Saatlerdir kendime gelemiyorum. Öğrenciyim tek eve çıkmıştım üst komşum da tek yaşıyordu. 7 aydır beraberdik resmen birlikte yaşıyorduk. Çok sık memleketine gidiyordu ailemi görmeye diye meğer ailesi eşiymiş. Akşam döndü memleketten özlem giderdik mükemmel vakit geçirdik sonra senle bir şey konuşmam lazım dedi. Evli olduğunu, eşinin memleketinden kopamadığını, şimdiyse hamile olduğunu ve memleketinde büro açıp oraya taşınacağını söyledi. Şoktan hiçbir tepki veremedim gittim evinden sadece. Şimdi napıcam çok kötü hissediyorum. Bu kullanılmışlığımı nasıl unutucam? Geçer değil mi bu da?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın bunu "mükemmel" vakit geçirdikten sonra açıklamasına mı takılayım. 7 aydır memleketine gittiğinde senin bunun peşine düşmemiş olmana mı. Hiç iletişim kurmuyır muydunuz o gittiğinde. Bişeyleri saklamasından anlayabilmen lazımdı. Bazı yorumlarda karısına söylemelisin falan yazmışlar. Bulup söylesen hiç bişey değişmez. Kadın bir de hamile.. suçlu olan sen olursun. Eşine kızar ama bişekilde affeder belki bilemezsin iç dünyalarını. Adamın ucuzluğundan olan sana oldu ama içindeki yangına çare olmaz karısına söylemen. Boşvereceksin. Yaşaman gereken bir tecrubeymiş diyip yoluna devam. yüzde 80 ihtimalimi söylüyorm ki o adam memleketine gttiğnde bişekilde seninle tekrar iletişme geçecek ve bu seferde senin yananına gelmek için karısına yalanlar söyleyeck. İşte sen bu aşamada doğru kararı vermen gerekiyor. Geçmişi bırak onundeki kararlarını düşünmeye başla. He bir de kullanılmışlık yok ortada. Bu hissi kafandan at. Sen bu ilişkiyi bile isteye yaptığın yaşadığın için onunla beraberken mutlu olduysan kullanılmış olmuyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılMemleketine gittiğinde annesiyle babasıyla fotoğraf atıyor. Geldiğinde şunu yaptık bunu yaptık diye annesinin yaptığı yemeğe kadar anlatıyor. Eşi zaten onum anne babasıyla yaşadığı için böyle olması çok normal.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünmemeye çalış, Herkes ektiğini biçer, daha gençsin bir daha asla tanıyıp, güvenmeden aynı evi paylaşma, ilkinsede kendini meşguliyetlere ver , işe güce gezmeye seni mutlu edecek şeyler yönel, arkadaşlarla vakit geçir, doğa vs yürüyüş kötü düşünceleri beyninde uzaklaştır bir daha tanıyıp , Ailesi bilmediği biri ile olma çevre tavsiyesinde kulak ver arkadaş falan o zaman evli olup olmadığı anlarsın onlar tanıyıp ettiği biriyle tanış internet herkes birbiri aldatıyor sanaldanda sevgili yapmayın, seninki çok çakalmış iyi saklamış, çelişkili sık aramayan cevap vermeyen, kafasına göre evlidir ya da kişilik bozukluğu var dır
genel olarak karımla cinsellik yaşamıyorum yalanı söylüyorlar. Geçen aldatılan eş haftada 3 kez birlikte oluyoruz demiş. Kızla sadece cinsel içerikli konuşmaları yok sevgili gibiler ama anladığım kadarıyla her gün sanaldan yapıyorlar demiş hem eşiyle haftada 3 diyor, hem diğer kızla yakalamış karısı konuşmaların cinsel içerikli altta linki..
42 yaşındayım, 19 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var. Dün aldatıldığımı öğrendim, ne yapmam lazım?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi niyetli birisin bence bu bir tecrübe oldu böylece kimseye güvenmemen gerektiğini anladın senin için çok üzücü bir durum ama maalesef hayat da böyle kötü seylerde oluyor belkide sen fazla güvenip inanıyorsun bence artık kimsenin dediğini doğru kabul etme önce kendin değerlendir örneğin adamla birlikte yaşıyorken telefonuna bakabilirdin ya da onu iyice araştırıp öyle birlikte olabilirdin kendini korumayı öğrenmelisin kendi değerinin farkına var artık emin olmadan kimseyle arkadaşlik dostluk veya sevgili gibi yakın ilişki kurma çünkü değmez ve üzülen sen olursun
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılHayatıma giren erkeğe ben kimliğini göster demiştim kendimi sağlama almadan adım atmam, sen göz göre göre halinden de memnunsun bu böyle gider kafasıyla az değil 8 ay boyunca takılmışsın. Bugün bu adam çıktı yarın bir gün karşına elbet biri çıkar ama sen yine hiç üstüne düşmeden araştırmadan bir ilişki yaşarsan 3. cü de 4. cü hep böyle sorun çıkmaya devam eder. Aklını başına al öyle düşün o adam seninle olmasa karısını başkasıyla da aldatmaya devam eder tadını almış bir kere ama sen madem ciddi güzel bir ilişki istiyorsan ona göre sağlam adım at.👌
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
106Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatının bir döneminde burada herkes yaşamıştır atlatıyorsun emin ol
00 Yorumla
