AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Pislik adam. Madem evli ne diye seninle birlikte yaşıyor. Uçurunu düşünmüş anca, işini nası halledebilir diye düşünmüş. Bu sende travma olacak ve başkalarına güven sorunu yaşayacaksın.
Geçer ama izi kalır
Herkesten aynı şeyi bekliceksin
Sana gosterdımı karısının resmini. Ya senden ayrılmak için yalan söylediyse. ya da evli olduğunu ıspatladımı. Bana çok ta inandırıcı gelmedi acıkcası.
Her genç kızın başına gelir, büyüyünce unutursun yavrum
Geçmeyen ne var ki?
Zamanla etkisinden kurtulursun.
bundan sonraki hayatında mutlu olursun inşallah
İntikam alsın.
@Yoğunbakım intikam hırsı iki tarafı da yıpratır
Ne güzel. Sadece kendi yıpranacağına o da yıpransın. Hatta adamın eşi de yıpransa biraz iyi olur. Hamile kaldığı adama bak ya. Adam mı?
Adam birde avukat mı yani yok artık yani. Ben senin yerinde olsam ondan intikam alırdım. Eşini bir şekilde bulup bu durumu ona anlatırdım.
Evet ben de hukuk okuyorum bu sayede yakınlaşmıştık zaten. Eşine desem kadın hamile hayatı mahvolur bunu yapamam bilmiyorum ya ne yapacağımı.
Emin ol eşine iyiylik yapmış olursun. Aldatıldığını bilmek onunda hakkı. Başka çocuğu varmıymış peki. Şu an kesin olarak ayrıldınız değil mi
Hayır 1 yıldır evlilermiş zaten. Eşini bilmiyorum bulsam da bu nasıl söylenir ki. Kesin ayrıldık evet benden uzak allaha yakın olsun bu saatten sonra.
Telefon numarasını bul biryerden gizli numaradan arayıp açık açık söyle. Cidden seni bu şekilde kullanmaya hakkı yok. Yaptığı yanına kalmasın.
Özel olmayacaksa bir şey sorucam o adam senin ilkin miydi
yani ilk kez onunla mı yaptın
hayır
Yapacak bir şey yok önünde ki maçlara bakacaksın 😉
Başkasıyla yaşarsın boş ver nasıl olsa artık bakirede değilsin boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar …. mın olsun diye ondan daha iyisini bulursun
Bu kullanılmışlık olmuyor. Sadece belirli bir amaç için birlikteydiniz ve şimdi birliktelik bitti.
Kullanılmış olarak düşünme bir ilişkin vardı bitti diye dusun
Ortada karşılıklı kullanım yok ve varsa da bu karşılıklı. Herkes nötr
Dünyada kadın milleti kadar sinsi ve tehlikeli bir o kadar da mal olan başka varlık yok
Onun bir karaktersiz olduğunu ve eşinin yüzüne nasıl bakabilecegini şöyle umarım kendini kullandirnamissindir. Ucuz yirtmissin.
Hiç mi anlamadın da anca adam deyince mi anladın? Biraz daha dikkatli olmalısın. :)
Nikahsız beraberliklerin sonucu bu şekilde kullanılıp atılmak
Çok geçmiş olsun ağır bi durum üzüldüm ama hayat yaşamak için çok güzel unut desem hemen unutamazsın umursamamaya çalış ki zaman geçtikçe böyle olacak hayır gelmez önüne bak geleceğini şekillendir
Merak etme ilk kullanilisin olmiycak ilerde alisacaksin hiç üzme kendini bunlar icin
Yazık unutman zaman alır ağır abanmış içine resmen 😂
Neden tanımadığın etmedihin biriyle böyle bir ilişki kuruyorsun ki
Kullanıp kullanıp atmış sen işte..
Hayatın tokadı insanı olgunlaştırır ve daha güçlü yapar
Bu erkekler niye böyle... eşine acıdım sadece.. sn ve o umrumda olmaz ❗❗bnde erkeğim bunu ileride eşime asla yapamam ❗💫
Geçer aynısını arkadaşımda yaşadı kendisinden 6 yaş büyük evli biriyle sevgiliydi yalanını kız fark etti seninki gibi itiraf bile etmemiş
Hayatınızdaki kişiyi hiç mi araştırmıyorsunuz hiç mi birbirinizden uzakken aramıyor bazı şeylerini sorgulamiyorsunuz anlamiyorum ki sizi
Adam da çok cesaretli kimse evli olduğunu bilmiyor mu
muhtemelen sadece memleketindeki insanlar biliyor. çünkü İstanbul'da iş arkadaşlarıyla tanıştım.
Seni seviyorum falan dedj mi sana
Hiç içine boşaldı mi öyle ise hamileyim diye kandir korkut 😂
en zor gecenin bile sabahı olur kimse vazgeçilmez değil
Biz erkeklere bir günde küsmedik
Eşine ulaşırım yerinde olsam...
Eşi muhtemelen ev hanımı, geliri olmayan, kandırılmış ve başka çaresi olmayan biri🤷♂️ Neye fayda
Yenisini bulursun hemen geçer takma
Yok bu saatten sonra yenisi. Ya 2. kez aldatıldım ben neden aldatılıyorum nerede hata yapıyorum? Artık kimseye güvenemem.
Kardeş sen nasıl hukuk fakültesi okuyorsun.. Zeki olman lazım bu kadar mı sevgiye muhtaçsın
Ya hukuk okumamla zekamla ne alaka? Fakültede 2. sınıf oldum 3 yıl önce ilk kez aldatıldım ne alakaa
Yani bilemedim neyse geçmiş olsun sana..
Çok zor bir durum çok üzüldüm
Kafana göre takıl sıkma canını
Seni kullanmış. Gidip karısına söylemelisin
Sıkıntı yapcak bır durum yok
Sevgili miydiniz
Büyük sever kadın problems..
geçer geçer yeni aşklara yelken açarsın
bir kaç satt daha dayan..
Saflığına yan yapacak bir şey yok
Ahhh be kızım bu kadar saf olmayın
İşallah unutursun
Nedir bu evlilerin kısmetli olması
Geçer tabi de niye bunu daha erken söylememii
çakmaman ilginç hani renk bile vermemi
Adam ailem demiş ylan söylememiş ki 😂😂
Geçmiş olsun. Unutursun
Adam jübile yapmış denle 😅
inş yatmamışsınızdır
Yatmış işte
@Природа17 detayı okumadım valla ckckck
Ok
@Природа17 bana niye trip attın
Yoo
gecer tabi hayatina devam et
vay be nasıl gelişmiş bir anda 😁
Karısını bul herşeyi söyle
Geçer geçer delerde gecer
abi çok safsınız yavv
Ya ne bileyim evli olduğunu nasıl anlayabilirim? 27 yaşında tek yaşayan işine gelip giden düz adam. Kimliğine bakma gereği duymadım hiç. Arkadaşlarıyla tanıştırdı falan şüphe etmem gereken hiçbir şey yoktu ki.
bakıcaksınız kardeşim günümüz insanları çıkarcı oldu milyonda 1 iyi insana zor rastlanan bir durumdayız
Nasıl güvendin ona
Verdin mi adama
Vermek ne ya biraz düzgün üslup kullan. Cinsel hayatımız vardı evet.
Umarım atlatırsın yaptığı yanına kalmaz merak etme
vaz gecme tehdit et
Birlikte oldunuz mu?
Ulan evli olduğunu zikişinden de mi anşmdın enayi
Aranızda birseyler oldu mu peki