Nişanlım evli bir adamla ilişki yaşamış. Bunu nasıl atlatabilirim?

Herkese merhaba,

soru biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın.

çok uzun zamandır ilgi duyduğum kadınla 1 yıl önce beraber olmaya başladık. Kendisi daha evvel bir evlilik geçirmiş ve bir çocuğu var. Anlattığına göre çok sıkıntılı bir boşanma süreci geçirmiş.( ilgisiz, alkolik, işsiz koca)

herneyse. İlişkimizin başında bana herşeyi anlattı. Evliliklerinin sonlarında psikolojik sorunlar yaşamaya başlamış ve aynı iş yerinde çalıştığı yine evli bir adamla görüşmeye başlamış. Adam da kendi evliliğinin de bitmek üzere olduğunu söylemiş bizimkine.

bu esnada sevgilimin eski eşi durumu anlamış ve çok sıkıntılı süreçler geçirmişler. Bana bunların hepsini en baştan anlatmıştı. Ben de kabul ettim.
ancak geldiğimiz noktada böyle bir geçmişi olduğunu hazmedememeye başladım. Bana göre yaşadığı o yasak ilişki kendi çocuğunu bile kaybetme riski almasına sebep oldu.

şu an beni herşeyden çok sevdiğini söylüyor. Ancak sevgilimin geçmişinde herkesi ailesini bile karşısına alarak o yasak ilişkiyi yaşamasını hazmedemiyorum. Onu benden çok sevdiğini düşünüyorum ve bu bana çok kötü hissettiriyor. Yanlış anlamayın ondan ayrılmak istemiyorum.
bu olay bende bir takıntı halini aldı ve sürekli bunu düşünüyorum. Yurtdışında yaşadığım için olayı karşılıklı da çözemiyoruz. Bu olayı nerdeyse hergün konuşmaya başladık.

her geçen gün gözümde saygınlığı azalıyor. Aradan 3 yıl geçmesine rağmen diğer adam hala evli bu arada. 7 yaşında bir kızları var.
ben bu olayı nasıl atlatabilirim?
Ondan ayrılmak istemiyorum ama başka bir yol yok gibi hissediyorum. Bana da aynısını yapar mı? Ya da böyle bir karakter değişir mi?

o yaşadığı şeyin bir hata olduğunu söylüyor. Ancak 1 yıl süren bir hata mı olur?

bana neler önerirsiniz?

şimdiden saygılı cevaplar için teşekkür ediyorum.

sevgilerimle

Nişanlım evli bir adamla ilişki yaşamış. Bunu nasıl atlatabilirim?