+1 yılGörüşmeyi keseceksin olacak bitecek yani ben anlamıyorum zaten bu evli olan insanlar niye gözü dışarıya kayıyor ben anlamıyorum gerçekten bana bunu birisi anlatsın yıllarca çözemediğim tek şey senin bir eşin var bir Helalin var Eğer gerçekten flörtöz olduğunu düşünüyorsa bir insan evlenmeyecek arkadaş bu kadar basit ama ben insanları artık çözemiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Gözleri doymuyor çünkü ve bazı pis niyetliler gibi hergün aynı pilav mı yenir mantığıyla bakıyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılEvet seks normalde kullanılma değildir. Ama burada hem vücut, hem duygular, belki gelecek hayalleri bütünüyle kullanılmışsın. Ama şu an dön bak kendine, bir hayatın var, okuduğun okul var yeni tanıyacağın insanlar var. Daha dürüst daha düzgün ve seni sevecek insanlar var. Bu adam sevmemiş. Valla sadece yazmış olmak için yazmıyorum üzüldüm bu durumuna. Paran varsa bir tatile gitmelisin kamp gibi bir şey olursa çok daha iyi olur. Bu yaşadığından dolayı kendini soyutlama yeni insanlar tanı. Unutma başkasına aşık olduğun an tüm bunlar o adama edilecek küfürden öteye gitmez. Bu durumu da bence kimseye anlatma Türkiye bu durumda erkeği değil kadını suçlayacak tonlarca aptalla dolu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisinizden buyuk kisilerle takilirsaniz yani boyunuzu asan islere girerseniz boyle olur. Muhtemelen bu adam senden buyuk. Bu kizlarin buyuk, olgun erkek takintisi devam etrigi surece boyle seyler cok yasarsiniz. Kendi yaşitiniz olunca ne oluyor? Sizren en fazla 3 yas buyuk kisiyle olumca ne oluyor? Ha erken yasta evli olan erkekler var mi var. Ama birileriyle de bu kadar cabuk ve rahat iletişime gecerseniz boyle olur. Adam bildigin çıtır kızı almis,7 ay boyunca keyfine ve tadina bakmış. Siz boyle erkeklere cok duserseniz boyle olur. Devir zaten daha da dikkatli olma devri. Herkes guvensiz ve çakal. Boyle bir devirde birileriyle ic ice yasamak, aninda guvenmek, iliskiye girmek hangi kafa anlamıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük olgun erkek takıntım yok ilkti bu. 27 yaşında tanıştığımızda o 26 ben 20ydik. o kadar büyük bir yaş farkı da yok.
Cevap sahibi+1 yıl6 yasta bana gore fazla. En fazla 5 olmalı. Yorumumda yazdigim gibi erken evlenenlerden o zaman. Dedigim gibi bu devirde bu şeyleri yapmak boyle seylere sebep oluyor. Daha dikkatli olmak lazim. Erkeklere cok guvenmeyin. Ben neler neler duydum, duyuyorum. Ablam psikolog. Meslek geregi bana yasananlari elbettr anlatmıyor ama erkekler konusunda bak boyle boyle yapanlar var dikkatli ol diyor. Yani demek ki bu bazi erkekler bu kizlari psikologa dusurecek hale getiriyorlar. Fena kandirilmissin. Biraz gozun acik olsun. Avrupada yaşamıyorsun. Turk milleti çakallıgi zekilik sanan, kandırmayi marifet sayan ulkenin insanlarini barindiriyor. Ben dayima, amcama guvenmiyorum kaldi ki elin erkegine guveneyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna benzer bir olay bende yaşadım uzun uzun anlatıcM okursun umarım.
Üni okuyordum son senemdi , biriyle sevgili olmustum cokta begenyodum cok hosuma gidiyordu , 1 ay sonra artk bende kalmaya basladı haftada 2-3 gün bazen 3-4 gün , cok güzeldi her şey beraber yaşıyorduk yemek yapıyorduk beraber temizlik vs ama her hafta sonu istisnasız her hafta sonu memleketine gidiyordu , gitme diyordum bizimkileri cok özledim diyordu her hafta insan mı özler… neyse dedim bir gün bir sekilde ögrendimki memleketinde sevgilisi varmış deli gibi sevdigi asla kopamadıgı, ama o da bunu istemiyormuş , zorla güzellik olmuyo işte. Neyse her hafta onu görmeye gidiyormuş ögrenince yıkıldım senelerce kendime gelemedim00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçık konuşacağım, ben senin gibilere hiç acımıyorum daha doğrusu acıyamıyorum. Sen kendi ellerinle bunları yaşamana sebep oldun. Hiç kimseye bu kadar teslim olmayın, hiç kimseyle bu kadar çabuk cinsellik yaşamayın hatta evlenene kadar yaşamayın. Her şeyi o kadar çabuk yaşayıp o kadar çabuk tüketiyorsunuz ki...
318 Yorumla- +1 yıl
@atomxyz kız toy hata etmiş bir daha asla tanıyıp, güvenmeden kimse ile yakınlaşmaz bu devirde insanlar çok bozuk, efendi adam hanım hanımcık kız dediğin bile karakteri bozuk çıkabiliyor, herkes dışarıya kendisini mükemmel tanıtıyor evli kadınlarda söylemiyor 8-9 kez beraber olduktan sonra anladım yazmış bir erkekte
- +1 yıl
Bencede,!
Şoke oluyorum burdaki paylaşımları okudukça.
Dünya ne hale gelmiş.
Herkes herkesle cinsellik yaşıyor ve normalmiş gibide utanmadan bunu savunuyorlar
Evlenme zamanı gelince de doktora gidiyorlar, hata tecavüze uğradım diyenler bile var.
Birde bile bile daha evli ya da ilişkisi olup bunu bilenlerde var.
