben bugüne kadar yaşadığımız herşeyin arkasındayım ; Bu aşk benim fatoş sen benim olmasanda... Senin yanında olmak demek gizli gizli yaşamak demek ; Ben artık çok yoruldum benim kimseden saklıyacak birşeyim yok anladın mı?
En İyi Cevaplar