- +1 yıl
@atomxyz Evli bir kadınla sevgiliyim, boşanıp benimle evlenmesini istiyorum! Sizce eşini aldatan kadından eş olur mu? ↗
yazmış bu da erkek evli kadın sevgilisi onunla evlenmesi istiyormuş
Allah ıslah etsin - +1 yıl
@atomxyz gündüz kuşağı program hayatın içinde gerçekleri anlatıyor, insanlar zaten bozuldu tv programları ahlakı bozduğunu sanmıyorum, zaten çatır çatır aldatıyorlar sadece sosyal medya tv yaygınlaşınca, daha çok haberler yansıdı eskidende aldatma vardı ama teknoloji ile daha yaygınlaştı,
Cevap sahibi+1 yılAlın benden de o kadar. Buradaki soruları okudukça biz ne ara bu kadar yozlaşmışız diyorum. Televizyondakileri hiç söylemiyorum bile. Allah hepimizi ıslah etsin.
Soran+1 yılBenim acınacak bir durumum zaten yok. Etrafımdaki insanlara anlaşamıyorduk bitti dicem sadece burada içimi dökmek istedim kimseye anlatamayacağım için. Evet biraz hızlı yaşadık bazı şeyleri ama altlı üstlü oturup çok fazla vakit geçirince ister istemez böyle oluyor.
Cevap sahibi+1 yılİşte anlatmak istediğim tam da bu. Altlı üstlü oturunca ister istemez böyle oluyor diyorsun ya, kilit nokta bura. Prensip sahibi olmalısın, sınır sahibi olmalısın. Hemen ipleri gevşetip yelkenleri suya indirmemelisin. Evlilik dışı cinsel ilişki yaşamayın, bunlar size ders olsun. Bakın, kullanıldığınızla kaldınız. Ne gerek vardı bunlara? Bazı şeyler için evliliği beklemiş olsaydınız bu kadar sarsılmayacaktınız çünkü ne kadar inkar ederseniz edin cinsellik güçlü bir bağ ve yaşadığınız büyük bir travma. Herhangi bir ilahi dine inanıyorsan da çok büyük bir günah. Onunla kim bilir ne hayaller kurmuştun? Umarım ibret alırsın.
- +1 yıl
Adam zaten şerefsiz. Ama herkes kendisisinden sorumlulu. Şerefsiz çokya, sen eyer kendine sahip çıkmazsan böyle çok harçsnirsin.
Şimdi etraf hırsız dolu diyelim,
Sende bilerek isteyerek kapıyı açık bırakırsan ne olur?
Hırsız dalar değilmi?
Sigorta yaptırsan evi,
Beş kuruş alamazsın
Çünkü kapıyı açık burakan kendinsin
Kendi sorumluluklarında var Reza. Evlenmeden kimse kendini salmasin
Anasının babasının rızası bile yok. Başına daha kötü şeyler gelmediğine şükretsin
Cevap sahibi+1 yıl@reza5234 Pek hoşunuza gitmeyecek bir görüş olacak ama adamın teknik olarak pek bir suçu yok. Onun niyeti yatıp, kullanıp bırakmakmış. Başarılı da olmuş. Adam birliktelik istediğinde de kız koyun gibi razı olmuş. Kız kendi hür iradesiyle yaşamış her şeyi. Adamın evli olup olmadığını sormamış, sorgulamamış bile. Sorsa da adam bekârım diye yalan söylese evet, yalan söylediği için suçlu olur ama bu durumda suçlu sayılmaz. Niyet olarak kötü biri ama bu onun seçimi, ona bir şey diyemeyiz. Kötü insanlar her yerde varlar ve hep de olacaklar. Onlardan korunmak için gerekli tedbirleri almazsak, sınır ve prensip sahibi olmazsak sonu böyle olur işte. Kandırıldıysak bu bizi kandırandan önce bizim suçumuzdur.
Cevap sahibi+1 yıl@sevgiliruhum Sen daha güzel açıklamışsın 👍
Cevap sahibi+1 yıl@reza5234 Tecavüz farklı bir olay, burada kızın kendi rızası var. Ayrıca, ben hiç o zihniyette biri değilim. Ben hatasızım, günahsızım diye bir şeyi öne sürmedim ve sürmem. Kız ders aldıysa da konu zaten kapanmıştır. Ders almasında bir faydam olduysa ne mutlu bana...
- +1 yıl
Hayır olayı başka yere çekmeyin.
Isteyerek bilerek onunla bununla cinsellik yaşayıp
Daha sonra evlenince
Sıyrılmak için,
Tecavüze uğradım diyenler var. Bunu yakından tanıdığım biri yapmıştı.
Öyle gerçekten tecavüz değil yani. Bunu kapanması durumu çok değiştirir. Çünkü kendi elinde olan bir şey değildir
İyi olmuş
Çok iyi olmuş
Evlilik dışı/öncesi ilişkinin hazin sonu bu
Herkesi angut kendinizi zeki sanmanın hazin sonu bu.
Ne kural tanıyorsunuz ne inancınız var
Ahırından ipini koparmış öküz gibisiniz...
İnsan; inancı ve kuralı olan varlıktır.
Bunu öğretecek hayat sana da...
22 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden ilişki yaşadım diye bana bunları söyleyemezsin. benim inancım yok evet doğru kabul ettiğim bir ideoloji var. doğrularımız kesişmek zorunda değil ve bu sebeple ben sana, senin gibilere hakaret etmiyorsam sen de fikirlerini kendine saklayacaksın ya da düzgün üslupla dile getireceksin. laubaliliğin saygısızlığın hiç gereği yok.
- +1 yıl
Heee bebisim heee
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel sıyrıldın işin icinden sen kullanıldım diyerek sen bir k. sar s. tuksun o.. sun kullanilmak nedir sen böyle olmasan bunj zaten yapmazdın tecavüze ugradigin zaman yaygarayi kopartirsin kendin yapinca sorun olmaz kullanildim olur isine geldi mi namusluyum isine gelmedi mi namussuz olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılevet kullanıldım. bunu sadece cinsel mânâda söylemiyorum. ben onu sevmiştim çok hem de. hem duygusal hem cinsel anlamda her şeyimi sömürdü. benim beklediğim tek şey sevgisiyken evli olduğunu söyledi. ne olduğu fark etmez burada namusuna dil uzatılacak biri varsa odur.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKeni düşen ağalamaz biraz tanısaydın ailen kim deseydin memelekete kime gidiyorsun deseydin yani insan evine gittiği birini hiç mi tanımaz bir konuda takılıp kalmışsınız başka bir şekilde iletisiminiz olmamis beliki bunun baska acıklaması yok adam pisliğin teki tamam ama sende bu kadar a ptal olma
10 Yorumla
+1 yılHerhalde olacak. O yüzden kapalı yerlerde bulunmamalisiniz. Birlikte oluruz diyorsanız mesafenizi koruyacakdiniz, ki mutlaka olur.
Olanda olmuş. Bir çok insan bu hatayı yapıyor evlenmeden önce, ama ikinci kere olmamali, yoksa artık önüne gelenle yaparsın. Normal olsaydı yakınlarınada anlatırdın değilmi, ailene falan?
Yani normal olmadığını biliyorsun.
Bu sitede hiç normal değil, gençlerin aklını başından alıyor. Ortalama en çok konu seç ve normalmiş gibi yazıyorlar utanmadan
Çok tehlikeli olmuş net10 Yorumla
+1 yılKardeşim onun böyle yapması ne kadar saçma bişe ise senin bekarken nikahsız onunla resmen birlikte yaşaman da doğru değil keşke onun yanlışından önce kendi hatanın farkına da varıp bunu birdaha yapmaman belki söylediklerime sinirlenirsin ama kardeşim inan bana bende hemcinslerimden nefret ediyorum bu konuda
20 Yorumla
+1 yılBu hayal kırıklıgını onun eşine anlatabilirsin. Hamile bir eşi var karısını aylarca aklına gelmede aldatıyor sonra vicdan yapıyor he pezvnke bak sen. Özür dilerm ama aptl olmayın korkmayın aldatıldım diyip sineye cekmeyin. Hayatını mahvetmek için herseyi yap karısına herseyi anlat yazık bugun seninle aldatılan kadın yarın baskasıyla yine aldatılacak
10 YorumlaAdam sana kazık atmış ana ikinizde bir yıl normal karı koca hayatı yaşayarak tecrübe kazanmişsiniz, tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesiymiş, olsun artık yapacak bir şey yok, ben sana değilde evli olan adama suç veriyorum bu kızla ilişki yaşamaya başladıysan evli olduğunu söyledi bu kız ister yapar istemezse kendine yeni sevgili bulur bu kızın en guzrl zamanını çalmakla hata yapmış, zaman aşk acısını dindirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu banaa troll gibii geldiii eğer gerçekse sizinde hatanız var koynuna gireceğine e devletten falan medeni durumuna baksaydınız o kadar samimisiniz hiç mi yanınızdayken eşi vs aramadı annesiyle konuşurken eşinden bahsetmedii...
Gerçeksede geçmiş olsun unutursun zamanla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi olmuş senin gibi okuyorum ayakları yapıp binlerce kişinin yuvasını dağıtan var sen okumaya mı gidiyorsun başka şeye mi tanımadığın adamla ne işin var araştırmadan sazan gibi atlarsan böyle olur sana üzülmeyi deniyorum ama yapamıyorum
474 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO adamda
Cevap sahibi+1 yılBir numaralı karaktersiz
Cevap sahibi+1 yılİkinizde aynısınız al bunu vur ötekine
Cevap sahibi+1 yılYazık değil mi o hamile kadına senin akılsızlığın yüzünden neler çekecek adam seninle fingirdedi şimdi adam gidip karısına kotu davranacak
Cevap sahibi+1 yılAraştırsın pardon
Cevap sahibi+1 yılBilmemiş diye bir şey mi var
Cevap sahibi+1 yılHer önüne gelenle yatsın o zaman arastirmadan boyle bir sey yok yani
Cevap sahibi+1 yılİnsan sevgilisini arastirmaz mi tanimadigi adamla yatmak ne ayrica
Cevap sahibi+1 yılValla canım benim akıllı olmazsan * çok olur
Cevap sahibi+1 yılUyanik olsaydi güya hukuk okuyor
Cevap sahibi+1 yılNerde bunda akıl
Cevap sahibi+1 yılAcikgozlu olmak zorunda yatip kalkiyor bide adamla nikah yokken
Cevap sahibi+1 yılMüstehak bunlara
Cevap sahibi+1 yılSen kendini kullandirmayacaksin yoksa erkek kullanir hic affetmez
- +1 yıl
@reza5234 saçmalama, araştırmak için sadece medeni durumuna bakmak yeterli, kimlik de değil çok mu zor e-devlet ac demek. Korkan açamaz, korkmayan açar bu karar basit. Asıl suçlu devlet ki artık kimliklere medeni durum yazmıyor ama yine de çözümsüz değil. Boşuna körü körüne atlayanlari savunmayin. Bu onu hakli çıkarmaz
Cevap sahibi+1 yılBu bi kere nikahsız ve adamla cinsel iliskiye giriyor o zaman kimse kusura bakmasin bu her şeyi göze alıyor demi terk edilmeyi de göze aliyor her seyi de göze aliyor bi kadin akilli olacak yoksa erkek hiç acımaaaz
Cevap sahibi+1 yılKendini bu duruma sokmayacaksın uyanık olacaksın senin ne işin var sen okulunu oku
Cevap sahibi+1 yılSenin ne isin var adamla yat kalk hayat yaşan
Cevap sahibi+1 yılYanlis
Cevap sahibi+1 yılZaten okuldan sonra bulurdu biri evlenirdi ne gerek vardı
- +1 yıl
Harikasın bu yorumlar olması gereken Türk kadını. Herkes böyle düşünse zaten aldatma diye bir şey olmaz. Kadin hayır demeyip erkeğe bacağını ayırırsa erkek tabiki atlar, kadınlar berbat artık günümüzde büyük suç kadınlarda erkeklerde değil. Kadın evet demezse erkek hiçbirsey yapamaz...
Cevap sahibi+1 yılErkek zaten kullanmak için yaklaşıyor
Cevap sahibi+1 yılBunlar akilli olacak
Cevap sahibi+1 yılAkilli olmazsa çöp gibi bir tarafa atarlar
Cevap sahibi+1 yılBak kullandi kullandi simdi karisinin yanina gidiyor
- +1 yıl
@Hayatgercek düşünmemeye çalış, kızın yaptığı zaten hatalı asla tanıyıp, güvenmeden aynı evi paylaşma, yazdım zaten daha neden halen kızla uğraşıyorsun adamda hiç mi hata yok siz günahsız mısınız zaten hatasını söylüyorum toyluk yapmış. Müslüman! Ayıp araştırmaz, örter. Ayıp araştıranın ayıplarını Allah ortaya koyar.
Cevap sahibi+1 yılZaten adam da karaktersiz ama bu erkeklerin huyunu bilmiyor mu akıl yok mu erkekler ne için yaklaşır kullanmak için yaklaşır demi
- +1 yıl
kızın yaptığı zaten hatalı asla tanıyıp, güvenmeden aynı evi paylaşma, yazdım zaten daha neden halen kızla uğraşıyorsun adamda hiç mi hata yok siz günahsız mısınız zaten hatasını söylüyorum toyluk yapmış. Müslüman! Ayıp araştırmaz, örter. Ayıp araştıranın ayıplarını Allah ortaya koyar.
Cevap sahibi+1 yılBak noldu yazık kizla iliskiye girdi girdi karisinin yanina donuyor
Cevap sahibi+1 yılErkekler karisini asla birakmaz asla
Cevap sahibi+1 yılYuvalarini dagitmaz boyle kızları kandirir birakirlar
Cevap sahibi+1 yılAkilli olacaksin akilli uymayacaksin erkeklere
Cevap sahibi+1 yılDaha anlar insallah
- +1 yıl
Bunlardan çok var artık günümüzde, erkeğinde işine geliyor nasıl olsa veren çok. Ama böyle kadınlar hem kendini yakıyor hemde yine bir başka kadını yani erkeğe her durumda hiçbir şey olmuyor daha iyi onun için bir değil iki kadın ya da para verip işini görmesine gerek kalmıyor parası da cebinde kalıyor. Geri de gidip temiz kadın arıyor yine böyle kadını almak evlenmek bile istemiyor e bu durumlarda olan sadece kadınlara oluyor. Birde bunun ikinci leveli var, sitede bu sorulardan da çok var 😅 eyvah hamileyim ne yapacağım sevgilim beni terk etti çocuğu aldır diyor🤣 bitmez bunlar çünkü ahlâk namus nedir bitirdiler toplumda, ha birde kendileri gibi olmayanı da yobaz ilan ederler😉 gülmemek elde değil. Kim yobaz kim kaşar çok belli ama bitmez bunlar konuşmayla da bitmez anlatmakla da
Cevap sahibi+1 yılMusluman diyip diyip durma konumuzla ne alakasi var sen de erkek degil misin hanginiz farkli acaba uc bes tane ya var ya yok gelmis burada konusuyorsun sen nasilsin acaba o da var
Cevap sahibi+1 yılBu da gelmis konusuyor da acaba bu nasil
Cevap sahibi+1 yılCar car car yorum yapiyor bu da erkek bu mu farklı sanki hepsi ayni valla hic gormedim farklisini
Cevap sahibi+1 yılBiz adamin karaktersiz oldugunu zaten soyledik
Cevap sahibi+1 yılSen bide kendine de bi bak
Cevap sahibi+1 yılO da var sen bide dön kendine bak
Cevap sahibi+1 yılAdami elestiriyorsun acaba sen nasilsin
Cevap sahibi+1 yılZavallı sensin senin hemcinslerin kandırıyor
Cevap sahibi+1 yılSenin gibiler yapiyor işte sen kendinden utan ilk once
Cevap sahibi+1 yılSen ne kadar temizsin acaba burada konusuyosun
Cevap sahibi+1 yılSenide gorurum ben
Cevap sahibi+1 yılBi kadin nikahsiz iliskiye giriyorsa kardeşim bitti konu
- +1 yıl
@reza5234 kimsenin ayıbını araştırdığımiz yok, zaten kendi bu soru ile ayıbını ortaya kendi dökmüş. Sen kendine bak ayrıca, biz böyle olsak böyle konuşur muyuz, onu savunur hatta destekleriz. Sen kafayı yemişsin, o ayıbı yaparken Müslümanlığı düşünmüyor da biz konusunca mi suç. Adam haklı dedik mi. Genel konuştuk ama erkek verene hayır demez dedik, adam haklı ya da suçsuz demedik iyi oku
Cevap sahibi+1 yılO zaman gelip burada konuşma
Cevap sahibi+1 yılAllahla benim aramda olan şeye sen karışma tamam mı ben bilirim ne kadar Müslümanım değilim
Cevap sahibi+1 yılArastirdigim yok benim kiz zaten kendi anlatmis
- +1 yıl
Evli bir kadınla sevgiliyim, boşanıp benimle evlenmesini istiyorum! Sizce eşini aldatan kadından eş olur mu? ↗ ,,
evli kadınla sevgiliyim yazmış kadınlar arasnda yok mu ahlaksız
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden nikahsiz ilişki her iki tarafada yüktür en çokta kadina
Cevap sahibi+1 yılBiz zaten burada kadini elestiriyoruz?
Cevap sahibi+1 yılEn cok kadinda hata gorduk senin algilamanda problem mi var
Cevap sahibi+1 yılBiz kadinlar melek mi dedik
- +1 yıl
Evli bir kadınla sevgiliyim, boşanıp benimle evlenmesini istiyorum! Sizce eşini aldatan kadından eş olur mu? ↗
evli kadınlarda aldatıyor sadece erkeklere atamazsın erkeğinde kadınında ahlaksızı vardır yaşın yanında kuruyuda yakıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSus artık ya
Cevap sahibi+1 yılYazma bildirim gelip gelip duruyor sanki biz kadinlar melek dedik
- +1 yıl
@reza5234 sen hem niye bizi kariştıriyorsun lafa, biz seni nasıl birisin dedik mi, sen kendine bak, demekki aynı halt olmasan onu savunmazsın. Sen bizi araştırmak yerine dönde aynaya bak...
Cevap sahibi+1 yılBize arastirmayin diyene bak milletin sorularini buraya atiyor
Cevap sahibi+1 yılBu erkekler ne kadar beyinsiz yav
Cevap sahibi+1 yılDengesiz kendiyle celisiyor
Cevap sahibi+1 yılNe yaptığı belli degil
- +1 yıl
Benim engelledi mi ne yaptı korkak 🤣 sen devam et gizli. Engellenen üye görüşü diye çıkıyor artık bu densiz korkak
Soran+1 yılOkulumda zaten gayet başarılıyım ayrıca kimsenin yuvasını dağıtmıyorum. Evli olduğunu bilsem onunla asla işim olmazdı. Sevdim güvendim işte karşıma yanlış insanın çıkması benim suçum olmamalı.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin eski kimlikse kimliğine, değilse e-devletine bakmadan kucağına atlamanın cezasını çekiyorsun, üzülecek durumun yok yani, günümüz kadınları vermeyi zaten çok seviyor red diye bir şey yok sonuç kaçınılmaz...
02 Yorumla
Soran+1 yılYa neden durduk yere bakayım anlamıyorum insanlar gerçekten bakıyor mu? Hiçbir şekilde şüpheleneceğim bir durum olmadı durduk yere niye bakmalıyım anlayamıyorum.
- +1 yıl
İşte bu yüzden durduk yere de olsa bakacaksin kimseye güven olmaz. İlk başta medeni durum sorulur sonra da baktın iş ciddiye gidiyor teslim olmadan emin olmak lazım. Yoksa bu sonuç kaçınılmaz şimdi eyvah yapan sen olursun işte böyle, erkeğe bir şey olmaz bu yüzden durduk yere diye bir şey yok bakacaksın. Kendine güvenen korkusu olmayan açar e-devleti. Ama korkusu olan atlatır sende şüphe edersin ve gerekirse kavga çıkar ama üzülende olmazsın bu kadar basit
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddiyim. Mahkemeye başvur. Bu adama dava aç. Gerekirse o büroyu açacak para bırakma onda. Mahkeme sayesinde zaten memleketindeki karısına ulaş. Telefonda bir bir anlat her şeyi. Böyle böyle bana evli olduğunu söylemedi , beni kandırdı , aynı evde yaşadık diye anlat. Çeksin cezasını Allah'ın belası. Her haltı yiyecek sonra mutlu mutlu memleketine dönecek. Fırsat verme bunun gibilere. Sana yazık değil mi?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTazminat davası aç. Sessiz kalma.
Alan razı veren razıymış, kullanılmışlık yok kandırılmışlık var. Eşine ulaş ve nasıl bir haysiyetsizle birlikte olduğunu anlat.
416 Yorumla- +1 yıl
Merhaba. Bende görüş paylaştım. Soru sahibi görür mü bilmiyorum ama kimse dava açmaktan bahsetmemiş. Tazminat davası açılması gerekiyor. Adamın yaptığını yanına kâr bırakmamalı. Birileri daha yazsa soru sahibi farkeder aslında ama herkes işine yoluna bak yazmış. Böyle olmaz ama.
- +1 yıl
@ilay22 soru sahibi sizmisiniz
- +1 yıl
Bakın , ortada bir yalan - dolandırıcılık var. Kendi kimliğini gizleyerek bir insanı kullanma durumu var. Normal şartlarda evli bir erkekle beraber olduğu için kadına tazminat davası açılır. Ama burada adam evli olduğunu gizleyerek kendini bekar olarak tanıtmış. Buna benzer bir olayda 100 bin lira tazminat davası açanını gördüm. Adamın yaptığı suç. Bedeline katlanmak zorunda.
- +1 yıl
@ilay22 Çok saçma ve boş konuşmuşsun. Hayır dava açsan açarsın 100 bin değil 10 milyonluk dava açarsın ama hakim de sana yediğin yanına kâr kalsın sağdan sağdan devam et der. Adamın yalan söylediğini nasıl ispat edecek? Adam derse mahkemede yoo ben ona bekarım demedim evli olduğumu biliyordu. Ne olacak? Hatta adam daha da ileri gidip bu kız benimle para karşılığı birlikte oldu karşılığında benden para aldı derse ne olacak? Hukuki olarak iddia sahibi delillerle iddiasını ispatlamak zorunda öncelikle. İspat edeceği hiç bir şey yok ortada. Kaldı ki ispat etsen ne olur zorlama yok bir vaat yok bir ikna yok ortada seviyorum demiştir en fazla. Mahkemede tekrar seviyorum ama evliyim ne yapayım der bitti gitti. Siz ne kadar kolay sanıyorsunuz öyle her şeyi 😂
- +1 yıl
@34Constantine adama seninle son kez konuşmak istiyorum der. Ses kaydını açar. Her şeyi itiraf ettirir. Gözünüz de her şeyi büyütmeyin. Burada adamın savunulacak hiç bir yanı yok. Kadın da suçsuz değil elbette fakat evli bir erkekle beraber olmayı isteyen biri de değil. Adamın suçu boyu kadar !
- +1 yıl
@ilay22 TCK madde 133;
“Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. her şey o kadar kolay değil hanımefendi. - +1 yıl
@ilay22 bu kadar cahilsin. Ses kaydı sadece savcılık izni ile emniyet güçleri tarafından yapılabilir. Senin yaptığın ses kaydı mahkeme tarafından delil olarak kabul görmez. Hatta gizli kayıt yapmaktan suçlu bile olursun. Sen aç ses kaydını ben kayıt olduğunu bile bile 35 kişi öldürdüm diye detaylı detaylı anlatayım. Mahkemede kabul görmez.
- +1 yıl
Mahkemede delil olarak sunulacak kayıta bağlı bir durum bu söylediğiniz. Kadın mahkemeye bekar olduğunu söyleyen bir adam yüzünden başvuruyor. Bu cümleyi adamın ağzından alması mahkemede de söyletilmeye çalışılacak bir durum olur. Aynı şekilde kadın illa ki başka arkadaşlarıyla olan konuşmalarında bu kişiyi anlatmıştır. Tarihe bakılarak bunlarda delil olabilir , ya da anlattığı arkadaşları / çevresi şahitlik edebilir. Evli olmadığını söyleyen erkekler bundan önce nasıl ceza aldıysa buda aynısı alır. Derdine düşmeye gerek yok onlar bizden daha iyi bilirler !
- +1 yıl
@34Constantine cahilsin ayağına durumu normalleştirmeye mi çalışıyorsunuz? Her türlü kanıt bulabilir. Bir adamın suçsuz olduğunu kanıtlamak mahkemede inkar etmesine dayanmıyor maalesef. Bu tarz durumlar insanlar tarafından kapatılıp geçiştirilmese zaten kimse bunları yapmaya en başından cesaret edemezdi. Susup oturacağına hakkını savunsun kadın. Bir daha kimse bunlara cesaret edemesin.
- +1 yıl
@ilay22 Durum zaten normal. Kız tanımadığı etmediği adamla aylarını harcamış sonra da gelip lololo yapıyor. Bu kadar basit. Sen aklın sıra değişik planlar kuruyor olabilirsin ama o iş öyle olmuyor. Söylediklerin hem yanlış hem kanunen suç hemde oluru olmayan şeyler. Sen kabullenmek yerine hala kendince haklı çıkmaya çalışıyor komik duruma düşüyorsun
+1 yılAdam bildigin yoklugunu gidermis allah sabir versin elbet bu da gecer
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılSen avukat olacaksın hakkını ara. Yanına bırakma. Tıpış tıpış gitmişsin evden. Bayrakları aç savaş.
21 Yorumla
+1 yılBu da bir şey mi 2 yıldır beraber olduğum kadın erkek çıktı. Yetmez gibi bir de Sünnetsiz hadi bakalım kim daha iyi senaryo yazara hoş geldiniz. 😊
00 Yorumla
+1 yılİnsan hayatta yanlış kişilerle tanışıp güvenebilir, bu senin suçun değil. Yalanı söyleyip umutlarla oynayan utanmalı… kendini sev , kendine güven, pozitif düşün.
Hepimiz gerektiğinde kötü tecrübelerle karşılayıp hayata karşı ayakta kalmayı öğreniyoruz. Hayatta hata yapmayan yoktur , hatadan ders çıkar , üzerindeki kötü his , kendini seversen gidecektir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılAdam iyi geçirmiş 7 ay.
Valla canım çekti. Ne şanslıymış.
Muhtemelen sen regl olunca soluğu memlekette alıyordu 😂 boşu yokmuş üstadın tebrikler 👏00 Yorumla Yerinde olsam karısını bulup her şeyi anlatırım sonra da ne kadar karaktersiz bir insan olduğunu düşünüp unutmaya çalışarak hayatıma devam ederim.
00 Yorumla
+1 yılYok artık herif nasıl 7 Gitmedi hiç oraya Unutursun umarım Abi Yumurta Peynir ve Marmarabirlik siyah zeytin olucak ek olarak Rica etsem Arkadaşlar aracım nasıl? Soruma yorum atarmısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta buda senin istediğin bir şey, kullanılmış olarak görme kendini. 7 aydır telefonuna falan hiç mi bakmadın? Garip bir ilişkiymiş..
14 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç bir zaman erkek arkadaşlarımın telefonunu merak edip bakmadım. Bakmak sorun değil mi zaten?
- +1 yıl
@idkwhattosay ister istemez bakar insan..
- +1 yıl
@joeblack18 daha önce kurcaladım altından çok kötü şeyler çıktı bu yüzden sanırım cesaret edemiyorum artik
- +1 yıl
@idkwhattosay sen bilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilende kızımız okuyor sanıyor bilmiyorum üst komşuyla mercimek ayikliyor : )
Mendil gibi kullanıp atmış adam sizin gibileri duydukça gülesim geliyor
13 Yorumla
Soran+1 yıl3.58 gno yaptım hukuk fakültesinde. okuluma aileme bari dil uzatma.
Cevap sahibi+1 yıl@reza5234 sana ne oluyor la avukatı mısın milletin işine karışma her lafada dalma kendi herkesin işine burnunu sokma kendi anani bacını düşün onlar için dua et..
Cevap sahibi+1 yılHangi puanı yaptığın ya da ne olduğunun benim için önemi yok onu sormadım ayrıca ailene ya da okuluna laf eden yok.
Aksine aileler adına ve bu tip olaylara vakıf olanların aileis için üzülüp bu yorumu yaptım
Önünüze gelenle beraber olursanız böyle sonuçlar kaçınılmaz olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılönüme gelenle beraber olmuyorum ki ikinciydi bu
- +1 yıl
Bu ikinci yarın birgün 12. De olur bu kafayla
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Evli olmasaydı ne olacaktı ki? Ne güzel iyi vakit geçirmişsiniz. Menfaat olmadan bir erkekle olmak neden siz kadınlara o kadar zor geliyor?
10 YorumlaHiç mi arastirmadin anlamadım halinden durumundan adam karaktersiz de sende ondan aşağı degulmissin
11 Yorumla
Soran+1 yılYa neden şüphe edeyim ya yok. Memleketine gidiyor annesiyle babasıyla fotoğraf atıyor bana. Gitme sebebine annesinin hastalığını söylüyor. Telefonunda fotoğraflarında başka bir kadınla asla fotoğrafı yok sadece ailesi arkadaşları ve ben. Mesajlarına aramalarına da hiç bakmadım çünkü hiç şüphe etmedim.
+1 yılSenin sorunun değil onun kendi kişisel sorunu bu kendi karakteri onun yüzünden kendini kötü hissetme ders çıkarmaya bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılKullanılmışlık? Neyin kullanılmışlığı? Tek taraflı bir şey yok ne yaptıysanız birlikte yaptınız sonuçta. Kullanılmışlık yok bence. Kandırılmışlık var.
10 Yorumla
+1 yılAraştırmadan gözün kapalı güvenmeyeceksin unutup yoluna devam edeceksin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evliler bı biraksada bizde düzgün iliskiler yaşasak ona verdiğin şansı değeri sen şimdi bekar bir erkeğe de vermezsin
00 Yorumla
+1 yılUmarım kolay atlatırsın. İletişimi kes. Bir insan duyguları ile oynamak ne kadar kolay. Anlam veremiyorum inan...
00 Yorumla
+1 yılİlk önce alakanı kes onunla hiçbir alakan kalmasın her yerden engelle saçma sapan herhangi bir şey de yapma önüne bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Haketmissin önce nikahı basıp öyle aynı eve çıkalım diycektin metres hayatı böyle herzaman ilk karılarını dönerler senin işin zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. vay be ne hikayeler var. 7 ay nasi caktirmamis. yuksek lisansda ders olarak okutulur yani. adam. tam prof cikti riza baba.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Merak etme geçer zamanla adam seni kullanmış tabiri caizse senin hatan hiç arastirmadan birlikte olmandi ama zamanla gecicek
00 YorumlaSıkıntılı bir durum ama atlatılamayacak bir şey yok. Sosyal ol sürekli biselerle uğraş zamanla geçecek
00 Yorumlageçer güzelim geçer, seni yokluk zamanında kullanmış.. zaman herşeyin ilacı unutursun merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılGecmis olsun. Gecer sanirim, sana bagli. Kimisi civi civiyi söker der, unutur gider. Hassas insanlar dusunur durur. Tez atlatman ümidiyle..
00 Yorumla
+1 yılAdama dava aç. Evliyken seninke birlikte olmuş hem sana hem karısına yazık etmiş. Cezasını çeksin.
10 YorumlaŞerrefsiz! Bu yaptiğı yanına kalmaz inşAllah! Çocuğu kendisinden değildir umarım
10 Yorumla
+1 yılBenim gibi bekarlar dururken evlileri nereden bulursunuz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılBende yaşadım aynısını hiç üzülmene bile değmez bak yoluna takma kafana
11 Yorumla 7 aydır evine bile gittiğini söylüyorsun evde başka bir kadına dair hiç mi iz yoktu bence çok saçma hiç inandırıcı gelmedi. Karısı eve hiç mi gelmiyordu yani? Memleketinden kopamıyormuşşşş külliyen yalan söylüyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Soran+1 yılHayır eve benden başka kadın girmedi iz falan da yoktu. O zaten 2 haftada bir hafta sonu gidiyordu neden gelsin ki eşi? Yoktu diyorum anlayabileceğim şüphelenebileceğim hiçbir şey yoktu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaşta birilerinin metresi olmak nasıl bir cesaret timsalidir? önce bunu tebrik etmek lazım.
Kardeşim bak tövbe kapısı orada, muhatabın biz değiliz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar ne çektiğine bakmadan acımasız yorumlar yapmışlar.. Sil onunla ilgili anılarını bence. Bende kpss nin eğitim bilimleri sınavına 1dk geç kaldım insanlardan yardm istyorum yani simdiden sonra ne yapabilirim diye. Bu sana mustehak nasl geç kalırsın dediler.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGiremedim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapacağınız hiç bir şey yok, çünkü sizin güveninizi çok iyi kullanmış.
00 Yorumla
+1 yılKıyamam çok kötü bir durum ama sıkma canını şöyle düşün yaşaman gerekiyormuş yaşadın ve bitti
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm mü hayır size öyle erkekler hak yapacak bir şey yok ne demiş şair bir ibrik su
00 YorumlaGeçer. Senlik bi durum yok bilmiyordun onun şeref yoksunluğu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçer adama çok şey söylenir ama terbiyem müsait değil Allah bizleri korusun böyle pisliklerden
01 Yorumla
+1 yılBence bir piskiyatriste git en sağlıklısi senin için bu olur yaşadığın kolay bir şey değil
00 YorumlaOndan ayrılıp farkında olmadan başka evli birisini bul
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş bundan sonra dikkat edersin erkek seçiminde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçer bea ne farkediyor farzet ki bekardı başka bi muhabbetten ayrıldınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kitiranınkim ödemişti? Okul bitiyor mu? İlk verdiğin kişi o muydu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Resmen kullanmış bunu unutmak neredeyse imkansız olur
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem